Opublikowano 3 listopada 201410 l w trakcie jadnego z tutoriali, lektor opowiada ze cos takiego jest i kaze nam wejsc do mapy, aby to sprawdzic.
Opublikowano 3 listopada 201410 l Ale wcale nie musimy tego robić bo punkt do którego mamy się przenieść jest jakieś 400 metrów dalej. Gra jest MEGA - wczoraj odblokowałem sobie osobistego komentatora, tekst KABLAMO po headshocie jest za(pipi)sty
Opublikowano 3 listopada 201410 l Autor Jeszcze dwa dni temu gra była na dole tabeli, jeśli chodzi o twitch, a teraz widzę w top 10. Nice Ta gra chyba powoli zaczyna się sprzedawać przez word of mouth.
Opublikowano 4 listopada 201410 l Empik dał popis. W zeszłą środę zamówiłem grę, czas dostawy 72h. Data wysyłki - 3 listopad. Wczoraj o 23 dostaję maila, że uległa zmianie data wysyłki na 5 listopada (prawdopodobnie) + czas dostawy. Niektórzy grają od zeszłego poniedziałku, a ja czekam niepotrzebnie..
Opublikowano 4 listopada 201410 l Ja yebe przeczytałem prawie wszystkie opinie i nie ma innego wyjścia jak tylko kupić.Bardzo podobał mi się infejmus SS a ta gierka widzę jest jeszcze bardziej rozbudowana.
Opublikowano 4 listopada 201410 l i ja skonczylem glowny watek, teraz dopakowywanie postaci, misje poboczne i nabijanie kudosów obok alien isolation mój typ do goty 2014
Opublikowano 4 listopada 201410 l Jest co robić po głównym wątku? Gra oferuje jakieś poboczne questy itp?
Opublikowano 4 listopada 201410 l Poboczne questy sa, mozna je robic na na biezaco pomiedzy watkiem glownym albo zostawic sobie na koniec. W grze jest tez od groma znajdziek, chyba cos ok 500+ i robia one za walute przy kupowaniu perkow dla postaci. Jak ci malo to sa challenge ktore do najlatwiejszych nie naleza jak chcesz miec wszystko zrobione na zloto Przy okazji levelowania postaci levelujesz takze swoj arsenal aby pozniej wskoczyc do chaos squad - coop na 8 osob w stylu hordy. Edytowane 4 listopada 201410 l przez hav3n
Opublikowano 4 listopada 201410 l Ok ... 35 godzin grania za mna. Skonczony singiel Skonczone misje poboczne Skonczone wszystkie challenge na zloto 750 znajdziek zebrane Do powiedzenia mam tylko jedno... GOTY KUHRVO
Opublikowano 4 listopada 201410 l Bansai trzeba jakis chaos squad ogarnac... chociaz chyba jeszcze musze podlevelowac swoje pukawki Edytowane 4 listopada 201410 l przez hav3n
Opublikowano 4 listopada 201410 l myślałem że guwno obesrane A co to ja w gry na ps4 gram xD ? @hav3n Bardzo chetnie
Opublikowano 4 listopada 201410 l SO Empik dał popis. W zeszłą środę zamówiłem grę, czas dostawy 72h. Data wysyłki - 3 listopad. Wczoraj o 23 dostaję maila, że uległa zmianie data wysyłki na 5 listopada (prawdopodobnie) + czas dostawy. Niektórzy grają od zeszłego poniedziałku, a ja czekam niepotrzebnie.. To samo u mnie XD gdybym nie brał cyfraka to (pipi) by mnie strzelił
Opublikowano 4 listopada 201410 l Moze ktos chce wziac udzial w konkursie?http://youtu.be/GNnUV75gIAM Edytowane 4 listopada 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 4 listopada 201410 l Trafiłem przypadkiem na gafie - to są podobno jakieś dodatkowe ukryte znajdźki, podchodzi się do nich i wciska "Y": Jest ich niby 12, poniżej mapa z lokacjami 9:
Opublikowano 5 listopada 201410 l Ale wcale nie musimy tego robić bo punkt do którego mamy się przenieść jest jakieś 400 metrów dalej. Gra jest MEGA - wczoraj odblokowałem sobie osobistego komentatora, tekst KABLAMO po headshocie jest za(pipi)sty Jak go odblokowales?
Opublikowano 6 listopada 201410 l Panowie, pytanko. Orientuje sie ktos, czy wersja uk posiada polskie napisy/dubbing?
Opublikowano 6 listopada 201410 l Tak ziomek,jeśli zmienisz język konsoli menu na Polski to masz gre po naszemu. Ale dubbing jest strasznie dretwy i ten Polski humor jakoś tak średnio pasuje do tej gry.
Opublikowano 9 listopada 201410 l Wczoraj zacząłem grać ja pier.dole co za ogień. W końcu jakis sandbox w którym sandoxowosc ma sens oprócz gta 5
Opublikowano 11 listopada 201410 l Za(pipi)ista gra, aż chce się śmigać po tym mieście. Klimat, humor, otoczka, bronie - wypas, nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze!
Opublikowano 11 listopada 201410 l Tez jestem mega zaskoczony. Obawialem sie nudy, a wlasnie skonczylem watek glowny i prawie zadna z 30 kilku misji nie byla nudna, pomysly tworcow rozwalaly. Ode mnie z czystym sumieniem 9/10, gra dla ktorej warto kupic xbone, zycze nam wszystkim wiecej takich niespodzianek.