YETI 10 977 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Mi się podoba, szczególnie styl graficzny, bardzo przyjemny dla oka, to na pewno będzie miodna dobra gra, Insomniac nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Nie no, to dobry developer. Nie wybitny, ale naprawdę solidny. Dostali trochę w pysk przez to, że skumali się z EA i wyszło to nieszczęsne FUSE. Ale jak dostaną w łapki dobry temat to potrafią człowieka zabawić. Szkoda, że Sony ich wypuściło. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Taka mieszanka Jet Set Radio, Hawka, Dead Rising i Infamous. Do tego otwarty świat i kolorowa grafika. Jaram się! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 (edytowane) Usunięto gameplay, ale po gifach widzę, że render z E3 faktycznie oddawał ducha gry. EDYTA: To jeżdżenie butami po poręczach strasznie dziwnie wygląda. Daliby mu rolki, albo antygrawitacyjną deskę. Edytowane 8 maja 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 No nie powiem, fajnie to wygląda, taka "inna" gra się wydaje. Coś jak Crackdown tylko że lepiej zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Wyglada całkiem sympatycznie, czekam na wiecej info ale to pewnie dopiero na e3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 (edytowane) nie no, podoba mi się już. Taki Infamous tylko że taki pjerdolnięto kolorowy. Oby był dobry jak infamous... Edytowane 8 maja 2014 przez MaZZeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Bardzo "konsolowa" gra, żywcem wyjęta z czasów Dreamcasta. Byłoby fajnie, gdyby się sprzedała, a sequele lądowały na kilku platformach, niestety w sklepach będzie Sunsetowi baaardzo ciężko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 A mówiłem, mówiłem, że gra nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Nie będę oryginalny, jak przedmówcy jaram się grą i życzę jej sukcesu. Również mi się kojarzy ze starymi, dobrymi czasami, z erą Dreamcasta i PS2. Czysty fun, szybka rozgrywka i to "coś" co sprawia że masz ochotę chwycić pada i ciorać do rana. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to Xbox będzie miał mocnego exa. Miałem z początku spory żal do Insomniaców, ale przecież nie można całe życie trzaskać Ratchetów na PlayStation (chociaż ofkoz czekam na next-genowego Ratcheta na PS4). Porządne exy są bardzo potrzebne na każdej platformie i wygląda na to że tu taki będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 A mówiłem, mówiłem, że gra nie zawiedzie przypominam ze gra jeszcze nie wyszła i z tekstami ze nie zawiodła jeszcze bym się wstrzymał. 2minuty gameplayu to jednak trochę za mało by cokolwiek wnioskować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Wygląda super tylko bohaterowie mogliby być bardziej "zwariowiani", choćby jakieś humanoidalne zwierzęta (żyrafa czy coś). Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Jak ktos przegapil gameplay z Gameinformera http://youtu.be/AznD0PmtNJs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 (edytowane) Oficjalny film: Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising. Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ściemy. Edytowane 8 maja 2014 przez DonSterydo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 ja pjerdole Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 106 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 bardziej niż z Dead Rising kojarzy mi się to z Prototype Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Nawet spoko to wyglada. lepszy materiał jak poprzedni filmik. podobają mi się te wykręcone bronie, tylko ten bohater. Rurki, emo fryzura, większego pedalstwa dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Wow, bardzo mi sie to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Świetna sprawa ! Niech microsoft pokaże jeszcze parę fajnych gier na xone, które wyjdą w 2014 roku i kupuję ich konsolę dla exów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Niektóre efekty są "rysowane" - wszystko co związane z płynami. Przynajmniej tak mi to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Nawet spoko to wyglada. lepszy materiał jak poprzedni filmik. podobają mi się te wykręcone bronie, tylko ten bohater. Rurki, emo fryzura, większego pedalstwa dawno nie widziałem. Ale bohatera chyba mozna personalizowac do woli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Bardzo fajna okładka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Ta okładka :o Dobra ile ten xbone będzie w polsce kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Aktualnie z Titanfallem jest za 1999. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi