Gość Kyo Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Zagrasz Don to zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 To w tej grze jest fast travel xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 raz na poczatku gry jestesmy zmuszeni aby to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Nie przypominam sobie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 w trakcie jadnego z tutoriali, lektor opowiada ze cos takiego jest i kaze nam wejsc do mapy, aby to sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Ale wcale nie musimy tego robić bo punkt do którego mamy się przenieść jest jakieś 400 metrów dalej. Gra jest MEGA - wczoraj odblokowałem sobie osobistego komentatora, tekst KABLAMO po headshocie jest za(pipi)sty Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 3 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Jeszcze dwa dni temu gra była na dole tabeli, jeśli chodzi o twitch, a teraz widzę w top 10. Nice Ta gra chyba powoli zaczyna się sprzedawać przez word of mouth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Empik dał popis. W zeszłą środę zamówiłem grę, czas dostawy 72h. Data wysyłki - 3 listopad. Wczoraj o 23 dostaję maila, że uległa zmianie data wysyłki na 5 listopada (prawdopodobnie) + czas dostawy. Niektórzy grają od zeszłego poniedziałku, a ja czekam niepotrzebnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Ja yebe przeczytałem prawie wszystkie opinie i nie ma innego wyjścia jak tylko kupić.Bardzo podobał mi się infejmus SS a ta gierka widzę jest jeszcze bardziej rozbudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 i ja skonczylem glowny watek, teraz dopakowywanie postaci, misje poboczne i nabijanie kudosów obok alien isolation mój typ do goty 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Jest co robić po głównym wątku? Gra oferuje jakieś poboczne questy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Poboczne questy sa, mozna je robic na na biezaco pomiedzy watkiem glownym albo zostawic sobie na koniec. W grze jest tez od groma znajdziek, chyba cos ok 500+ i robia one za walute przy kupowaniu perkow dla postaci. Jak ci malo to sa challenge ktore do najlatwiejszych nie naleza jak chcesz miec wszystko zrobione na zloto Przy okazji levelowania postaci levelujesz takze swoj arsenal aby pozniej wskoczyc do chaos squad - coop na 8 osob w stylu hordy. Edytowane 4 listopada 2014 przez hav3n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Ok ... 35 godzin grania za mna. Skonczony singiel Skonczone misje poboczne Skonczone wszystkie challenge na zloto 750 znajdziek zebrane Do powiedzenia mam tylko jedno... GOTY KUHRVO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Bansai trzeba jakis chaos squad ogarnac... chociaz chyba jeszcze musze podlevelowac swoje pukawki Edytowane 4 listopada 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 myślałem że guwno obesrane Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 myślałem że guwno obesrane A co to ja w gry na ps4 gram xD ? @hav3n Bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 SO Empik dał popis. W zeszłą środę zamówiłem grę, czas dostawy 72h. Data wysyłki - 3 listopad. Wczoraj o 23 dostaję maila, że uległa zmianie data wysyłki na 5 listopada (prawdopodobnie) + czas dostawy. Niektórzy grają od zeszłego poniedziałku, a ja czekam niepotrzebnie.. To samo u mnie XD gdybym nie brał cyfraka to (pipi) by mnie strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Moze ktos chce wziac udzial w konkursie?http://youtu.be/GNnUV75gIAM Edytowane 4 listopada 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Trafiłem przypadkiem na gafie - to są podobno jakieś dodatkowe ukryte znajdźki, podchodzi się do nich i wciska "Y": Jest ich niby 12, poniżej mapa z lokacjami 9: Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Ale wcale nie musimy tego robić bo punkt do którego mamy się przenieść jest jakieś 400 metrów dalej. Gra jest MEGA - wczoraj odblokowałem sobie osobistego komentatora, tekst KABLAMO po headshocie jest za(pipi)sty Jak go odblokowales? Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 Panowie, pytanko. Orientuje sie ktos, czy wersja uk posiada polskie napisy/dubbing? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 Tak ziomek,jeśli zmienisz język konsoli menu na Polski to masz gre po naszemu. Ale dubbing jest strasznie dretwy i ten Polski humor jakoś tak średnio pasuje do tej gry. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 Wczoraj zacząłem grać ja pier.dole co za ogień. W końcu jakis sandbox w którym sandoxowosc ma sens oprócz gta 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Za(pipi)ista gra, aż chce się śmigać po tym mieście. Klimat, humor, otoczka, bronie - wypas, nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Tez jestem mega zaskoczony. Obawialem sie nudy, a wlasnie skonczylem watek glowny i prawie zadna z 30 kilku misji nie byla nudna, pomysly tworcow rozwalaly. Ode mnie z czystym sumieniem 9/10, gra dla ktorej warto kupic xbone, zycze nam wszystkim wiecej takich niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi