Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super :) dzisiaj to średnio pewnie wyjdzie bo mam ustawkę w FM6 ale chyba że naprawdę późnym wieczorem spróbujemy. jak nie dzisiaj to jutro albo w dowolny dzień. z kumplem mamy dodatki więc we trzech chyba damy rade :D do podstawki mam jeszcze jednego znajomego.

Opublikowano

dodałem do znajomych  :thumbsup: jutro po południu albo pod wieczór może coś się uda zgrać. zagadam kumpla czy będzie. prędzej czy później się złapiemy wszyscy :)

Opublikowano

ja prawdopodobnie będę dalej walczył z ustawką w forzie. chcę to cholerne ostatnie osiągnięcie wbić i zrobić 100%. kwestia honoru :D jak nie jutro to w tygodniu jeżeli wieczory pasują to możemy się spiknąć. będziemy na łączu :ogor:

Opublikowano

możemy próbować podstawkę. dlc są tylko dwa, dość łatwe ale nieco wkurzające więc im więcej giwer tym lepiej, ale jak się zbierzemy to i można podstawowe spróbować :)

Opublikowano

No dlc pewnie kupie ale jeszcze nie dzisiaj także jak coś to przyszlosci do dlc tez moge pomoc

Gość DonSterydo
Opublikowano

To bluber ma Xone? :P Co to za achiki? Akurat jestem na Live.

Gość DonSterydo
Opublikowano

To ustawmy sie na 21.00. Kopsne sie do KFC i bede mogl grac :P

Opublikowano

Dobra dopakowałem trochę bronie więc będzie lepiej niż ostatnio xD Gramy jakoś dzisiaj wieczorem?

Opublikowano

ja będę, dr pewnie też, możemy spróbować. froncz, steryd, kubsą?

poczytałem trochę i wymagany % to kwestia szczęścia i cierpliwości. czasami dobre misje się trafią, czasami nie. w pierwszej miejscówce idzie zrobić ale misja z "nuklearną mikrofalą" jest przerąbana bo łatwo rdzeń uszkodzić ale za to w pip punktów.

trzeba będzie po prostu próbować do skutku. na TA pisali że to nawet czasami kwestia 10 prób ale do zrobienia.