Hela 1 962 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Na mnie ta gra nie robi zadnego wrazenia. Strzelanie i zabijanie potworkow wygląda jeszcze nudniej niż w Infamousie, gameplay nie przekonuje (na gifach wygląda o wiele lepiej), a patrząc na ostatnie gry studia ze srednia 60 nie liczyłbym na system sellera. Takie były też moje wrażenia. Gra może być ok, ale wyrokowanie, że sprzeda system po tym jednym trailerze jest dla mnie całkowicie na wyrost. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) Graficznie wygląda super, ale jeśli chodzi o animację ruchów głównego bohatera... sztywna w chuy. Nie ma tej płynności w jak np. Infamousie. Strasznie mi przypomina Saints Row 3 czy 4 czyli pozytywnie zakręcony klimat i niezła rozpierducha, ale nic więcej i jeszcze robić z tego system sellera? No i co to za określenie że gra wygląda konsolowo? Ya yebie. Edytowane 9 maja 2014 przez MYSZa7 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) Preorder juz zamowiony Edytowane 9 maja 2014 przez hav3n Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Gra jest świetna, Xbox One dostanie swojego inFamous w trochę bardziej zwariowanych klimatach Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Jedynymi osobami piszącymi o system sellerze są osoby, które piszą, że nie będzie system sellerem XD Śmiechłem. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 No ale to normalne, maja taki ból że musza pisać o tym żeby ciśnienie zeszło wiesz takie na siłe pocieszanie się Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Ta gra będzie miała jakiś multiplayer? Nie wiem czemu, ale od pokazu z E3, byłem przekonany, że ten tytuł nastawiony jest głównie na multi. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) No ale to normalne, maja taki ból że musza pisać o tym żeby ciśnienie zeszło wiesz takie na siłe pocieszanie się No, mnie na przykład najbardziej pociesza zupełna nijakość tego trailera jak patrzę na XO stojącego pod moim telewizorem. Edytowane 9 maja 2014 przez Hela Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 No ale to normalne, maja taki ból że musza pisać o tym żeby ciśnienie zeszło wiesz takie na siłe pocieszanie się Nie o to chodziło. Inaczej, nikt nie pisze, że będzie system sellerem - tylko osoby piszące, że nie będzie w ogóle o tym wspominają. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 No a wszystko spowodowane jest to bólem, zawiścią ze na swoich konsolach tego nie odpalą Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 No i co to za określenie że gra wygląda konsolowo? Ya yebie. Masz plusa i 53 lvl w battlefieldzie, nie zrozumiałbyś. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) myślałem, że dopiero quantum break będzie exem który sprzeda xbona - oj jak dobrze się tak mylić... Jedynymi osobami piszącymi o system sellerze są osoby, które piszą, że nie będzie system sellerem XD Śmiechłem. Czytanie ze zrozumieniem na "wyższym" poziomie don. No i co to za określenie że gra wygląda konsolowo? Ya yebie. Masz plusa i 53 lvl w battlefieldzie, nie zrozumiałbyś. Podaj mi definicję konsolowo wyglądającej gry, nie wliczając SO. Edytowane 9 maja 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 No ku.rwa po prostu. Czuć tutaj takiego dobrego ducha gier video z przed kilku lat. Bez dynamicznej zmiany kamery, z jajem, bez słabo zaimplementowanych qte, gdzie gameplay jest ponad pseudo dobrą fabułę. Wiem, ciężko mnie teraz zrozumieć, ale nic nie poradzę. Myślę gra na konsolę (konsolowa) XXI wieku i widzę: -Skate -NBA Homecourt -pierwszy GeOW Takie no nie wiem, świeże. Nie 34 TPS czy inne ekszyn-adwenczyr, tylko taki pier.dolony sztos, który mogę zanieść do kumpla, odpalić na jego konsoli/przynieść do niego moją w plecaku, odpalić i grać na zmianę, gdy w tle leci MTV, a matka kolegi zrobiła właśnie kanapki. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) No ku.rwa po prostu. Czuć tutaj takiego dobrego ducha gier video z przed kilku lat. Bez dynamicznej zmiany kamery, z jajem, bez słabo zaimplementowanych qte, gdzie gameplay jest ponad pseudo dobrą fabułę. Wiem, ciężko mnie teraz zrozumieć, ale nic nie poradzę. Myślę gra na konsolę (konsolowa) XXI wieku i widzę: -Skate -NBA Homecourt -pierwszy GeOW Takie no nie wiem, świeże. Nie 34 TPS czy inne ekszyn-adwenczyr, tylko taki pier.dolony sztos, który mogę zanieść do kumpla, odpalić na jego konsoli/przynieść do niego moją w plecaku, odpalić i grać na zmianę, gdy w tle leci MTV, a matka kolegi zrobiła właśnie kanapki. Ja bym podał inne przykłady, ale dokładnie o to mi chodziło, lepiej bym tego nie opisał. Edytowane 9 maja 2014 przez mate5 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Ludziska, TF nie sprzedał XO a myślicie, ze taki SO to zrobi? Proszę was. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Best Web Stuff! @BestWebStuff Follow Hot video game on Amazon is Sunset Overdrive - Xbox One by Microsoft up 4,280% in last 24 hours http://amzn.to/1uIDCdQ 1:20 AM - 9 May 2014 Ch*j nie systemseller panowie Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) Jedynymi osobami piszącymi o system sellerze są osoby, które piszą, że nie będzie system sellerem XD Śmiechłem. Edytowane 9 maja 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Best Web Stuff! @BestWebStuff Follow Hot video game on Amazon is Sunset Overdrive - Xbox One by Microsoft up 4,280% in last 24 hours http://amzn.to/1uIDCdQ 1:20 AM - 9 May 2014 Ch*j nie systemseller panowie Już nie jedna kopia, a 43 zamówione - jeszcze z 5000% i może do trzeciej dziesiątki BS wejdzie na Amazon Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Ludziska, TF nie sprzedał XO a myślicie, ze taki SO to zrobi? Proszę was. Niekoniecznie, ale to będzie kolejna dobra gra w bibliotece tej platformy. Ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. Fakt, że na platformę, która przegrywała w stosunku do PS4 1:10 pojawia się coraz więcej gier dobrze jej prorokuje. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) No a wszystko spowodowane jest to bólem, zawiścią ze na swoich konsolach tego nie odpaląKubson, czy Ciebie tez juz totalnie powalilo. Idz do CW z takim postami, choc tylko jeszcze bardziej obnizysz poziom.Na obu nextgenach brakuje dobrych exclusivow, dla ktorych chcialoby sie kupic konsole, wchodze po hypie w statusach do tematu i dostaje sredniawy gameplay (jak na moj gust) ktory nie zainteresowal totalnie niczym. Mam napisac "jaranko" zebys nie wyskakiwal 101 raz z bolem dupy? Jak jeszcze czytam posty Mazzeo, ze liczy by gra byla tak dobra jak Infamous.To tylko pokazuje jak slabo jest z grami na tej nowej generacji, skoro marzeniem niektorych jest to, zeby gra dogonila (pipi)owego Ifamousa... Edytowane 9 maja 2014 przez easye Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Czy wy musicie w każdym temacie robić syf o wyższości jakiejś konsoli? 2 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Ludziska, TF nie sprzedał XO a myślicie, ze taki SO to zrobi? Proszę was. Niekoniecznie, ale to będzie kolejna dobra gra w bibliotece tej platformy. Ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. Fakt, że na platformę, która przegrywała w stosunku do PS4 1:10 pojawia się coraz więcej gier dobrze jej prorokuje. To czy będzie dobra zobaczymy po premierze. Na razie wygląda całkiem przyzwoicie, kupić na pewno kupię, ale nie na premiere. Gdzieś jak bedzie chodziła za 100 zł. Cytuj
MaZZeo 14 244 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Niech klapki zabiorą stąd swój bul dupy. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Bul dópy ? ja widze, ze tu tylko trzeba sie w samych superlatywach wypowiadac na temat tej gry. Bo to ex na XO ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi