Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

Mi 20 dzisiaj jak i każdego dnia na tygodniu pasi.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 154,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

Dołączę do Was dzisiaj o 21 jeśli będziecie grać ;) A jak nie dzisiaj to w dowolnym dniu, o ile nie przyciągnie mnie beta GoW 4.

Opublikowano

Jeszcze rozwiń co przez to rozumiesz ;)

Opublikowano

Wczorajsze spotkanie edukacyjno - integracyjno - rozrywkowe uznaje za całkowicie udane, nawet mimo kilku problemów technicznych. Dwie, trzy osoby więcej i byłaby pełna brygada chaosu i beki.

9/10 i liczę na powtórkę.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To ile osób może grać w tę brygadę chaosu? 8? 

Bo ja zawsze myślałem, że 4. :P

Opublikowano

Osiem ludka.

Opublikowano

Piszcie też do mnie. O 21 gra Tottenham, ale tę godzinę mógłbym z Wami polatać.

Opublikowano

Mnie dziś może nie być Panowie. Jak dam radę, to się pojawię.

Opublikowano

Po tym jak mnie wczoraj obrażaliście, nie wiem czy kiedykolwiek z Wami zagram.

Opublikowano

Dzisiaj nie dam rady ale jutro bede o 20.

Opublikowano

ja niestety dopiero bede w sobote w domu wiec wtedy moge pograc

Opublikowano

Zagrałbym, ale jako studenciak w ciągu tygodnia siedze na stancji. W weekendy będziemy mogli pograć.

Opublikowano

Ja się piszę na jutro. Nie gra Tottenham, to mogę popykać dłużej :)

Opublikowano

Jak Plebanii nie będzie to też mogę pograć, bo wiecie, kocham Plebanię, kocham ten serial i babcię Józefinę, myślałem nawet żeby wstawić sobie proboszcza w awatar i jeśli Plebania nie leci to mogę robić wszystkie inne rzeczy w życiu. Plebania aeja eja o!

Opublikowano

Ja chętnie pogram ale w następny weekend za tydzień :frog:  Jak jeszcze będziecie grać to dołączę

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Blantman teraz kto nie ma sobie dociągnie z GwG i możemy robić ustawkje też w naszej ekipie także bądź spokojny, odbębnisz swoje i pojedziemy z koksem między L4D2 bo sam już zapomniałem co nieco, a chętnie odświeżę.