Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 PS: świetne są challenge ze zbieraniem cyferek jak w starych THPS. Ta pierwsza, na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Ragus od kilku misji nie sprawdzam czy jest cos oprocz baseballu ale wczesniej dalej bylo tylko to bronie dochodza coraz nowe ale melee dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Może to z jakiś misji pobocznych wypada czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Patrzac na konstrukcje niektorych misji jestem tego raczej pewny ze taka zdobycz musza poprzec zwariowana misja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 http://xboxclips.com/video.php?uid=2533274901809544&gamertag=Primethius&vid=f5db3934-fb91-47f3-8e21-368c7a5d7ba9 Mati5, zoba jaka misja dodatkowa fajna. Już się nie mogę jej doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Nawet energia się nie odnawia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Apteczki synek, apteczki. Ale z drugiej strony śmierć jakoś specjalnie nie jest karana. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Smierc jest nagradzana zayebita animacja respawnu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 A tak a poro wrog może Ty wiesz jak wyjść z trybu online xD Podejdź do budki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Punkowe/rockowe potupajki. Interesujące jest to, że muzyka jest zależna od tego, co robimy. Stoimy w miejscu? Cisza. Zaczynamy grindować po poręczy? Wchodzi perkusja. Zeskakujemy z poręczy na parasol, a potem na budynek? Wchodzi dodatkowo gitara i reszta instrumentów. Dynamiczny soundtrack - coś jak w Killer Instinct. Był o tym jeden z odcinków Sunset TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 ja pie.rdole ale ja chce w to zagrać już Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 warto robić misje poboczne przy głównej fabule, bo jedna z nich odblokowuje nam np. pułapkę wyrzutnia fajerwerków która robi niezłą pożogę i bardzo przydaje się do obrony fortu już w dalszych bardziej wymagających misjach niezbędnych do pchnięcia fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Pograłem z 2h rano gra jest śliczna. nawet bekowe komentarze głównego bohatera, jak akcja w głównej misji gdy tam npc nas prowadzi przez miasto i mówi: dobra idź tam, potem weź to i zrób to no i jak wsyztsko wykonamy Bohater mówi ok! zrobione! to teraz sie cofnij do mnie! no i epicki komentarz z pełnym zażenowaniem: NO JA PIER_DO_LE JESZCZE MAM SIĘ COFAĆ?! na plus udźwiękowienie gry i ilość szczegółów w otaczającym świecie, coś podobnego jak w gta 5 co chwila jakieś puszczenie oka do gracza, czy to właśnie przytyki do assasynów i ogólnie polityki ubisoftu (gang feministek mówiący czy sie spodziewałem facetów przypadkiem) czy napis BANG z lufy pistoletu jak skończy się ammo. gameplay porównałbym do infamouse z dead risingiem i może z saints raw, jutro napyerdalam cały dzień. co do multi omg, grałem w tryb chaos, masakra chyba w 7-8 graczy mielismy właśnie tower defance i dosłownie setki przeciwników zalewających plansze. no i bronie... boże święci patroni wyrzutnia kul do kręgli z upgradem do rażenia prądem, jak to robi. ogólnie gra bawi się treścią z innych gier jak właśnie wysmiewany motyw idź wybij wszytsko i wróć czy skuchy w platformerach "a myślałes że spadniesz na ziemie i zaczniesz od początku? NOPE!" i teleport jak w portalu od velve do miejsca skuchy Xd. jak narazie jestem zauroczony. i woda "Bora Bora" odrazu skojarzenie z pewnym userem forumka "tak droga że cie na nią nie stać" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) To dzisiaj robimy ten chaos, bo ludzi jest sporo. Też tak miałem z wodą bora bora xD. I jeszcze ten głos robota: "Co ty robisz, do cholery?" Edytowane 31 października 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 dziś nie dam rady raczej :< w robocie do 20stej + potem wyjście mam ze znajomymi, chyba ze nei wypali. to wtedy ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) panowie mnie do teraz najbardziej zmiażdżyła misja bractwa rpg (te ich nerdowskie texty ) żeby uleczyć króla musimy wytaplać się w gaciach w oczkach wodnych aby nałapać pijawki - po czym pijemy lek i wtedy mamy psycho-banię na maksa a miasto zalewa lawa.geniusz mindblown ja wracam dopiero w niedzielę z wojaży :F Edytowane 31 października 2014 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) Odpalil ktos w ogole co-op ? Probuje z kumplem sie polaczyc, niby mam searching for game, ale u niego sie nic nie pojawia i gry w ogole nie znajduje . Edit: Jak chce pograc sam to bez problemu znajduje, ale w party jakis klopot jest. Sama gra masakrycznie mi sie podoba, fun plynacy z ekranu az sie wylewa Edytowane 31 października 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 dobra bede koło 20stej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 31 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) Pojawi się patch poprawiający nieszczęsny crushed black. Edytowane 31 października 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Boże jakie to jest pier,dolenie z tymi czerniami xD. Nawet przez myśl mi to nie przeszło podczas gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 31 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Tylko informuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Nawet nie wiem o czym mowa i w sumie malo mnie obchodzi bo zaraz wbijam no Sunset City :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Jaka czern ? Pierwsze slysze, gram caly dzien i nie wiem o co kaman. Gra dalej rzadzi, ale zaraz rece mi odpadna, non stop na(pipi)yam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 31 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Jaka czern ? Pierwsze slysze, gram caly dzien i nie wiem o co kaman. No przecież crushed blacks to znany problem od premiery xbox one. Niektóre giery to mają. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=136529026&postcount=313 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Jaka czern ? Pierwsze slysze, gram caly dzien i nie wiem o co kaman. Gra dalej rzadzi, ale zaraz rece mi odpadna, non stop na(pipi)yam Ty no nie wiem. Przecież w tej grze nawet nie ma takiego koloru xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi