Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

Gra jest dobra, ale ja musiałem sobie robić przerwy od tego tytułu, trochę jak z Infamous.

Z pewnością wykonanie jest ekstra, rozwałka zwłaszcza wieczorem wygląda niesamowicie dobrze. W sumie bardzo ciekawe czy kiedyś wyjdzie druga część.

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 155 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

SO to zayebisty mix Infamous, Ratcheta i Tonyego Hawka. Non stop możemy czesać mnożnik punktów za grindowanie, odbijanie i stylowe rozwalanie odmieńców. Dla mnie jedna  z najlepszych gier Insomniac i fani PS4 mogą żałować tej gierki. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że w przeciągu 2 lat wyjdzie sequel. W końcu nie bez powodu nabiłem w SO 60h :P

Opublikowano

No i co, uważacie, że sequel jest możliwy/prawdopodobny?

Tak.

Opublikowano

Nie jest śmieszne tylko ma mega-funowy klimacik. A żarty się zdarzają. Gameplay to gierka ma wyborny i do tego świetnie wygląda. 

Opublikowano

Nie jest śmieszne tylko ma mega-funowy klimacik. A żarty się zdarzają.

Np w zakończeniu

to bekowe odwołanie do gafa.

To oraz grupa

larpowców

najbardziej mi utkwiła w pamięci. :banderas:

Brak mi tylko trybu Ng+, powtarzanie misji to jednak nie to samo.

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwalił mistyczny dowódca grupy Bushido który okazał się

kadłubkiem XDDDDD

Opublikowano

Nie jest śmieszne tylko ma mega-funowy klimacik. A żarty się zdarzają. Gameplay to gierka ma wyborny i do tego świetnie wygląda. 

No gameplay jest uber. To rozgranicza dobry sandbox od nudnej piaskownicy gdzie tylko biegamy z punktu A do B,C,D...

Opublikowano

Dostałem Sunseta razem z Xboxem i też sie wciągnąłem... był u mnie kumpel i oglądał chwile jak sobie pomykam po mieście, stwierdził, że gram w jakieś popierdółkowe gierki ;) Po paru misjach stwierdził, że sam by chętnie pograł, bo wygląda spoko :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Za dwa tygodnie gramy Panowie, ja już powoli się rozgrzewam. :obama:

zOARv7n.jpg65OVHnU.jpg

Opublikowano

Ja też bym się pisał na jakieś wspólne granie. Zacząłem w tamtym tygodniu i wciągnąłem się na dobre, także jak będzie potrzeba ludzi to zapraszać.

Opublikowano

Panowie w sobote mam zamiar pograc w bete Doom ale moze i na Sunset by sie znalazl czas?

Opublikowano

No ja obecnie codziennie gram. Latam po mieście i zbieram znajdźki, ewentualnie jakieś meczyki w chas squadzie, jak kto chętny, to słać zaproszenia.

Opublikowano

Singla juz mam wyczyszczonego razem z DLC ale multi nieruszone ;)

Opublikowano

Ten filmik Hum co udostepniłeś to :obama:

Skoro tak mówisz. :lapka:

Opublikowano

To będzie zwykła cebula, a nie maximus cebulus ;)

DLC pewnie będą w promocji. Spróbujcie nie kupić ;)

Opublikowano

To co, w Sobote wieczorkiem? Ja Singla mam ukończonego, wszystkie znajdzki na 100%, ale multi nieruszone w ogóle : >

Edyta:Właśnie liczę, że dadzą jakąś solidną promocje na SP. 

Edytowane przez zloto

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

SO już w cebuli, mam nadzieję, że jakiś forumkowy chaos squad nadal aktualny. :lapka: