Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

Ciekaw jestem tej gry. Troszke przypomina mi JSR, ale tutaj gorszy dizajn - styl graficzny postaci - nie trawie zbytnio. Ale gierke zaznaczam w notatniku i bede sledzil. Nie raz mam takie uczucie w srodku podpowiadajace mi ''kupuj, gra bedzie za(pipi)ista'' i tak samo mam teraz. W sumie te podpowiedzi nigdy nie okazaly sie wtopa :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 154,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

Ja tam biore jesli tylko tworcy zaopatrzyli gre w odpowiednia ilosc contentu, juz mi sie przejadly te smutne i patetyczne pif pafy, SO wyglada na czysty fun.

Opublikowano

Jak mozna tego nie kochac....

94PvQp2.jpg

Opublikowano

Tak w ogole to wiem, ze psxe nikogo, ale jutro pewnie przyjdzie prenumerata, wiec pierwsza ocena bedzie znana :P niestety z topki rednacza wyglada, ze nie ma rewelacji

Edytowane przez Copper

Opublikowano

83 na metascore. Ładnie, ładnie. Chyba warto się zainteresować tą produkcją

Opublikowano

Kolejny solidny EKS.

Opublikowano

Weekend mam wolny wiec mam nadzieje ze zobaczymy sie na ulicach Sunset City koledzy.

Opublikowano

w dzień zmarłych bede napyerdalał do upadłego hehehehe.

Opublikowano

gdzie bierzecie? pudło czy cyfrówka?

Opublikowano

pudło mam w empiku za 219zł booknięte, ale nie wiem czy odbiore ;/ i nie brac cyfrówki

Opublikowano

Cyfrówka, preorder na USA markecie (23 GB) wisi od 14 października - jutro gram :sir:

Opublikowano

cyfrówka mega wygoda ale pudełko takie piękne, że chyba wezme do odbioru w empiku

Opublikowano

Ogólnie to jestem fanem wersji cyfrowych, ale tutaj zrobię wyjątek chyba. Napęd od XO chodzi cicho?

Opublikowano

cichutko, gra sie instaluje na dysku a potem czytnik milczy, nawet podczas instalacji jest tylko lekko szumiący

Opublikowano

To biere w pudełku.

Opublikowano

Ogólnie to jestem fanem wersji cyfrowych, ale tutaj zrobię wyjątek chyba. Napęd od XO chodzi cicho?

FH2 siedzi w czytniku od momentu zakupu (tylko raz w napędzie! nowa bez folii!) i nie jestem w stanie stwierdzić, kiedy płyta jest odczytywana. Przy instalacji szumiało, ale od tamtej pory spokój.

Opublikowano

Ale chyba z płyty nie jest nic doczytywane - cała gra się instaluje i leci potem tylko z HDD.  Mam tak z Titanfall - całość na HD - czytnik tylko raz słyszałem przy instalacji (lekki szum).

Opublikowano
Po południu postaram się wrzucić na OC grubszą recenzję, więc na razie ograniczę się do napisania, że gierka wymiata. Śmiganie po mieście to fun w najczystszej postaci. Xbox One nie potrzebuje już nowego Crackdowna w tym temacie, bo w Sunset zrobiono to jeszcze lepiej. Mimo że wszystko już w kampanii zaliczyłem (25-30h), to lubię sobie włączyć i po prostu pobawić się z mutantami, wbijając poziom broni. Do tego dodajmy ciekawe misje fabularne, mnóstwo czarnego humoru, zakręconą broń, świetnie dobraną do klimatu kolorystykę i wychodzi wspaniała mieszanka. Mocno polecam, wreszcie coś mnie oderwało od Destiny.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Trzyma 30 klatek?