Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, to dobry developer. Nie wybitny, ale naprawdę solidny. Dostali trochę w pysk przez to, że skumali się z EA i wyszło to nieszczęsne FUSE. Ale jak dostaną w łapki dobry temat to potrafią człowieka zabawić. Szkoda, że Sony ich wypuściło. :(

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Usunięto gameplay, ale po gifach widzę, że render z E3 faktycznie oddawał ducha gry.

EDYTA: To jeżdżenie butami po poręczach strasznie dziwnie wygląda. Daliby mu rolki, albo antygrawitacyjną deskę.

Edytowane przez DonSterydo
Gość Kasias
Opublikowano

Bardzo "konsolowa" gra, żywcem wyjęta z czasów Dreamcasta. Byłoby fajnie, gdyby się sprzedała, a sequele lądowały na kilku platformach, niestety w sklepach będzie Sunsetowi baaardzo ciężko.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie będę oryginalny, jak przedmówcy jaram się grą i życzę jej sukcesu. Również mi się kojarzy ze starymi, dobrymi czasami, z erą Dreamcasta i PS2. Czysty fun, szybka rozgrywka i to "coś" co sprawia że masz ochotę chwycić pada i ciorać do rana. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to Xbox będzie miał mocnego exa. Miałem z początku spory żal do Insomniaców, ale przecież nie można całe życie trzaskać Ratchetów na PlayStation (chociaż ofkoz czekam na next-genowego Ratcheta na PS4). Porządne exy są bardzo potrzebne na każdej platformie i wygląda na to że tu taki będzie.

Opublikowano

A mówiłem, mówiłem, że gra nie zawiedzie :)

przypominam ze gra jeszcze nie wyszła i z tekstami ze nie zawiodła jeszcze bym się wstrzymał. 2minuty gameplayu to jednak trochę za mało by cokolwiek wnioskować.
  • Plusik 1
Gość mate5
Opublikowano

Wygląda super tylko bohaterowie mogliby być bardziej "zwariowiani", choćby jakieś humanoidalne zwierzęta (żyrafa czy coś).

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Oficjalny film:

Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.

Najbardziej podobają mi się respawny :P Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ściemy.

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 6
Opublikowano

Nawet spoko to wyglada. lepszy materiał jak poprzedni filmik. podobają mi się te wykręcone bronie, tylko ten bohater. Rurki, emo fryzura, większego pedalstwa dawno nie widziałem.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Niektóre efekty są "rysowane" - wszystko co związane z płynami. Przynajmniej tak mi to wygląda.

Opublikowano

Nawet spoko to wyglada. lepszy materiał jak poprzedni filmik. podobają mi się te wykręcone bronie, tylko ten bohater. Rurki, emo fryzura, większego pedalstwa dawno nie widziałem.

Ale bohatera chyba mozna personalizowac do woli :)

Gość mate5
Opublikowano

Ta okładka :o

Dobra ile ten xbone będzie w polsce kosztować?