Opublikowano 10 marca 201510 l W tym tygodniu upust na Season Pass. 52,5 zł (było 70 zł) na polskim Marketplace i 15$ (było 20$) na US.
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Walka z finalowym bossem w nowym dlc to czysty geniusz, esencja za(pipi)istosci i korona dla graczy. Warto kupic dla samej walki
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Ja jeszcze nie jestem w połowie podstawki,zanim przejdę to pewnie DLC będzie w promo
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Ja jutro zaczynam przygodę z(w) Sunset. Jakieś rady na start? Jaki poziom trudności? Coś ważnego do pominięcia? Jakiś bug uniemożliwiający ukończenie gry?
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l nie zaprzataj sobie tym glowy, tylko rozkoszuj sie mega za(pipi)istym konsolowym gameplayem
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Ja jutro zaczynam przygodę z(w) Sunset. Jakieś rady na start? Jaki poziom trudności? Coś ważnego do pominięcia? Jakiś bug uniemożliwiający ukończenie gry? Graj ze sluchawkami na uszach bo muza rozyebuje system
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l połóż na podłodze materac, mniej będzie bolało kiedy gra Tobą pozamiata
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Ta gra jest nieziemska!!! Dzisiaj nie mogłem się oderwać od pada. Kocham takie produkcje, jak SO. Czy te DLC są warte swojej ceny? Bo jeśli tak to zara biorę przepustkę sezonową
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l 1 dodatek jest ok, 2gi bardzo dobry i ma genialnego bossa. Oplaca sie wziac season passa bo dostajesz kilka broni w gratisie.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Gram sobie dzisiaj, robię misję i znalazłem Bryllcreama Ta gra Edytowane 8 kwietnia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Już kiedyś wspominałem o tym ale powtórzę. W miejscu gdzie znajdujemy Bryllcreama po początkowej fazie misji możemy zostać (najlepiej na samej górze) i siać rozpierduchę bo ścierwo będzie nacierać falami i respić się bez końca. Idealne miejsce do wymaxowania wszystkich broni i zalania ekranu toną flaków. E: jak ktoś przegapił zawsze może odpalić misje po raz kolejny w opcjach. Edytowane 9 kwietnia 201510 l przez Gość
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Trochę mija się z celem, przemieszczanie się po mieście daje tyle radochy, że zanim dotrze się z punktu A do B, to po drodze i tak eksterminuje się nadprogramowe hordy przeciwników. Często wyruszam na misję, do której nie docieram
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Skoro tak twierdzisz. Całej reszcie polecam najmiodniejszą miejscówkę w całej grze.
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Na liczniku już 24h, a jeszcze singla z podstawki nie skończyłem nie mówiąc już o obu DLC Nie spodziewałem się, że ten system przemieszczania się po mieście będzie aż TAK dobry. Jak gdzieś spadnę i stoję na ziemi, to normalnie smutno się robi Do tego tona wykręconych giwer + ampy Przyrównał bym grę do Horizon 2 - w obu sama zabawa z grą sprawia tyle przyjemności, że cel w sumie schodzi na dalszy plan (misje itp.).
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l SUNSET NIE JEST W 1080P?!?!?! PUSZCZAM NA ALLEGRO!! ENOUGH IS ENOUGH I'VE HAD IT!!
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Czy misja "To juz jest koniec" to faktycznie finał gry? Zapomnialem,dawno juz nie gralem. Chyba tak Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez Mroku333
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Ja ją odopuscilem;) jeśli faktycznie tak jest, to chcę zrobić przed tym wszystkie wątki pobocze. Ale znając humor w SO, to różnie może być Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez chris85
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Ja ją odopuscilem;) jeśli faktycznie tak jest, to chcę zrobić przed tym wszystkie wątki pobocze. Ale znając humor w SO, to różnie może być Od razu przejdz kampanie,szkoda czasu na poboczne misje. Jeszcze mozesz zahaczyc dodatki fabularne