Opublikowano 13 września 20177 l Ja mogę spróbować pomóc, ale nie wiem ile wytrzymam, bo coop to mi się raczej nie podobał w SO xd No i nie mam hs
Opublikowano 14 września 20177 l Ja mogę zagrać, bo też mam swoją kopię (jeszcze nie odpaloną ) także w razie czego pisze się na co-opa, ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu :(
Opublikowano 14 września 20177 l Serio? Nie da się przejść tej gierki od początku we dwójkę? Genialny pomysł Edytowane 14 września 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 14 września 20177 l No nie ma w tej grze co-opa. Są wyzwania, taka horda na 8 graczy maks
Opublikowano 15 września 20177 l Brakuje mi takiej hordy w singlu bo ogólnie poziom trudności pozostawia wiele do życzenia i maskowanie broni nie ma sensu bez online.
Opublikowano 15 września 20177 l Masz przecież Buck National challenges, które do zaliczenia na złoto wymaga istnej masakry OD ścierwa.
Opublikowano 15 września 20177 l To szanuję, bo zaliczenie achków z tej kategorii jest dla mnie nie lada wyzwaniem.
Opublikowano 15 września 20177 l Bomba fryzjerska i raczej wszystkie można spokojnie zrobić na złoto.
Opublikowano 28 września 20177 l To błąd czy tak ma być że okularnik Sam w dodatku z rafinerią gada mi po włosku?
Opublikowano 6 października 20177 l Mysza wyślij zaproszenie do znajomych na X'ie. Z chęcią pogram bo Sunseta uwielbiam, a jakoś tak wyszło, że w brygadę chaosu nie grałem jeszcze. W sumie w DLC'ki które mam kupione też nie, więc jeszcze trochę zabawy z Sunsetem mi zostało.