Opublikowano 17 kwietnia 20168 l Dołączę do Was dzisiaj o 21 jeśli będziecie grać A jak nie dzisiaj to w dowolnym dniu, o ile nie przyciągnie mnie beta GoW 4.
Opublikowano 17 kwietnia 20168 l Jak szukałem ludzi do chaosu to nikogo nie bylo i z randomami musiałem sie męczyć żeby calak wpadł, a teraz mógłbym sobie wybrać ekipę
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Wczorajsze spotkanie edukacyjno - integracyjno - rozrywkowe uznaje za całkowicie udane, nawet mimo kilku problemów technicznych. Dwie, trzy osoby więcej i byłaby pełna brygada chaosu i beki. 9/10 i liczę na powtórkę. Edytowane 18 kwietnia 20168 l przez Hum
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Było zacnie milordzie Dziś też będę po 20 i może kumpel dołączy jak go gorączka całkiem nie rozłoży.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l To ile osób może grać w tę brygadę chaosu? 8? Bo ja zawsze myślałem, że 4.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Piszcie też do mnie. O 21 gra Tottenham, ale tę godzinę mógłbym z Wami polatać.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Napiszemy, tylko znając specyfikę piłki nożnej to będziesz pewnie wolny ok. 23.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Po tym jak mnie wczoraj obrażaliście, nie wiem czy kiedykolwiek z Wami zagram.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Mysza to tylko żarty. Już nie będziemy dawaj wpadaj pograć. Chętnych zapraszamy wieczorem po 20. Pisać /wchodzić do grupy śmiało.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Zagrałbym, ale jako studenciak w ciągu tygodnia siedze na stancji. W weekendy będziemy mogli pograć.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Jak Plebanii nie będzie to też mogę pograć, bo wiecie, kocham Plebanię, kocham ten serial i babcię Józefinę, myślałem nawet żeby wstawić sobie proboszcza w awatar i jeśli Plebania nie leci to mogę robić wszystkie inne rzeczy w życiu. Plebania aeja eja o!
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Ja chętnie pogram ale w następny weekend za tydzień Jak jeszcze będziecie grać to dołączę Edytowane 19 kwietnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Blantman teraz kto nie ma sobie dociągnie z GwG i możemy robić ustawkje też w naszej ekipie także bądź spokojny, odbębnisz swoje i pojedziemy z koksem między L4D2 bo sam już zapomniałem co nieco, a chętnie odświeżę.