Gość mate5 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Oj ma. Grindowanie/chodzenie po ścianach/odbijanie się od innych ścian/zjeźdżanie po rurach/odbijanie się od aut/air dash. Jeżeli dobrze zna sie otoczenie, to można robić cuda. Zresztą co tydzień Insomniac ma publikować najlepsze materiały nadesłane przez graczy. Już zwykłe wykorzystywanie tego wszystkiego przy co trudniejszych wyzwaniach dodatkowych wygląda bardzo efektowanie, a co dopiero jak wezmą się za to wymiatacze. Od zawsze lubiłem gry, gdzie gracz może się szybko poruszać nie tylko horyzontalnie, ale też wertykalnie. Dlatego jako dzieciak maaaaasę czasu spędziłem z Tony Hawk 2/3/4THUG2, no nic baw się dobrze. Z tego co piszesz to może być tegoroczne GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Punkowe/rockowe potupajki. Interesujące jest to, że muzyka jest zależna od tego, co robimy. Stoimy w miejscu? Cisza. Zaczynamy grindować po poręczy? Wchodzi perkusja. Zeskakujemy z poręczy na parasol, a potem na budynek? Wchodzi dodatkowo gitara i reszta instrumentów. @Mati Gdybym miał 8 lat, to nawet nie robiłbym misji tylko skakał po tym mieście jak głupi przez 30 godzin. Taki to jest typ gry. Gra zachęca do ZA PIER DA LA NIA. Edytowane 30 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Punkowe/rockowe potupajki. Interesujące jest to, że muzyka jest zależna od tego, co robimy. Stoimy w miejscu? Cisza. Zaczynamy grindować po poręczy? Wchodzi perkusja. Zeskakujemy z poręczy na parasol, a potem na budynek? Wchodzi dodatkowo gitara i reszta instrumentów. Gra zachęca do ZA PIER DA LA NIA. Przestań już sadysto, błagam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Oj ma. Grindowanie/chodzenie po ścianach/odbijanie się od innych ścian/zjeźdżanie po rurach/odbijanie się od aut/air dash. Jeżeli dobrze zna sie otoczenie, to można robić cuda. Zresztą co tydzień Insomniac ma publikować najlepsze materiały nadesłane przez graczy. Już zwykłe wykorzystywanie tego wszystkiego przy co trudniejszych wyzwaniach dodatkowych wygląda bardzo efektowanie, a co dopiero jak wezmą się za to wymiatacze. Od zawsze lubiłem gry, gdzie gracz może się szybko poruszać nie tylko horyzontalnie, ale też wertykalnie. To może jednak lepiej zagraj w tego Batmana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Zapier(pipi) to wodzie WTF xD xD xD Xboty - mobilizacja - kupować Sunset XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Oj ma. Grindowanie/chodzenie po ścianach/odbijanie się od innych ścian/zjeźdżanie po rurach/odbijanie się od aut/air dash. Jeżeli dobrze zna sie otoczenie, to można robić cuda. Zresztą co tydzień Insomniac ma publikować najlepsze materiały nadesłane przez graczy. Już zwykłe wykorzystywanie tego wszystkiego przy co trudniejszych wyzwaniach dodatkowych wygląda bardzo efektowanie, a co dopiero jak wezmą się za to wymiatacze. Od zawsze lubiłem gry, gdzie gracz może się szybko poruszać nie tylko horyzontalnie, ale też wertykalnie. To może jednak lepiej zagraj w tego Batmana Zagraj w gierki Soderstroma inne niż HM. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 mam i ja <jaranko na maksa> problem jest taki ze mam znajomych na caly weekend heh chyba umreeee do momentu az opuszcza moje mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) mam i ja <jaranko na maksa> problem jest taki ze mam znajomych na caly weekend heh chyba umreeee do momentu az opuszcza moje mieszkanie Wiesz co z nimi zrobic bracie Edytowane 30 października 2014 przez hav3n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 pojawił się syndrom tony hawka 2 - stoje w sklepie gapie sie na ludzi w kolejce, zamykam oczy pod prysznicem, parkuje auto do garażu a we łbie oczami wyobraźni mam kolesia co grinduje z poręczy na poręcz rozwalając przy tym tego wielkiego skuwysyna co na nas szturmuje zmieniając w locie pukawki. o taaaak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Kupilem nową broń - harpun. Jest rozpie,rdol. Edytowane 30 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) No hej Edytowane 30 października 2014 przez hav3n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 ruchaubym, jezu chyba bede udawal ze jestem chory oni pojda na miasto, a ja oddam sie gierce <nollajf> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) No hej Przypomniało mi to coś co widziałem wczoraj na gaffie Edytowane 30 października 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Nawet zbieractwo w tej grze to wygryw. Kupujesz mapę, wszystko elegancko zaznaczone (również na radarze). W jakimś assassinie czy innym mordorze może bym olał te znajdźki, bo trzeba by było specjalnie po nie gdzieś wchodzić, ale tutaj... ... no jak można gdzieś nie wejść, skoro Sunset tym stoi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Ależ mi znajdźki, skoro pokazują ci ich położenia na mapie [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Nikt nie każe kupować map. Btw. Co miałem teraz misję fabularną xD. Dynamika jak w grze Platinum. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Nie pokazuje :] Chyba ze kupisz sobie mape...a dokladnie mapy bo jest ich piec. Edytowane 30 października 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 niestety takie czasy ze 3/4 gier znajdzki ma odrazu na mapie nie zmienia to faktu ze Sunsent Overdrive gniecie jaja mam nadzieje ze wyjdzie z tego konkretna seria CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) "Co nie zmienia faktu, że jego rodzice są niezłymi kutasiarzami" Dubbing goty. Edytowane 30 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Po 8h gry i blisko 2800 killsow musze wam tylko napisac ze misje glowne, poboczne, bronie i perki beda tylko lepsze i lepsze. Im dalej w las tym bardziej wciaga zamiast nuzyc i bardziej smieszy. Misje sa GOTY jak i cala gra na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Nienawidzę was. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 "Co nie zmienia faktu, że jego rodzice są niezłymi kutasiarzami" Dubbing goty. No i teraz nie wiem jaki język wybrać PS. Ponawiam pytanie: da się grać z angielskim dubbingiem i polskimi napisami ? PS2. Jeszcze 2 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Wiesz co Ins, raczej się nie da. W opcjach można tylko włączyć napisy, a języka chyba nie można wybrać. Graj po polsku, dubbing jest dobry. Nie jestem fanem polinizacji gier, ale tutaj jest mocno nieźle. @kermit Czy po 8 godzinach masz już dostęp do tej oto broni melee: Pier,dolony miecz świetlny Muszę go mieć. Ocena pójdzie o pół oczka w górę. Edytowane 30 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 4h gry i wszystko GOTY , to chyba początek wspaniałej współpracy Insomniac z MS. Kurde , pierwsza gra w którą gram na Xbonie i taki killer PS: świetne są challenge ze zbieraniem cyferek jak w starych THPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Panowie mam nadzieje ze zdajecie sobie sprawe ze mamy tutaj do czynienia z SOUNDTRACK OF THE GENERATION? Kuzwa ja chce to na plycie, zaraz, teraz! Edytowane 30 października 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi