Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Jednak finito jutro ja przejdę. tak, finito a misje poboczne można chyba zrobić po zakończeniu Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez ofsajd
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Jest normalnie dostęp do miasta i questów po ukończeniu wątku fabularnego.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Generalne te pobocze nie wiele się różnią od wątku fabularnego. Dla mnie to największy minus tej gry - wszystkiego sprowadza się do ubijania pokrak
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l To jest akurat bolączka bardzo wielu sandbox'ów, ale w przypadku SO jest mega miodna mechanika gry.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l To jest akurat bolączka bardzo wielu sandbox'ów, ale w przypadku SO jest mega miodna mechanika gry. No czy ja wiem? Akurat w SO bardzo daje się odczuć monotonię głównych questów. Ja nie mówię o całej otoczce czy mechanice, bo ta oczywiście nie zawodzi. Tylko w większości wygląda to tak: - ślizgaj się do punktu A -pogadaj -ślizgaj się do punktu B - " o nie znowu [ tutaj wstaw nazwę przeciwnika] - zabij -" o nie więcej[ nazwa]" -zabij - podnieś/pogadaj. -koniec misji Chciałbym więcej urozmaicenia jak ta z dźwigiem czy szybowcem
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l No niby Chris masz racje ale gierka i tak zacna. Ostatnio skonczylem, meczylem sie z przejsciem 2,5 miesiaca bo to cos nowego doszlo,brak czasu,brak checi na granie etc
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Zacna, zacna. Skończyłem ją tydzień temu, ale i tak wrócę żeby porobić to co nie porobione Jeśli mam się pokusić o ocenę to dam 8+ i oczywiście polecam
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Właśnie przeszedłem. Fajna gierka. Trochę za dużo strzelania (przydałoby się więcej urozmaiceń), ale jak najbardziej polecam. Chociażby za sam humor i łamanie czwartej ściany.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Ja właśnie się zagrywam, kupiłem grę na płycie i skorzystałem z promocji na przepustkę sezonową więc mam komplet. Gra jest bardzo fajna, na razie nie mogę się oderwać. Mam tylko jedno pytanie - zawartość fabularna z zakupionego DLC jest dostępna dopiero po ukończeniu wątku głównego wersji podstawowej? Drugie pytanie - do czego w tej grze służą pieniądze skoro mapy, bronie czy amunicję kupujemy za napoje overcharge? I trzecie - czy w dalszej części gry będę miał możliwośc latania vel. jeszcze wyższego skakania? Pytam ponieważ mam problem jak na razie z dwoma "fizzballons" a zebrałem już ponad połowę. Po prostu z żadnego miejsca na mapie nie potrafię do nich doskoczyć. Edytowane 18 czerwca 20159 l przez Folion
Opublikowano 18 czerwca 20159 l za kasę kupujesz ubrania, z dlc już nie pamiętam ale chyba możesz tam wbić nawet jak nie skończysz podstawki, co do skoków to dojdzie chwilowe latanie po skoku.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l sprawdźcie swoje skrzynki na xbox.com osoby które kupiły gierkę przed 15.06 otrzymują nagrodę - fizzcopakiet nagród za lojalność pakiet zawiera: broń biała - akordy śmierci, zwiastun kaca broń - głowomiot, króciak deluxe, ak-chcwd strój - łachmany z pustkowi, bot fizzco, jestę odmieńcę Edytowane 22 czerwca 20159 l przez maciekww28
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Takze otrzymalem paczke z bronmi czas odswiezyc czyt. dokonczyc gre, gierka zacna wiec bedzie okazja pograc troche. Edytowane 22 czerwca 20159 l przez -DamiaN-
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ja nie grałem ale też dostałem jakaś wiadomość od Xbox Live z kodem do Sunset. Jutro wykorzystam bo gra na pewno do mnie trafi
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ta nazwa AK XD Ostro ktoś popłynął w polskim oddziale MS Edytowane 22 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ja nie grałem ale też dostałem jakaś wiadomość od Xbox Live z kodem do Sunset. Jutro wykorzystam bo gra na pewno do mnie trafi mogę ci sprzedać xD full opcja, metalik panie
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Właśnie odświeżam tę grę, nadrabiając zaległe dodatki fabularne... Zapomniałem jak ogromnie miody jest to tytuł. Nie mogę się oderwać od strzelania i skakania po świecie za znajdźkami.
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Ja mam podobnie - będę celował w 100% w osiągnięciach więc też sumiennie zbieram! :-D
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Pograłem trochę w Sunset Overdrive przy okazji ostatniego 3-godzinnego triala. O ile strzelanie faktycznie jest miodne, to humor i ogólny zarys fabuły kompletnie do mnie nie trafiły... Cóż, kwestia gustu O dziwo zagranie w triala też wystarczyło, żeby dostać ten kod na dodatki.
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Kolejna osoba, która się zachwyca tą walką. A ja znowu olałem przecenę na DLCki
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Walka z bossem z ostatniego DLC jest zdecydowanie najlepsza ze wszystkich w grze