Opublikowano 6 lipca 20177 l Mam pytanko odnośnie Sunseta - czy ktoś orientuje się czy wszystkie wydania gry mają zawarty w sobie język PL? Pytam, bo znalazłem wersję z kluczem za niecałe 40 zł i zastanawiam się czy nie przycebulić, ale chętnie łyknął bym wersję z lokalizacją. Ktoś ma jakieś potwierdzone info?
Opublikowano 6 lipca 20177 l Jeśli jest to klucz to ściągniesz grę z polskiego Live ergo będzie posiadała ona polską wersję językową. Tyle, że jeśli naprawdę nie musisz to nie graj po polsku: lekki, kalifornijski klimat oryginału został zatracony przez zdziadziałe tłumaczenie.
Opublikowano 7 września 20177 l Jak zacząć te zje.bana grę od nowa? Kasowanie Savea nic nie daje... Ciągle mam to samo jak kiedyś włączyłem na 10 min by sprawdzić jak to wygląda. Edytowane 7 września 20177 l przez XM.
Opublikowano 10 września 20177 l Czemu w tej grze nie ma zamkniętych rund, 2:00 minut na high score, zbieranie literek, kasety i tricku nad danym obiektem? Do tego parę utworów z THPS2 i 3 i gra na lata.
Opublikowano 10 września 20177 l no masz na mieście czelendże gdzie łapiesz cyferki, speedruny z A do B, rozpier.dol daną bronią itd http://www.ign.com/wikis/sunset-overdrive/Challenges
Opublikowano 11 września 20177 l Dlc często na promce jest? 2 albo 3 tygodnie temu Season Pass był w promocji, więc się trochę spóźniłeś. Edytowane 11 września 20177 l przez Kris77
Opublikowano 11 września 20177 l Dlc często na promce jest?Pamiętam może ze 2 razy w ciągu 2 lat, może źle pamiętam ale często to nie bywa.
Opublikowano 11 września 20177 l Promocje na XL to jest w ogóle rzadkość. Dobre promocje. Na Sunseta była z miesiąc temu.
Opublikowano 11 września 20177 l Przeszedłem i kurcze strasznie króciutka gra. Lekko ponad 12h i wszystkie misję i side questy porobione. Zobaczyny czy będzie chciało mi się grać jeszcze i challenge robić. Gra świetna nie ma co. Moja dziewczyna była zachwycona patrzeniem jak gram bo tak ja urzekła ta pozycja. Świetne teksty, grafika, muzyczka, do tego mega zróżnicowanie misji, 4 ściana, wykręcone bronie, mnóstwo kombinacji z amps, obrony fortu itp. i betonowe 30 klatek. W 60 z hdrem to chyba by się obsralo ze szczęścia. O kontynuację raczej jestem spokojny i na pewno wyjdzie. Szkoda tylko że tracili czas na gniota Ratcheta zamiast więcej robić takich perełek. O SM jestem więcej niż spokojny po tym tytule. Edytowane 11 września 20177 l przez XM.
Opublikowano 11 września 20177 l Co nie? To samo czuje po SO, że Spiderman zarządzi. Rób challenge i wszystko, ja machnąłem calaka a robię to uber rzadko tak mi się ta gra podobała.
Opublikowano 12 września 20177 l Kontynuację Sunset Overdrive? Pewnie jako multiplatforma, bo o ile mi wiadomo gra nie sprzedała się oszołamiająco.
Opublikowano 12 września 20177 l koleś z Obsidianu wygadał się ostatnio że Microsoft szuka średnich i dużych developerów do wydania gierek. Jeżeli odezwali się do Obsidianu których grę przecież skasowali to wydaje mi się, że tym bardziej poszło zapytanie do Insomniac, gdzie współpraca układała się o wiele lepiej
Opublikowano 12 września 20177 l Znajdą się chętni na powtórkę z forumkowego chaos squadu? Byłaby okazja do powbijania achivów, lub po prostu zrobienia rozpierdolu we wspólnym gronie.