REZOK 1 025 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Ostatnio przeglądałem psx extreme z recenzją Sunseta i się zdziwiłem, że ta gra dostała 7 od Majka. Bo jest niby monotonna. W tym samym numerze Majk spłodził recenzję w networku Pix the cat, której wlepił 9. Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2015 No i to, że Pix the Cat jest jeszcze bardziej monotonne. Chyba o to chodzi. 2 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Yabaniutki nawet nie grał, ale od razu stawia niżej od AAA, bo network. Dawaj minusa. Kurde, jednak grał, trochę fail. Edytowane 14 sierpnia 2015 przez Ludwes Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Cześć! Mam pewien problem. Mając problemy z przejściem jednej misji spojrzałem na gameplay na YouTube i zauważyłem, że u zagranicznych gameplayerów w jedny miejscu, które odwiedzali była skrzynia ze skarbami np. o tutaj: https://youtu.be/qmKztr21MG4?t=5m57s Problem jest taki, że u mnie takiej skrzyni nie było, a dodatkowo mimo, że gram już trochę w ogóle takiego typu skrzyni nie spotkałem. To jakiś bug i nie doinstalowały mi się modele tych skrzyń czy jak? Macie podobny problem? Może mógłby ktoś z was skoczyć do tego miejsca z filmiku i sprawdzić czy u niego też nie ma tej skrzyni? Jeśli u was też nie było takich skrzyń to chyba to jest jakiś bug w polskim wydaniu gry i napisałbym o nim na forum twórców. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) Ktoś chętny dzisiaj/jutro/pojutrze do osiągnięć w Brygadzie Chaos? Coraz mniej osiągnięć do calaka brakuje! :-D Edytowane 28 sierpnia 2015 przez Folion Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Ktoś chętny dzisiaj/jutro/pojutrze do osiągnięć w Brygadzie Chaos? Coraz mniej osiągnięć do calaka brakuje! :-D Ja bardzo chętnie. Dodaj do znajomych i zrobimy przez weekend. 1 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) Ktoś chętny dzisiaj/jutro/pojutrze do osiągnięć w Brygadzie Chaos? Coraz mniej osiągnięć do calaka brakuje! :-D Ja bardzo chętnie. Dodaj do znajomych i zrobimy przez weekend. W dalszym ciągu poszukiwane osoby do Brygady Chaos! Edytowane 7 września 2015 przez Folion Cytuj
autoklasyka 65 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Fajna gra. Fajnie się bawiłem, ale jednak wyrosłem z tego. Wolę brutalny dorosłe gry. Co nie zmienia faktu że Sunset Overdive fajna kolorowa gra. Gra przepysznie wygląda na dużym ekranie, istna kolorowa kreskówka. Coś jak filmy Pixara, ale trochę inaczej. No to czekam teraz na Alan Wake 2 z jakością gry Sunset Overdive. Dla dzieciaków gra IDEALNA. Ta gra przybiera niesamowitej mocy, kiedy dzieciaki grają w Sunset Overdive. Mój chrześniak uwielbia Sunset Overdive. W tej grze dużo guwna się dzieje, i różne stwory tam ganiają Ja jednak wolę The Last of Us Remastered. Ech a pomyśleć że za dzieciaka grało się tylko w podobne gry jak Sunset Overdive (podobne z kliamtem) a szczególnie za czasów poczciwego nieśmiertelnego Makarona. Halo 5 przybywaj. 2 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Jeszcze raz ponawiam apel do forumowiczów o pomoc w zdobyciu osiągnięć związanych z grą wieloosobową - najlepiej tych, którzy posiadają przepustkę sezonową w celu zdobycia po jednym z osiągnięć na platformie wiertniczej i fabryce robotów! Pomożecie? Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Ja mogę pograć na multi w podstawkę, bo DLC nie mam. Jak coś to pisz PW. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Znajdzie się ktoś z DLC do zrobienia tych osiągnięć na platformie wiertniczej i w fabryce robotów? :excl:HELP Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 OK, zbliżam się ku końcowi tej fantastycznej ropierdałki i pytanie czy warto inwestować w misje DLC? Obie, jedną-którą, czy czekać na jakieś promo, olać? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 OK, zbliżam się ku końcowi tej fantastycznej ropierdałki i pytanie czy warto inwestować w misje DLC? Obie, jedną-którą, czy czekać na jakieś promo, olać? DLC są przede wszystkim krótkie. Jeśli podstawka Cie pochłonęła i chcesz więcej tego samego to bierz. Trochę inna koloryatyka, dodatkowe misje i wyzwania. Ja kupiłem bo miałem parcie na calaka, a przede wszystkim to gra pochłonęła mnie bez końca. Świetna pozycja do beztroskiego robienia rozpierduchy. Bardzo miłe spędzony czas. Szczerze to jeżeli nie musisz grać juz teraz, a chciałbyś mimo wszystko zainwestować to poczekaj może będzie przecena. BTW. Mam takie życzenie. Niech nie powstaje 2 część tej gry. Niech się skończy na jednej którą zapamiętam jako wysmieninita pozycję ONLY ON XBOX. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Zakończenie sugerowało druga część a czy powstanie/powstaje to zależy od MS/Insomniac. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 BTW. Mam takie życzenie. Niech nie powstaje 2 część tej gry. Niech się skończy na jednej którą zapamiętam jako wysmieninita pozycję ONLY ON XBOX. 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Szczerze to jeżeli nie musisz grać juz teraz, a chciałbyś mimo wszystko zainwestować to poczekaj może będzie przecena. Liczę na czarny piątek, tak samo z dlc do FH2 Storm Island. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Czekaj na promocje. DLC pomim ze fajne to jednak mocno krotkie i jezeli nie chcesz po prostu rozyebac kasy to nie warto brac za full cene Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 (edytowane) Właśnie pękła. Mega ześwirowany tytuł co jest jak najbardziej na plus. Dubbing polski na plus, nieraz się nieźle uśmiałem. Pełno bekowych patentów, fabuła pier.dolnięta jak ta lala, spoczko boss fighty. Chociaż pod koniec z dopakowanymi 'helikopterkami' i wybuchowym szprajem do włosów plus dopałki było za łatwo. Ale co się działo to JAJE.BIE ZDECYDOWANIE TRZEBA OGRAĆ. Tym bardziej że można kupić za śmieszne pinionszki. Edytowane 28 listopada 2015 przez koval 3 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Jaki ta gra to megacrasher... miałem na premierę i nigdy nie ograłem przez Destiny. Zabrałem się w końcu i siedziałem z 25h w przeciągu 4h. gra pękła. Wszystkie znajdzki... kurna mega uber giereczka.Wszystkie challenge mam na złoto, muszę tylko pomasterować je jeszcze na punkciki. Absolutny megacrasher. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Zabrałem się w końcu i siedziałem z 25h w przeciągu 4h. Zawsze chciałem się takiej sztuki nauczyć z uwagi na to, że doba jest stanowczo za krótka Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 19 stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 stycznia 2016 No i co, uważacie, że sequel jest możliwy/prawdopodobny? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Nie powiemy Ci bo i tak nie zagrasz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi