Gość Kyo Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 No napisałem w pierwszym poście o grze że w ogóle (zresztą jak zawsze) nic nie oglądałem. Wolę pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 mam tak samo jak ty, materialy z gry ograniczam do mega minimum i pozniej sie rozkoszuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Akurat w SO pokazywali tylko rozwałkę i przemieszczanie po mieście. To nie Bioshock czy Mass Effect gdzie trzeba uważać na każdym kroku Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Nie wiem czy było...ale jak z polską lokalizacją ? Daje rade, czy wstyd ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 grałem dziś cały dzień ciągnąłem maksymalnie fabule plus kilka misji pobocznych moglbym pisac wiele ale w sumie powtorzylbym 1:1 posty ragusa moze dziwnie to zabrzmi ale dla mnie mix crackdowna + dr3 (w samym pozytywnym tego słowa znaczeniu) akcje jakie pozniej odpierniczamy lasują mózg, rewelacja absolutny must have dla posiadaczy jedynego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Przwiązanie do szczegółów niszczy. Co kilka minut gęba sama się śmieje od tych wszystkich smaczków. Tę grę robiły osoby, które kochają gry wideo i wiedza o co w nich chodzi. Nie dziwię się wysokim ocenom. Z misji pobocznych najlepsze są wyzwania ze zbieraniem punktów na czas. Można się trochę napocić. Edytowane 30 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 smaczki, misje poboczne, przywiazanie do szczegolow o ktorych mowisz przypomina mi troche te elementy w GTA5, gdzie odkrywajac jakies zakamarki mapy natykamy sie na zabawne plakaty czy miejscówki i ta misja poboczna skladajaca sie z paru innych gdzie szukamy jakichś dowodów i bohater prosi narratora o muzyke jak z dokumentu o Kuklińskim rewelacja po raz nasty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Albo animacja odrodzenia, w której bohater wychodzi z telewizora jak w Kręgu xD Boże niech to się dobrze sprzeda i niech stanie się flagową serią na xpudle. Aha, dubbing polski jest bardzo dobry. Lokalizacja zawiera sporo tekstów typowo polskich, które nieźle się wpasowały. Edytowane 30 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 No zgadnijcie co mi sie wlasnie instaluje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Juz jutro ... Od wtorku na dysku czeka grzecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 O ktorej zbiorka? 17.00? 1.DaveCzezky 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Będziecie mieli co robić, jeżeli chodzi o pobijanie najwyższych wyników w wyzwaniach wśród znajomych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Ja jutro po robocie chce na spokojnie ograc singla wiec do Chaos Squad zglaszam sie na weekend Edytowane 30 października 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 O ktorej zbiorka? 17.00? 1.DaveCzezky 2.Bansai lat 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Aha, dubbing polski jest bardzo dobry. Lokalizacja zawiera sporo tekstów typowo polskich, które nieźle się wpasowały. Można ustawić polskie napisy do angielskiego dubbingu ? PS. Ja dopiero w weekend będę mógł pograć Chaos Squad, ale z checią porobie rozpierduche Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Czyli twórcy nie kłamali mówiąc w zapowiedziach "gameplay first"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Gameplay, gameplay i jeszcze raz gameplay. Nie ma tutaj miejsca na QTE, odbieranie kontroli i inne bzdury. Tutaj się gra. Edytowane 30 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 TYLKO :Cross18x18:B :circle18x18: :Cross18x18: Zagrałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Bawi mnie trochę to, że gra tak mi się podoba mimo tego, że misje to nie jest nic odkrywczego. Widocznie sterowanie, design mapy i kolory potrafią zawładnąć mną na tyle, że na ten moment pier,dolnąłbym dziewiątkę jak od 30 października do premiery pierwszej dobrej gry na PS4. Może brakowało mi gry o prostych założeniach, która ma otwarty świat, a przy tym nie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Ale sobie fajna ruda pania zrobilem, no no Edytowane 30 października 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Bawi mnie trochę to, że gra tak mi się podoba mimo tego, że misje to nie jest nic odkrywczego. Widocznie sterowanie, design mapy i kolory potrafią zawładnąć mną na tyle, że na ten moment pier,dolnąłbym dziewiątkę jak od 30 października do premiery pierwszej dobrej gry na PS4. Może brakowało mi gry o prostych założeniach, która ma otwarty świat, a przy tym nie męczy. Mechanika poruszania się ma potencjał na powstanie filmików na yt gdzie najwięksi wymiatacze robią niesamowite rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Oj ma. Grindowanie/chodzenie po ścianach/odbijanie się od innych ścian/zjeźdżanie po rurach/odbijanie się od aut/air dash. Jeżeli dobrze zna sie otoczenie, to można robić cuda. Zresztą co tydzień Insomniac ma publikować najlepsze materiały nadesłane przez graczy. Już zwykłe wykorzystywanie tego wszystkiego przy co trudniejszych wyzwaniach dodatkowych wygląda bardzo efektowanie, a co dopiero jak wezmą się za to wymiatacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Oj tak, oj tak, czuję potencjał na dobrą serię. A jak tam soundtrack, dali coś dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi