Opublikowano 31 października 201410 l Jezu ale ten gaf jest żałosny dobrze ze przestałem chodzić na to czerstwe forum
Opublikowano 31 października 201410 l Niech mi ktoś powie, że ta gra słabo wygląda O_o Wielka szkoda, że nie wyrobię z zakupem Xone w tym roku.
Opublikowano 31 października 201410 l Autor W dniu 31.10.2014 o 16:03, kubson napisał(a): Jezu ale ten gaf jest żałosny dobrze ze przestałem chodzić na to czerstwe forum lul, ktoś tu zaczyna się robić wrażliwy na jakąkolwiek krytykę. @Don, kolejny dowód, że to design tworzy grafikę, nie bebechy. Dobrze że chociaż Ninny to rozumie
Opublikowano 31 października 201410 l Nie, po prostu rozwalają mnie takie osoby, zreszta cały gaf to siedlisko psychofanow, ja tam wole odpalić konsole o grac niz szukać sobie problemów z du,py
Opublikowano 31 października 201410 l Te forum stoi przygłupami. No ale radujmy się, bo mamy naprawioną czerń, co by to nie znaczyło.
Opublikowano 31 października 201410 l Autor Jeśli grasz na plazmie, crushed blacks serio mogą przeszkadzać, wiem coś o tym.
Opublikowano 31 października 201410 l Tak zachwalacie tą grę że się zastanawiam czy sam nie brać teraz...
Opublikowano 31 października 201410 l W dniu 31.10.2014 o 17:25, MaZZeo napisał(a): Tak zachwalacie tą grę że się zastanawiam czy sam nie brać teraz... Nie radzę MaZZ. To jest design level: Nintendo
Opublikowano 31 października 201410 l ale te screeny co wrzuciłeś są super. Szkoda ze SO nie ma w mojej okolicy
Opublikowano 31 października 201410 l W dniu 31.10.2014 o 17:38, MaZZeo napisał(a): ale te screeny co wrzuciłeś są super. Szkoda ze SO nie ma w mojej okolicy Spokojnie, już Ci idę na ratunek: Nie dziękuj
Opublikowano 1 listopada 201410 l Myslalem ze gra mnie juz niczym nie zaskoczy ... ale (pipi) dali mi do kupienia AMPa z moim prywatnym announcer'em XDDD
Opublikowano 1 listopada 201410 l Skonczony watek glowny. Ostatnia akcjs troche przekombinowana ale teksty chociaz dobre leca xd jedna zlepszych gier konsolowych tego roku.
Opublikowano 1 listopada 201410 l sony powinno sie stuknac w leb, ze team ktory od lat robi dla nich gry, wydal taka perelke na konsoli konkurencji. ja ma kilka misji za soba, niektore dialogi wypadaja slabo, ale caloksztalt powala.
Opublikowano 1 listopada 201410 l W dniu 30.10.2014 o 21:01, ragus napisał(a): Wiesz co Ins, raczej się nie da. W opcjach można tylko włączyć napisy, a języka chyba nie można wybrać. Graj po polsku, dubbing jest dobry. Nie jestem fanem polinizacji gier, ale tutaj jest mocno nieźle. Jestem pełen podziwu dla ciebie za granie z tym czymś zwanym dubbingiem mnie od tego uszy bolały nie dałem rady długo z tym wytrzymać i do tego ta lokalizacja nazw typu purchawa. Niech MS do (pipi)a daje możliwość wyboru języka w gierce bez względu na to jaki mamy ustawiony w konsoli. Co do SO to mocarne 9/10 liczę na sequel tak za te dwa lata ^_^
Opublikowano 1 listopada 201410 l Polska wersja wyszla poprawnie. Nawet suchary i spolszczenia zartow dobrze wypadają.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Słucham nowego podcastu ze Spencerem i powiedział odnośnie sprzedaży SO: Cytat Sales are really good. Cytat Sales look great. Edytowane 1 listopada 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 listopada 201410 l Dobra wiadomosc ze dobrze sie sprzedaje Ile zajmuje przejscie watku glownego+misje poboczne ? Ja cholera jeszcze musze czekac 12 dni na mojego XOne.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Nie ma co sie dziwic - bundle w USA byly wyprzedane jeszcze przed reckami a wlasnie po dobrych ocenach zaczela sie prawdziwa szajba np. na europejska premiere gra byla wyprzedana na angielskim Amazonie. Edytowane 1 listopada 201410 l przez hav3n
Opublikowano 1 listopada 201410 l Autor Oby to była prawda, chociaż w sumie co miał innego powiedzieć W tym podcaście mówi też, że na jesień będą mieli niezłą masakrację, ciekawe.