Opublikowano 11 czerwca 20168 l misje poboczne, wyzwania, automaty na piętrowym parkingu w centrum. brygada chaos też daje po kilka tysi.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l ktoś chętny na chaos? im więcej tym lepiej i łatwiej wykonać niektóre zadania. mile widziane również dodatki
Opublikowano 18 czerwca 20168 l ja chetnie pobiegam po miescie, tylko ze bede poznym wieczorem dostepny dodatki posiadam jak cos
Opublikowano 18 czerwca 20168 l super dzisiaj to średnio pewnie wyjdzie bo mam ustawkę w FM6 ale chyba że naprawdę późnym wieczorem spróbujemy. jak nie dzisiaj to jutro albo w dowolny dzień. z kumplem mamy dodatki więc we trzech chyba damy rade do podstawki mam jeszcze jednego znajomego.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l spoko chaos nie ucieknie, jak tylko bede na live i bedziecie gotowi na gre to dajcie znac
Opublikowano 18 czerwca 20168 l dodałem do znajomych jutro po południu albo pod wieczór może coś się uda zgrać. zagadam kumpla czy będzie. prędzej czy później się złapiemy wszyscy
Opublikowano 19 czerwca 20168 l ja prawdopodobnie będę dalej walczył z ustawką w forzie. chcę to cholerne ostatnie osiągnięcie wbić i zrobić 100%. kwestia honoru jak nie jutro to w tygodniu jeżeli wieczory pasują to możemy się spiknąć. będziemy na łączu
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Ja tez chetnie dolacze dodajcie na live kto jeszcze mnie nie ma Edytowane 19 czerwca 20168 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 24 czerwca 20168 l możemy spróbować dzisiaj wieczorem. koło 20-21 jakoś. jakby co to widzimy się na live, jak nie to nie
Opublikowano 24 czerwca 20168 l możemy próbować podstawkę. dlc są tylko dwa, dość łatwe ale nieco wkurzające więc im więcej giwer tym lepiej, ale jak się zbierzemy to i można podstawowe spróbować
Opublikowano 24 czerwca 20168 l No dlc pewnie kupie ale jeszcze nie dzisiaj także jak coś to przyszlosci do dlc tez moge pomoc
Opublikowano 24 czerwca 20168 l to elegancko, przyda się na przyszłość. zbierzemy się to się podziała. podstawkę też mamy do zrobienia i tak.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l wszystkie "zdobądź X punktów chaosu w X miejscówce". 4 w podstawce i 2 w dlc. zjem kolację i tak bliżej 21 jakoś też będę online.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Dobra dopakowałem trochę bronie więc będzie lepiej niż ostatnio xD Gramy jakoś dzisiaj wieczorem?
Opublikowano 27 czerwca 20168 l ja będę, dr pewnie też, możemy spróbować. froncz, steryd, kubsą? poczytałem trochę i wymagany % to kwestia szczęścia i cierpliwości. czasami dobre misje się trafią, czasami nie. w pierwszej miejscówce idzie zrobić ale misja z "nuklearną mikrofalą" jest przerąbana bo łatwo rdzeń uszkodzić ale za to w pip punktów. trzeba będzie po prostu próbować do skutku. na TA pisali że to nawet czasami kwestia 10 prób ale do zrobienia.