Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

No tak, zapomniałem o najważniejszym. Dla mnie trzyma.

Edytowane przez wrog

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 154,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

A jak tam co-op? Bo recenzja bez tego trybu to trochę słabo.

Opublikowano

Wydaje się całkiem fajny, ale to są specjalne, dość krótkie misje i finał w postaci hordy.

Opublikowano

Insomniac ? zawsze sanowałem.

Kupuje SO, bardzo dobre opinie/recki i ten wyluzowany styl gry z oprawą graficzną przypominającą gry na DC, szarawy DR3 mnie odrzucił.

Opublikowano

Bedzie grane szkoda ze dopiero w piątek w eu premiera

Opublikowano

Zadzwoń zapytaj. ja tak zrobiłem i już mam niby zaklepaną kopię.

Opublikowano

Ale ceny to ogólnie za rewelacyjne nie są w sklepach. Wziąłem jednak cyfrówkę, juz się ściąga. Wpłynęło na to też to, że ubzduralo mi się, że będę mógł zagrać już za 5 godzin, no ale trochę się zagalopowałem xd.

Opublikowano

tez mnie korci cyfrowa wersja zeby nie czekac do piatku ale ta okladka taka sliczna <3

Opublikowano

Zamowilem gre z ShopTo, zobaczymy ile dni wczesniej mi przyjdzie xD.

Opublikowano

mi zawsze przychodza dzien przed premiera, tym razem zamowilem z amazon wiec bede miec w piatek ;/ chyba ze zmienie na shopto lub cyfrowke ( w sensie ze skasuje zamowienie z amazonu i zrobie nowe)   :taknieco:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Cos czuje ze w piatek bede scinal zakrety po burakach w drodze do domu xD.

Opublikowano

Mam preordera cyfrowego zakupionego na koncie PL i pokazuje mi, że mogę odpalić go 31.10 czyli w dzień europejskiej premiery. Gdy zmieniam region konsoli na USA to pokazuje mi na 28.10. Jak myślicie, odpalę dziś (znaczy się po północy) grę czy będę musiał czekać do piątku ? ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A to nie trzeba by było wtedy kombinować z VPNem na USA? W ten sposób grałem w Titanfalla wcześniej na PC.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pewnie tak jest, ale zdziwiłem się, że podaje mi info, że będę mógł zagrać już za kilka godzin. 

Opublikowano

Jakiś tani pre order do 220 zł z dostawą?

Opublikowano

8tWK5Rc.gif

Opublikowano

Mam preordera cyfrowego zakupionego na koncie PL i pokazuje mi, że mogę odpalić go 31.10 czyli w dzień europejskiej premiery. Gdy zmieniam region konsoli na USA to pokazuje mi na 28.10. Jak myślicie, odpalę dziś (znaczy się po północy) grę czy będę musiał czekać do piątku ? ;P

Liczy się miejsce zakupu. Jak brałeś w polskim sklepie, to aktywujesz dopiero w momencie polskiej premiery. Zmiana regionu nie pomoże.

Opublikowano

ky3Ctyi.jpg

Ile bym dal za taki zestaw....

Opublikowano

yebany śliczny.

Opublikowano

311 MB patch i można grać :D