Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

Hardcore!: Buck National vs The Apocalypse
Beat the score of 600,000 on the Challenge "Buck's National vs The Apocalypse."

Hardcore!: Buck Strikes Back
Beat the score of 564,500 on the Challenge "Buck's Strikes Back."

Hardcore!: Buck Stops Here
Beat the score of 703,700 on the Challenge "Buck's Stops Here."

Każde osiągnięcie warte 25 GS

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 154,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

Nie długo Gierka zawita do mnie. Ten Season Pass zawiera 2 nowe lokacje+ bronie ?

Opublikowano

Singiel pekl w 17h, niestety mnie gra pod koniec nieco znuzyla, na tyle ze z planow wylecial dodatek.

Jak dla mnie mocne 8/10.

Opublikowano

Kumpel wczoraj wpadł, chciał żebym mu pokazał kilka gierek. Odpaliłem pierwszy raz SO na tutorialu i faktycznie można w nowej produkcji Insomniac zakochać się od pierwszego wejrzenia chociażby tylko z tego powodu, że przy poruszaniu się nic nie dzieje się samo :banderas: 

Tym bardziej jak wcześniej bekę toczyłem jak to w Ryse pokazuje mi gdzie mam iść, gdy są tylko dwie możliwości - do przodu lub do tyłu :kaz:  

Opublikowano

czy po skończeniu głównego wątku można dalej biegać po mieście i robić misje poboczne?

jak na razie jestem po jakichś 4 godzinach i wsiąkłem w ten klimat. bardzo miodny szpil.

Opublikowano

Tak, mozna

Gra jest świetna, za jakiś czas moze skuszę sie na dodatek

Opublikowano

Na mapce poniżej macie zaznaczone lokacje rysunków graffiti - podejdźcie do każdego, naciśnijcie "Y" i jak wszystkie skompletujecie, to dostaniecie nowe osiągnięcie za 175 GS :)

sunsetcityminimap.png

Opublikowano

Coś na walentynki czy to motyw z rysunkami córki jednego z twórców?

Te rysunki były w grze od początku i też je się zbierało. Teraz po prostu doszło za to jedno osiągnięcie.

Opublikowano

Ja tam zbieram bez mapek ;p Jeszcze 17 grafów, 2 neony, 3 buty i 4 papiery. Kiedyś się znajdzie ;p

Te rysunki o których mówisz to ci się rozchodzi o te meksykańskie ze śmiercią związane?

Opublikowano

Aczik zrobiony. Odpalilem tez kilka misji z DLC, jak dobrze wrocic do GOTY 2014 :banderas:

Opublikowano

A te osiagniecie zostanie na dluzej ? Czy to bylo tylko w waletylki ?

Opublikowano

:notsure:

Opublikowano

wczoraj miałem taki respawn :D  gra ukończona, później coś napisze ale GOTY 2014 jest!

giphy.gif

Opublikowano

Ja właśnie dzisiaj zaczynam gierkę :) Liczę na GOTY

Opublikowano

wczoraj miałem taki respawn :D  gra ukończona, później coś napisze ale GOTY 2014 jest!

giphy.gif 

Naprawdę warto ginąć żeby te wszystkie respawny pooglądać :] 

Wracam do gierki raz na tydzień/dwa i bujam się po mieście godzinkę/dwie sunąc płynnie jak szczupak przez zarośla, rozglądając się za brakującymi znajdźkami. A już niewiele zostało, 13 grafów, 3 buty i 3 papiery. Ostatnio znalazłem brakujące 2 neony, nr150 dobrze się ukrył ale i w tę dziurę zajrzałem.

Sunset Miodekdrive.

E: btw za plecami masz Daddy tablicę do osprejowania xD 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja męczę giwery na max poziom, zostały 3 sztuki

Do jednej brakuje mi 5 tyś owerczardza, do pozostałych tylko 175 tyś :(

Na liczniku ledwo 60h grania, jakieś krótkie te gry na XO

Opublikowano

To gif z IGN'u ;)

Opublikowano

To gif z IGN'u ;)

To przekaż im, że nie pomalowali xD

Ja całą pulę overcharge'a wrzuciłem w bronie, reszta na kilka mapek i teraz pustki, ale to dobrze lubię wynajdować te pierdoły i dodatkowa motywacja jest.

Opublikowano

giphy.gif 

Naprawdę warto ginąć żeby te wszystkie respawny pooglądać :] 

Wracam do gierki raz na tydzień/dwa i bujam się po mieście godzinkę/dwie sunąc płynnie jak szczupak przez zarośla, rozglądając się za brakującymi znajdźkami. A już niewiele zostało, 13 grafów, 3 buty i 3 papiery. Ostatnio znalazłem brakujące 2 neony, nr150 dobrze się ukrył ale i w tę dziurę zajrzałem.

Sunset Miodekdrive.

ale wiesz że możesz kupić mapę do każdej z wszystkich rzeczy do znalezienia ?  :)

Opublikowano

Ja (pipi)e, ale ta gra jest miodna. Już dawno nie grałem w masterpiece jakim jest ta gra. Oj chyba kac tygodniowy po przejściu gry tak jak w przypadku TLoU będzie gruby :obama: :obama:

Edytowane przez Mroku333