Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 154,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

Jezu ale ten gaf jest żałosny dobrze ze przestałem chodzić na to czerstwe forum

Opublikowano

Niech mi ktoś powie, że ta gra słabo wygląda O_o

20141030230509_zps06632b3b.png

20141030230517_zps30e0cbf1.png

20141030230627_zps55de327b.png

20141030232126_zpsb82ffadf.png

Wielka szkoda, że nie wyrobię z zakupem Xone w tym roku.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 31.10.2014 o 16:03, kubson napisał(a):

Jezu ale ten gaf jest żałosny dobrze ze przestałem chodzić na to czerstwe forum

lul, ktoś tu zaczyna się robić wrażliwy na jakąkolwiek krytykę.

@Don, kolejny dowód, że to design tworzy grafikę, nie bebechy. Dobrze że chociaż Ninny to rozumie :)

Opublikowano

Nie, po prostu rozwalają mnie takie osoby, zreszta cały gaf to siedlisko psychofanow, ja tam wole odpalić konsole o grac niz szukać sobie problemów z du,py

Opublikowano

Te forum stoi przygłupami. No ale radujmy się, bo mamy naprawioną czerń, co by to nie znaczyło.

Opublikowano
  • Autor

Jeśli grasz na plazmie, crushed blacks serio mogą przeszkadzać, wiem coś o tym.

Opublikowano

Kolejny gwozdz do trumny Xboxa :3

Ok ide grac.

Opublikowano

Ok, wbilem combo 467 - to kto pobije :) ?

Opublikowano

Ja skromne 200 ileś tam :(

Opublikowano
  W dniu 31.10.2014 o 17:25, MaZZeo napisał(a):

Tak zachwalacie tą grę że się zastanawiam czy sam nie brać teraz...

Nie radzę MaZZ. To jest design level: Nintendo ;)

Opublikowano
  W dniu 31.10.2014 o 17:38, MaZZeo napisał(a):

ale te screeny co wrzuciłeś są super. Szkoda ze SO nie ma w mojej okolicy :(

Spokojnie, już Ci idę na ratunek:

sochar.png

Nie dziękuj  :sir:

Opublikowano

Gram od 7rano i przestac nie moge @_@ bardzo dobra giera.

Opublikowano

Myslalem ze gra mnie juz niczym nie zaskoczy ... ale (pipi) dali mi do kupienia AMPa z moim prywatnym announcer'em XDDD

Opublikowano

Skonczony watek glowny. Ostatnia akcjs troche przekombinowana ale teksty chociaz dobre leca xd jedna zlepszych gier konsolowych tego roku.

Opublikowano

sony powinno sie stuknac w leb, ze team ktory od lat robi dla nich gry, wydal taka perelke na konsoli konkurencji.

ja ma kilka misji za soba, niektore dialogi wypadaja slabo, ale caloksztalt powala.

Opublikowano
  W dniu 30.10.2014 o 21:01, ragus napisał(a):

Wiesz co Ins, raczej się nie da. W opcjach można tylko włączyć napisy, a języka chyba nie można wybrać. Graj po polsku, dubbing jest dobry. Nie jestem fanem polinizacji gier, ale tutaj jest mocno nieźle.

Jestem pełen podziwu dla ciebie za granie z tym czymś zwanym dubbingiem mnie od tego uszy bolały nie dałem rady długo z tym wytrzymać i do tego ta lokalizacja nazw typu purchawa. Niech MS do (pipi)a daje możliwość wyboru języka w gierce bez względu na to jaki mamy ustawiony w konsoli. Co do SO to mocarne 9/10 liczę na sequel tak za te dwa lata ^_^

Opublikowano

Polska wersja wyszla poprawnie. Nawet suchary i spolszczenia zartow dobrze wypadają.

Opublikowano

Słucham nowego podcastu ze Spencerem i powiedział odnośnie sprzedaży SO:

Cytat

Sales are really good.

Cytat

Sales look great.

:)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dobra wiadomosc ze dobrze sie sprzedaje :) Ile zajmuje przejscie watku glownego+misje poboczne ? Ja cholera jeszcze musze czekac 12 dni na mojego XOne.

Opublikowano

Nie ma co sie dziwic - bundle w USA byly wyprzedane jeszcze przed reckami a wlasnie po dobrych ocenach zaczela sie prawdziwa szajba np. na europejska premiere gra byla wyprzedana na angielskim Amazonie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
  • Autor

Oby to była prawda, chociaż w sumie co miał innego powiedzieć :P W tym podcaście mówi też, że na jesień będą mieli niezłą masakrację, ciekawe.

Opublikowano

Na bank, oni nie hajpuja 10 lat przed premierą jak slony.