mushabelly 384 Opublikowano 11 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2014 Właśnie skończyłem. Główne misje jak i poboczne super. Aż się zżyłem z bohaterem . Szkoda że szybko się kończy ( tzn za szybko ). Po misjach i "znajdźkach" na mapie jest jest coś do roboty? Samo skakanie mnie strasznie bawi ale jakiś cel by się przydał. Wiecie czy ulepszenie "Krzykacz" ( komentarze podczas gry ) można jakoś ulepszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Nie wytrzymałem. Kupiłem wczoraj mimo, że miałem czekać z zakupem aż przejdę FH2. Nie sądziłem, że aż tak mnie wyciągnie. Nie sądziłem, że aż tak czuć tu Dreamcastowe arcade... Do tego świetny humor i rozwałka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 W MM cena 199 zł. Jak zamawiacie online, to trzeba dodać do koszyka by cena z 249 spadła do 199. A w markecie to pytajcie o cenę, bo na pudełkach 249 zł a w gazetce MM - 199 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 (edytowane) Kuuur, ale ta gra jest miodna. Gram od 4 godzin i się oderwać nie mogę. Tylko już mi dwa razy coś się zesrało. Raz wywaliło grę, drugim razem konsolę zresetowało. Dwa razy w przypadku przeglądania rankingów misji. Mieliście takie kwiatki ? Humulin masz rację chłopię, ta gra jest tak bardzo Jet Set Radio. Arcade pełną gębą. Wróciła mi chęć i wiara do grania. Edytowane 13 listopada 2014 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Ze zgrzytów to miałem sytuacje że jak pad się odlaczył to po ponownym uruchomieniu gra nie reagowała. No i ze 3 razy wypadłem poza mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Co,to jest to Sunset TV? Jestem po paru misyjkach i znalazlem ikonke z tym. Wchodze w to i nic sie nie wyswietla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Jak się nie płaci rachunków za kablówkę to się nie wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 naziemną mam Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Da rade ustawic angielski dubbing oraz polskie napisy? Co przestawie jezyk w menu konsoli to tylko albo pelny angielski lub polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 16 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2014 Da rade ustawic angielski dubbing oraz polskie napisy? Nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 17 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2014 Co za gra, miałem usiąść na chwilkę, skończyłem dopiero teraz - wciąga jak diabli! Grafika potrafi zachwycić, bronie też, cała ta eksterminacja odmieńców sprawia tyle funu, że można śmigać po tym mieście godzinami Za(pipi)ista zabawa, w typowo starym stylu, zero powagi, czysty miód i zalew absurdów - Insomniac wypuściło na rynek prawdziwą perełkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 17 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2014 Mnie też gra zachwyca. Jest tylko ból że za krótka. Do takiej gry chętnie dokupię DLC tym bardziej że Końcówka wyraźnie pokazuje że to nie koniec. Ciekawe dokąd polecą. Overdrive pójdzie na cały świat czy też na jakąś wyspę? No i pewnie nie będzie to DLC tylko druga część Cytuj Odnośnik do komentarza
rafcio007 3 Opublikowano 17 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2014 też ukończyłem, ograłem głównie wątek główny, teraz zostaja misje poboczne, niszczenie kamer itd. Do gry byłem nastawiony mega neutralnie, ogladalem trailery, czytalem recenzje i nic bez polotu, ale coś mnie wzięło i kupiłem i musze powiedzieć, że przez ostatnie 2 lata nie grałem w tak dobrą grę, po prostu mega mnie wciągneła, czekam na drugą część, Mam nadzieje, że overdrive opanuje cały świat a my w związku z tym będziemy mieli ręce pełen roboty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 http://www.ppe.pl/news-32281-darmowy_weeekend_z_sunset_overdrive.html WOW! super. Tylko miejsce na dysku muszę zrobić xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 SO to must have. Żadne dema nie potrzebne . Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Przeszedłem grę na pożyczonym od kumpla XO- Ludzie, co za gra! Mogę się czepić polskiego dubbingu, bo niezbyt mi się spodobał. Oryginalne głosy jednak lepsze. Ale gra się udała. Jeśli ktoś ma XO- to must have. Jesli nie- nie warte kupna konsoli Microsoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Ludzie, co za gra! Jeśli ktoś ma XO- to must have. Jesli nie- nie warte kupna konsoli Microsoftu. padłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Ludzie, co za gra! Jeśli ktoś ma XO- to must have. Jesli nie- nie warte kupna konsoli Microsoftu. padłem Padłem 2x Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Ludzie, co za gra! Jeśli ktoś ma XO- to must have. Jesli nie- nie warte kupna konsoli Microsoftu. padłem Padłem 2x Padłem 3x Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Milo poprawic humor na weekend XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Ludzie, co za gra! Jeśli ktoś ma XO- to must have. Jesli nie- nie warte kupna konsoli Microsoftu. padłem Padłem 2x Padłem 3x Niczym Jezus pod krzyzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Ludzie, co za gra! Jeśli ktoś ma XO- to must have. Jesli nie- nie warte kupna konsoli Microsoftu. padłem Padłem 2xPadłem 3x Niczym Jezus pod krzyzem. Teraz ja padłem Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 No i pograłem wczoraj z godzinkę bo tyle się udało i wiem co sobie sprawię na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Wczoraj ukończyłem wątek główny + wszystkie misje poboczne, dawno sie tak dobrze nie bawiłem, poruszanie sie po mieście sprawia mega frajdę. Teraz zostały mi do zrobienia wyzwania + pierdoły do zbierania ale to zrobię za jakiś czas bo tyle gier do ogrania, a czasu tak mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Też dostaliście na XBL kod od MS na dodatkowe rzeczy ? MS takie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi