Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Niech mi ktoś powie, że ta gra słabo wygląda O_o

20141030230509_zps06632b3b.png

20141030230517_zps30e0cbf1.png

20141030230627_zps55de327b.png

20141030232126_zpsb82ffadf.png

Wielka szkoda, że nie wyrobię z zakupem Xone w tym roku.

Opublikowano

Jezu ale ten gaf jest żałosny dobrze ze przestałem chodzić na to czerstwe forum

lul, ktoś tu zaczyna się robić wrażliwy na jakąkolwiek krytykę.

@Don, kolejny dowód, że to design tworzy grafikę, nie bebechy. Dobrze że chociaż Ninny to rozumie :)

Opublikowano

Nie, po prostu rozwalają mnie takie osoby, zreszta cały gaf to siedlisko psychofanow, ja tam wole odpalić konsole o grac niz szukać sobie problemów z du,py

Opublikowano

Te forum stoi przygłupami. No ale radujmy się, bo mamy naprawioną czerń, co by to nie znaczyło.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak zachwalacie tą grę że się zastanawiam czy sam nie brać teraz...

Nie radzę MaZZ. To jest design level: Nintendo ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

ale te screeny co wrzuciłeś są super. Szkoda ze SO nie ma w mojej okolicy :(

Spokojnie, już Ci idę na ratunek:

sochar.png

Nie dziękuj  :sir:

• Plusik 2
Gość Orzeszek
Opublikowano

Skonczony watek glowny. Ostatnia akcjs troche przekombinowana ale teksty chociaz dobre leca xd jedna zlepszych gier konsolowych tego roku.

Opublikowano

sony powinno sie stuknac w leb, ze team ktory od lat robi dla nich gry, wydal taka perelke na konsoli konkurencji.

ja ma kilka misji za soba, niektore dialogi wypadaja slabo, ale caloksztalt powala.

Opublikowano

Wiesz co Ins, raczej się nie da. W opcjach można tylko włączyć napisy, a języka chyba nie można wybrać. Graj po polsku, dubbing jest dobry. Nie jestem fanem polinizacji gier, ale tutaj jest mocno nieźle.

Jestem pełen podziwu dla ciebie za granie z tym czymś zwanym dubbingiem mnie od tego uszy bolały nie dałem rady długo z tym wytrzymać i do tego ta lokalizacja nazw typu purchawa. Niech MS do (pipi)a daje możliwość wyboru języka w gierce bez względu na to jaki mamy ustawiony w konsoli. Co do SO to mocarne 9/10 liczę na sequel tak za te dwa lata ^_^

Gość Orzeszek
Opublikowano

Polska wersja wyszla poprawnie. Nawet suchary i spolszczenia zartow dobrze wypadają.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Słucham nowego podcastu ze Spencerem i powiedział odnośnie sprzedaży SO:

Sales are really good.

Sales look great.

:)

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Nie ma co sie dziwic - bundle w USA byly wyprzedane jeszcze przed reckami a wlasnie po dobrych ocenach zaczela sie prawdziwa szajba np. na europejska premiere gra byla wyprzedana na angielskim Amazonie.

Edytowane przez hav3n