Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Featured Replies

Opublikowano

Zagrasz Don to zrozumiesz :D

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 154,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Oficjalny film:         Widzę bardzo mocne inspiracje dwoma seriami: InFamous + Dead Rising.   Najbardziej podobają mi się respawny Gra wygląda świetnie, nie wiem czy nie ma tu jakiejś ści

• Skoro tak mówisz.

• Fajnie by było jakby zupdatowali grę na one x wraz z pecetową wersja.

Opublikowano

To w tej grze jest fast travel xD?

Opublikowano

raz na poczatku gry jestesmy zmuszeni aby to zrobic.

Opublikowano

Nie przypominam sobie.....

Opublikowano

w trakcie jadnego z tutoriali, lektor opowiada ze cos takiego jest i kaze nam wejsc do mapy, aby to sprawdzic.

Opublikowano

Ale wcale nie musimy tego robić bo punkt do którego mamy się przenieść jest jakieś 400 metrów dalej.

Gra jest MEGA - wczoraj odblokowałem sobie osobistego komentatora, tekst KABLAMO po headshocie jest za(pipi)sty :D

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze dwa dni temu gra była na dole tabeli, jeśli chodzi o twitch, a teraz widzę w top 10. Nice :) Ta gra chyba powoli zaczyna się sprzedawać przez word of mouth.

Opublikowano

Empik dał popis. W zeszłą środę zamówiłem grę, czas dostawy 72h. Data wysyłki - 3 listopad. Wczoraj o 23 dostaję maila, że uległa zmianie data wysyłki na 5 listopada (prawdopodobnie) + czas dostawy. Niektórzy grają od zeszłego poniedziałku, a ja czekam niepotrzebnie..

Opublikowano

i ja skonczylem glowny watek, teraz dopakowywanie postaci, misje poboczne i nabijanie kudosów

obok alien isolation mój typ do goty 2014

Opublikowano

Poboczne questy sa, mozna je robic na na biezaco pomiedzy watkiem glownym albo zostawic sobie na koniec. W grze jest tez od groma znajdziek, chyba cos ok 500+ i robia one za walute przy kupowaniu perkow dla postaci. Jak ci malo to sa challenge ktore do najlatwiejszych nie naleza jak chcesz miec wszystko zrobione na zloto ;)

Przy okazji levelowania postaci levelujesz takze swoj arsenal aby pozniej wskoczyc do chaos squad - coop na 8 osob w stylu hordy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ok ... 35 godzin grania za mna.

Skonczony singiel

Skonczone misje poboczne

Skonczone wszystkie challenge na zloto

750 znajdziek zebrane

Do powiedzenia mam tylko jedno...

GOTY KUHRVO

Opublikowano

Bansai trzeba jakis chaos squad ogarnac... chociaz chyba jeszcze musze podlevelowac swoje pukawki :/

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

myślałem że

guwno obesrane :sorcerer: 

A co to ja w gry na ps4 gram xD ?

@hav3n

Bardzo chetnie

Opublikowano

SO

Empik dał popis. W zeszłą środę zamówiłem grę, czas dostawy 72h. Data wysyłki - 3 listopad. Wczoraj o 23 dostaję maila, że uległa zmianie data wysyłki na 5 listopada (prawdopodobnie) + czas dostawy. Niektórzy grają od zeszłego poniedziałku, a ja czekam niepotrzebnie..

To samo u mnie XD gdybym nie brał cyfraka to (pipi) by mnie strzelił :shotgun:

Opublikowano

Moze ktos chce wziac udzial w konkursie?http://youtu.be/GNnUV75gIAM

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Trafiłem przypadkiem na gafie - to są podobno jakieś dodatkowe ukryte znajdźki, podchodzi się do nich i wciska "Y":

EziK9Bs.jpg

Jest ich niby 12, poniżej mapa z lokacjami 9:

dLqZV7d.jpg

Opublikowano

Panowie, pytanko. Orientuje sie ktos, czy wersja uk posiada polskie napisy/dubbing?

Opublikowano

Za(pipi)ista gra, aż chce się śmigać po tym mieście. Klimat, humor, otoczka, bronie - wypas, nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze! :)

Opublikowano

Tez jestem mega zaskoczony. Obawialem sie nudy, a wlasnie skonczylem watek glowny i prawie zadna z 30 kilku misji nie byla nudna, pomysly tworcow rozwalaly.

Ode mnie z czystym sumieniem 9/10, gra dla ktorej warto kupic xbone, zycze nam wszystkim wiecej takich niespodzianek.