MEVEK 3 618 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 (edytowane) mam nadzieje, ze nowa kamerka wraz z nowym portem 3.0 USB, pozwoli nam na bez lagowe granie w Killzone, za pomocą PS Move tym razem Edytowane 15 czerwca 2013 przez MEVEK Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Panowi w sumie mam głupie pytani ale chce mieć pewność Czy nowa kamerka do PS4 działa jak kinect ? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Nie widzi człowieka, rozpoznaje jedynie światło na PSMove, DS4... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 ma tam jakies rozpoznawanie twarzy itp, ale nie mapuje powierzchni tak jak kinect. użyteczność tej kamerki sprowadza się do video-rozmów i śledzenia pada/move w przestrzeni 3D. tyle i w zasadzie aż tyle Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Naprawdę ktoś chciałby aby to działało jak kinect? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 wiesz, dodatkowe możliwości mile widziane Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 wiesz, dodatkowe możliwości mile widziane Wiadomo, choć ja wolałbym aby tą moc wykorzystali na inne elementy w grze niż sterowanie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 ale te gierki pod eye/kinecta to zwykle śmieciowe popierdółki dla całej rodziny one raczej nie sa zbyt wyszukane wizualnie nie wyobrażam sobie wykorzystania tego na szerszą skalę w coregamingu - no chyba, ze mowa o sterowaniu w fps/tps za pomocą move (nie wyobrażam sobie teraz grac na zwykłym padzie w nowego bioszoka) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Raczej myślałem o 4 letniej córce , by miała coś z konsoli Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 pokazali jakies techdema z rzucaniem robotami w ekran, wiec o gierki dla najmłodszych bym sie nie bał Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Z tego co widziałem na prezentacji, to wychwytuje ruch nawet bez kontrolera w ręku np. przeganianie robocików, czy kopanie tej latającej kulki. Jestem bardzo ciekaw jak wykorzystają możliwości tej kamerki (chociaż nie liczę na to, żeby była tak zaawansowana jak Kinect). Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 I co ma ktos kamerke? Oplaca sie kupowac? Podzielcie sie wrazeniami ci co maja Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 To się nie nazywa PS4 Eye, tylko Playstation Camera. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 kamerka jak kamerka tak jak w poprzednich konsolach uwazam ja za zbedny dodatek...a z ciekawostek wspolpracuje jak dla mnie lepiej i szybciej niz nowy kinect z Xone'a... Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Wczoraj testowałem z kumplami przy gorzole, ta grę z kamerki co te białe ludziki wyskakują z pada. Śmiechu było co niemiara, tylko nie wiem czy to zasługa gry, czy % Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 30 listopada 2013 Autor Opublikowano 30 listopada 2013 ta kamerka ma jakieś mocowanie z prawej strony, ale do czego ? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Nie ma mocowania. Mocowanie dawali tylko w wersji na Amerykę. Tak na dobrą sprawę to nie trzyma się niczego. Przydały by się jej zaczepy, bo mi spada i rysuje konsole Bawiłem się Playroomem i jak się pokazuje nowym ludziom to są pod wrażeniem. Tak to taka pierdółka do pobawienia się raz (chociaż dziś włączyłem drugi raz, tak żeby narysować robocikom serduszko na smartfonie). Ewentualnie można się rzeczywiście upić i pograć ze znajomymi w odbijanie piłeczki. Na razie można nią: - Sterować głosem bez podpinania pada, - Raz włączyć i pobawić się Playroomem, - Streamować gry ze swoją mordką w okienku, - Logować się za pomocą pokazania ryjka. Tak czy siak moim zdaniem ma potencjał. To co jest pokazane w Playroomie jest dosyć fajnie wykonane. Z tego co czytałem, to planują aktualizować software kamerki, tak żeby mogła coraz więcej. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 czy ta kamerka podłączona do W829 będzie współpracować ze skype? czy inwestować w dedykowaną sony camera skype cmu br200, lub inną która bedzie kompatybilna z tym modelem tvka. PS: Jeśli umieściłem w nieodpowiednim dziala proszę o przeniesienie postu, z góry dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi