Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, oni napisał:

mogliby wrzucić do GamePassa, podobno gwarantuje to grze sukces.... oh wait 

Mogli dać do golda wtedy więcej osób pozna grę! Oh wait... 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 155 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

Mogli by dac jakis darmowy weekend jeszcze

Opublikowano

za trudna gra dla innych, pewnie sterowania nie ogarniają

Opublikowano

4k to jedno ale przyda sie ta opcja nowej gry a nie jakies usuwanie sejwa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jak wreszcie jest z tym SO na PC? Niby od jutra ma byc dostepna w 'sprzedazy' na steamie i microsoft store.

Dziwne, ze na XO18 nic nie wspominali na temat tej gry.  

Opublikowano

Mam nadzieje, ze przynajmniej to bedzie solidny port. Quantum Break byl slabo zoptymalizowany na PC

Opublikowano

Juz zaciagam wersje ze steama :fsg:

Opublikowano

Nie ma wsparcia dla monitorów ultrawide :frog:

Opublikowano

Port raczej dość bazowy, umożliwia grę do 5k i 120 fpsów ale gierka raczej nie ma większych szlifów, ale nie powiem przygarnąlbym update do 4K albo FHD i 60 fps na XOX. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zeykła konwersja robiona przez klepaczy portów, ale wyglada elegancko i wysoki klatkarz robi wielką różnicę. Miałem okazje chwile pograć i jestem pod dużym wrażeniem jak dobrze wyglada ta już kilku letnia gierka. Fajnie że wylądowała w końcu na PC i dziwne zarazem że oryginalna wersja nie dostała jednocześnie patcha dla koxa. Wydaje się że dałoby się to zrobić niewielkim kosztem przy okazji konwersji na blaszaki.

• 1 rok później...
Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

Czy ktoś już z Series X próbował Sunset Overdrive?

Ta, chyba nadal 30fps i tylko auto hdr dodany. Insomniac ma wy(pipi)ane na robienie patcha na xboxa

Opublikowano
26 minut temu, Soban napisał:

Insomniac ma wy(pipi)ane na robienie patcha na xboxa

Teraz jak są pod skrzydłami Sony to raczej na 100% nie będą grzebać przy starszej grze na Xboxa. Jedyna możliwość pogrania w 60 klatkach to wersja PC.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brakuje w tej grze 60 klateczek. Ale wszystko pozostałe... :obama:

Zacząłem Sunset Overdrive bo chciałem na krótkie sesje jakąś odskocznię od ogrywania Halo MCC. Jakie to jest smakowite. Styl graficzny, muzyka, humor i radocha płynącą z gry. Nawet polska wersja językowa z soczystymi przekleństwami wypada dobrze.

Opublikowano

O dzięki, że przypomnieliście bo własnie jest na promce na steamie za 19zł wróce do gierki tym razem w prawilnym klatkarzu :fsg:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale to jest dobre :banderas:poruszanie się po mieście nawet fajniejsze niż w Pająku. W sumie bardzo tu wszystko podobne, animacje te same ba nawet asety drzewek takie jak w  New Yorku. Jedna z niewielu gier gdzie zbieranie znajdzie to czysty fun. 

Edytowane przez Szymek