hav7n 5 936 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Aha :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Jezu ale ten gaf jest żałosny dobrze ze przestałem chodzić na to czerstwe forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Niech mi ktoś powie, że ta gra słabo wygląda O_o Wielka szkoda, że nie wyrobię z zakupem Xone w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 31 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Jezu ale ten gaf jest żałosny dobrze ze przestałem chodzić na to czerstwe forum lul, ktoś tu zaczyna się robić wrażliwy na jakąkolwiek krytykę. @Don, kolejny dowód, że to design tworzy grafikę, nie bebechy. Dobrze że chociaż Ninny to rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Nie, po prostu rozwalają mnie takie osoby, zreszta cały gaf to siedlisko psychofanow, ja tam wole odpalić konsole o grac niz szukać sobie problemów z du,py Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Te forum stoi przygłupami. No ale radujmy się, bo mamy naprawioną czerń, co by to nie znaczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 31 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Jeśli grasz na plazmie, crushed blacks serio mogą przeszkadzać, wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Kolejny gwozdz do trumny Xboxa :3 Ok ide grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Ok, wbilem combo 467 - to kto pobije ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Ja skromne 200 ileś tam Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Tak zachwalacie tą grę że się zastanawiam czy sam nie brać teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Tak zachwalacie tą grę że się zastanawiam czy sam nie brać teraz... Nie radzę MaZZ. To jest design level: Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 ale te screeny co wrzuciłeś są super. Szkoda ze SO nie ma w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 ale te screeny co wrzuciłeś są super. Szkoda ze SO nie ma w mojej okolicy Spokojnie, już Ci idę na ratunek: Nie dziękuj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Gram od 7rano i przestac nie moge @_@ bardzo dobra giera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Myslalem ze gra mnie juz niczym nie zaskoczy ... ale (pipi) dali mi do kupienia AMPa z moim prywatnym announcer'em XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Skonczony watek glowny. Ostatnia akcjs troche przekombinowana ale teksty chociaz dobre leca xd jedna zlepszych gier konsolowych tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 sony powinno sie stuknac w leb, ze team ktory od lat robi dla nich gry, wydal taka perelke na konsoli konkurencji. ja ma kilka misji za soba, niektore dialogi wypadaja slabo, ale caloksztalt powala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Wiesz co Ins, raczej się nie da. W opcjach można tylko włączyć napisy, a języka chyba nie można wybrać. Graj po polsku, dubbing jest dobry. Nie jestem fanem polinizacji gier, ale tutaj jest mocno nieźle. Jestem pełen podziwu dla ciebie za granie z tym czymś zwanym dubbingiem mnie od tego uszy bolały nie dałem rady długo z tym wytrzymać i do tego ta lokalizacja nazw typu purchawa. Niech MS do (pipi)a daje możliwość wyboru języka w gierce bez względu na to jaki mamy ustawiony w konsoli. Co do SO to mocarne 9/10 liczę na sequel tak za te dwa lata ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Polska wersja wyszla poprawnie. Nawet suchary i spolszczenia zartow dobrze wypadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 (edytowane) Słucham nowego podcastu ze Spencerem i powiedział odnośnie sprzedaży SO: Sales are really good. Sales look great. Edytowane 1 listopada 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Dobra wiadomosc ze dobrze sie sprzedaje Ile zajmuje przejscie watku glownego+misje poboczne ? Ja cholera jeszcze musze czekac 12 dni na mojego XOne. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 (edytowane) Nie ma co sie dziwic - bundle w USA byly wyprzedane jeszcze przed reckami a wlasnie po dobrych ocenach zaczela sie prawdziwa szajba np. na europejska premiere gra byla wyprzedana na angielskim Amazonie. Edytowane 1 listopada 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 1 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Oby to była prawda, chociaż w sumie co miał innego powiedzieć W tym podcaście mówi też, że na jesień będą mieli niezłą masakrację, ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Na bank, oni nie hajpuja 10 lat przed premierą jak slony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi