grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Tego mi właśnie brakuje w obecnym Extrimie. Czy gry są tak łatwe, że tylko brniemy do przodu: checkpoint, akcja, cutscenka, napisy końcowe, trophy? A na koniec kasowanie gry? Czy jeszcze ktoś "szpera" w grach doszukując się easter eggów i innych udziwnień/ułatwień?Znacie jakieś triki? niech ten post będzie jednym, wielkim zbiorem trików, cheatów, easter eggów obecnych gier.Dla przykładu ja podam swoje, ale akurat trochę nie na czasie:Crash Bandicoot 2*Sposób na 10 dodatkowych żyć.Będąc w drugim Warp-Roomie, skacz po miśku, tak długo, aż nie dostaniesz 10 żyćCoś bardziej na czasie, ale nie mojego autorstwa:The Last of Usby Kyo* LOL - zobaczcie co właśnie znalazłem - ester egg xD Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 http://www.gamefaqs.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 No jest gamefaqs, ale chyba częściej bywasz na forum niż tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Temat spozniony o 20lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dobry temat można tu pisać o easter eggach, sekretach ale też np. możliwościach w grach, o których nigdzie w instrukcjach nie jest napisane np. sex z prostytutką w GTA albo jakimś fajnym sposobie na zabicie wroga w Dead Space Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi