Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

Znacie jakiś szybki sposób na zdobywanie overcharge? :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 154,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

misje poboczne, wyzwania, automaty na piętrowym parkingu w centrum. brygada chaos też daje po kilka tysi.

Opublikowano

ktoś chętny na chaos? im więcej tym lepiej i łatwiej wykonać niektóre zadania. mile widziane również dodatki ;)

Opublikowano

ja chetnie pobiegam po miescie, tylko ze bede poznym wieczorem dostepny

dodatki posiadam jak cos

Opublikowano

super :) dzisiaj to średnio pewnie wyjdzie bo mam ustawkę w FM6 ale chyba że naprawdę późnym wieczorem spróbujemy. jak nie dzisiaj to jutro albo w dowolny dzień. z kumplem mamy dodatki więc we trzech chyba damy rade :D do podstawki mam jeszcze jednego znajomego.

Opublikowano

spoko chaos nie ucieknie, jak tylko bede na live i bedziecie gotowi na gre to dajcie znac :ogor:

Opublikowano

dodałem do znajomych  :thumbsup: jutro po południu albo pod wieczór może coś się uda zgrać. zagadam kumpla czy będzie. prędzej czy później się złapiemy wszyscy :)

Opublikowano

ja prawdopodobnie będę dalej walczył z ustawką w forzie. chcę to cholerne ostatnie osiągnięcie wbić i zrobić 100%. kwestia honoru :D jak nie jutro to w tygodniu jeżeli wieczory pasują to możemy się spiknąć. będziemy na łączu :ogor:

Opublikowano

możemy spróbować dzisiaj wieczorem. koło 20-21 jakoś. jakby co to widzimy się na live, jak nie to nie :P

Opublikowano

a trzeba mieć dlcki? bo jak z podstawki to moge wbić :cool:

Opublikowano

możemy próbować podstawkę. dlc są tylko dwa, dość łatwe ale nieco wkurzające więc im więcej giwer tym lepiej, ale jak się zbierzemy to i można podstawowe spróbować :)

Opublikowano

No dlc pewnie kupie ale jeszcze nie dzisiaj także jak coś to przyszlosci do dlc tez moge pomoc

Opublikowano

to elegancko, przyda się na przyszłość. zbierzemy się to się podziała. podstawkę też mamy do zrobienia i tak.

Opublikowano

To bluber ma Xone? :P Co to za achiki? Akurat jestem na Live.

Opublikowano

wszystkie "zdobądź X punktów chaosu w X miejscówce". 4 w podstawce i 2 w dlc. zjem kolację i tak bliżej 21 jakoś też będę online.

Opublikowano

To ustawmy sie na 21.00. Kopsne sie do KFC i bede mogl grac :P

Opublikowano

Ja tez kalafiora opie.dole i będę

Opublikowano

Dobra dopakowałem trochę bronie więc będzie lepiej niż ostatnio xD Gramy jakoś dzisiaj wieczorem?

Opublikowano

ja będę, dr pewnie też, możemy spróbować. froncz, steryd, kubsą?

poczytałem trochę i wymagany % to kwestia szczęścia i cierpliwości. czasami dobre misje się trafią, czasami nie. w pierwszej miejscówce idzie zrobić ale misja z "nuklearną mikrofalą" jest przerąbana bo łatwo rdzeń uszkodzić ale za to w pip punktów.

trzeba będzie po prostu próbować do skutku. na TA pisali że to nawet czasami kwestia 10 prób ale do zrobienia.