Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ostatnio pozbyłem się PS4 i sprawiłem sobie w to miejsce One S. Dzisiaj przysiadłem na dłużej do tej szpili. Jest soczyście, Insomniac trzy lata temu dostarczyło grę, która dzisiaj nie ma się czego wstydzić i nadal gra się w nią bardzo dobrze. Ta stylistyka + model poruszania się po mieście + design + lekki klimat = Toż to Jet Set Radio na sterydach i ze strzelaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 poczekaj jak dopakujesz postać, nie no - cudowna gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Na razie latam sobie bez większego ładu i składu, nie wiem za co się łapać - tak fajnie się śmiga po mieście, że aż nie mam ochoty robić misji, żeby się za szybko jej nie skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Bzduras jak ogarniesz SO nie omieszkaj sprawdzić Ori and the Blind Forest Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jest na liście do zakupu. Stworzyłem sobie listę tytułów, które na XO chcę sprawdzić i Ori również się na niej znajduje. Na początek poleciało SO, później Gyrosy pierwsze i czwarte, Quantum Break, Ori, Halo, a to wszystko przeplatane Godrizonem 3 i FM7. Ku.rwa, kiedy ja na to czas znajdę to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) https://www.windowscentral.com/insomniac-games-looking-publishers-sunset-overdrive-2 If Insomniac Games are looking for a publisher then hopefully Microsoft will step in and finance the project. However, Microsoft may not consider this to be feasible, as Redmond doesn't own rights to the Sunset Overdrive franchise. One of the reasons Insomniac Games went with Microsoft initially was that the company let the Insomniac keep the rights to the franchise. Microsoft, do roboty. Edytowane 24 Października 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No przecież ta gra zasługuje na sequel jak mało który tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Zapłacę nawet 300zł i to w tej chwili, żeby zaczęli robić. Poczekam spokojnie nawet i 3-4 lata na dwójkę tylko aby zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 "potrzebujemy wydawcy i pomysłu jak wsadzić do gry loot boxy" Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ciężko będzie im znaleźć wydawcę innego niż M$ dla sequela gry, która wyszła tylko na jedną platformę. Chyba, że ta dwójka to tylko tak w cudzysłowie, a tak na prawdę byłaby to niezależna, niepowiązana część (fabuła była w ogóle istotna w pierwszej części?). Na początek może niech wydadzą jedynkę na inne platformy, skoro posiadają prawa do ip, żeby gra trafiła do szerszego grona i marka stała się bardziej popularna. Myślicie, że poszłoby na zniczu? :P Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Do tej pory nie wiem czemu ta gra nie wyszla na PC w jakiejs wersji goty. Teraz by mogli dorzucic HDRy i 4k no ale widocznie im juz nie zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 teraz to by mogli dorzucic 4K, hdry i 60fps na XoX. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Przezaje.bista gra, ale moim zdaniem contentu i czasu gry to tak ze 3x za mało jak ktoś nie gra online. Miliona (pipi) juz ni3 chciało mi się zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 https://www.windowscentral.com/insomniac-games-looking-publishers-sunset-overdrive-2 If Insomniac Games are looking for a publisher then hopefully Microsoft will step in and finance the project. However, Microsoft may not consider this to be feasible, as Redmond doesn't own rights to the Sunset Overdrive franchise. One of the reasons Insomniac Games went with Microsoft initially was that the company let the Insomniac keep the rights to the franchise. Microsoft, do roboty. Microsoft Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Przezaje.bista gra, ale moim zdaniem contentu i czasu gry to tak ze 3x za mało jak ktoś nie gra online. Miliona (pipi) juz ni3 chciało mi się zbierać. No było troszkę mało, ale 50h na calaka to moim zdaniem fair czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Fabuła pęknęła zdecydowanie zbyt szybko, ale gra się w to wybornie. Ten feeling arcade'owego śmigania po mieście jest nie do podrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 https://www.windowscentral.com/insomniac-games-looking-publishers-sunset-overdrive-2 If Insomniac Games are looking for a publisher then hopefully Microsoft will step in and finance the project. However, Microsoft may not consider this to be feasible, as Redmond doesn't own rights to the Sunset Overdrive franchise. One of the reasons Insomniac Games went with Microsoft initially was that the company let the Insomniac keep the rights to the franchise. Microsoft, do roboty. Nie znajdą wydawcy dla gry, której nikt nie kupił. Tak samo jak Remedy nigdy nie znalazło wydawcy dla sequela Alana. Gracze wolą wydawać setki $ na karty do gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kupiłem nówkę w folii 3 lata po premierze, więc mogę żądać sequela. Należy mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) https://www.windowscentral.com/insomniac-games-looking-publishers-sunset-overdrive-2 If Insomniac Games are looking for a publisher then hopefully Microsoft will step in and finance the project. However, Microsoft may not consider this to be feasible, as Redmond doesn't own rights to the Sunset Overdrive franchise. One of the reasons Insomniac Games went with Microsoft initially was that the company let the Insomniac keep the rights to the franchise. Microsoft, do roboty. Microsoft Edytowane 25 Października 2017 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nie ma na to szans, jeżeli gra nie jest insta hitem sequela nie ma Panie. A mi się podobała była porządna grą mocno zakreconą Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Do tej pory nie wiem czemu ta gra nie wyszla na PC w jakiejs wersji goty. Teraz by mogli dorzucic HDRy i 4k no ale widocznie im juz nie zalezy. Bezsensowny pomysł. Nie chcę tu rzecz ciemna wprowadzać CW, ale blacharze by tej gry nie kupili jeszcze o wiele bardziej jak niestety konsolowcy. Teraz liczą sie tylko nowotwory a la Destiny 2. Nowa pukaweczka...nowa pelerynka i kolorowy ciuszek... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 W Sunsecie Ci kolorowych ciuszków pod dostatkiem w tym i pelerynek... no ale za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Co do patcha do XOXa to nie ma takich planów, pisali na twitterze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 https://xbox.uservoice.com/forums/363186--new-ideas/suggestions/32018950-sunset-overdrive-2 Fani organizują pospolite ruszenie, zachęcić MS do sypnięcia groszem warto zagłosować, choćby po to aby zmusić Spencera do zajęcia oficjalnego stanowiska w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 3k głosów, MS już sypie kasą. Problem z inwestowaniem w exy od zewnętrznych wydawców (zwłaszcza w gry które mogą rozwinąć się na kilka części) jest taki że MS wtedy chciałby przygarnąć własność IP do siebie. Tak było z Ryse 2 na co nie poszło Crytek i całkiem możliwe że za kulisami na podobnych zasadach MS chciał SO2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi