Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jest normalnie dostęp do miasta i questów po ukończeniu wątku fabularnego.

Gość DonSterydo
Opublikowano

To jest akurat bolączka bardzo wielu sandbox'ów, ale w przypadku SO jest mega miodna mechanika gry.

Opublikowano

To jest akurat bolączka bardzo wielu sandbox'ów, ale w przypadku SO jest mega miodna mechanika gry.

No czy ja wiem? Akurat w SO bardzo daje się odczuć monotonię głównych questów. Ja nie mówię o całej otoczce czy mechanice, bo ta oczywiście  nie zawodzi. Tylko w większości wygląda to tak:

- ślizgaj się do punktu A

-pogadaj

-ślizgaj się do punktu B

- " o nie znowu [ tutaj wstaw nazwę przeciwnika]

- zabij

-" o nie więcej[ nazwa]"

-zabij

- podnieś/pogadaj.

-koniec misji

Chciałbym więcej urozmaicenia jak ta z dźwigiem czy szybowcem :)

Opublikowano

No niby Chris masz racje ale gierka i tak zacna. Ostatnio skonczylem, meczylem sie z przejsciem 2,5 miesiaca bo to cos nowego doszlo,brak czasu,brak checi na granie etc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie się zagrywam, kupiłem grę na płycie i skorzystałem z promocji na przepustkę sezonową więc mam komplet. Gra jest bardzo fajna, na razie nie mogę się oderwać. Mam tylko jedno pytanie - zawartość fabularna z zakupionego DLC jest dostępna dopiero po ukończeniu wątku głównego wersji podstawowej? Drugie pytanie - do czego w tej grze służą pieniądze skoro mapy, bronie czy amunicję kupujemy za napoje overcharge? I trzecie - czy w dalszej części gry będę miał możliwośc latania vel. jeszcze wyższego skakania? Pytam ponieważ mam problem jak na razie z dwoma "fizzballons" a zebrałem już ponad połowę. Po prostu z żadnego miejsca na mapie nie potrafię do nich doskoczyć.

Edytowane przez Folion
Opublikowano

za kasę kupujesz ubrania, z dlc już nie pamiętam ale chyba możesz tam wbić nawet jak nie skończysz podstawki, co do skoków to dojdzie chwilowe latanie po skoku.

Opublikowano (edytowane)

sprawdźcie swoje skrzynki na xbox.com

osoby które kupiły gierkę przed 15.06 otrzymują nagrodę - fizzcopakiet nagród za lojalność

pakiet zawiera:

broń biała - akordy śmierci, zwiastun kaca

broń - głowomiot, króciak deluxe, ak-chcwd

strój - łachmany z pustkowi, bot fizzco, jestę odmieńcę

Edytowane przez maciekww28
Opublikowano (edytowane)

Takze otrzymalem paczke z bronmi czas odswiezyc czyt. dokonczyc gre, gierka zacna wiec bedzie okazja pograc troche.

Edytowane przez -DamiaN-
  • Minusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ta nazwa AK XD

Ostro ktoś popłynął w polskim oddziale MS :P

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Właśnie odświeżam tę grę, nadrabiając zaległe dodatki fabularne... Zapomniałem jak ogromnie miody jest to tytuł. Nie mogę się oderwać od strzelania i skakania po świecie za znajdźkami. :obama:

Opublikowano

Pograłem trochę w Sunset Overdrive przy okazji ostatniego 3-godzinnego triala. O ile strzelanie faktycznie jest miodne, to humor i ogólny zarys fabuły kompletnie do mnie nie trafiły... Cóż, kwestia gustu :)

O dziwo zagranie w triala też wystarczyło, żeby dostać ten kod na dodatki.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Giwery tez spoko lasery z orbity i spadajace satelity XD