Skocz do zawartości

Sunset Overdrive

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tym nagrywaniem klipów podczas grania,ostatnio co gram w Sunset to co chwile wyskakuje mi ze nagrano film a nawet nie wiem jakie przyciski wciskam. Da się to wyłączyć jakoś? Którymi przyciskami się nagrywa w ogóle?

Opublikowano (edytowane)

Ten update dotyczy tylko instancji z płyty. Ze sklepu od razu pobierasz całość.

Poza twardym resetem możesz też wyczyścić adres mac.

Tu masz ścieżkę do tej opcji po angielsku:

Network>Advanced Settings>Alternate MAC Address>Clear>And then reboot console when prompted.

Edytowane przez Hum
  • Plusik 1
Opublikowano

Kupiłem DLC i chyba coś jest nie tak. Mianowicie, po pokonaniu bossa B-Win, chciałem przejść do następnej misji. Niestety nie mogę opuścić obszaru Fabryka Robotów. Niewidzialna ściana nie pozwala mi przejść dalej. Miał z was ktoś podobny problem?

Opublikowano

No na mapie masz w różnych miejscach rozmieszczone kible, które działają jak szybka podróż po kliknięciu na nie. Sam nie pamiętam jak się nazywają dokładnie w grze.

• Plusik 1
Opublikowano

taka pomarańczowa ikonka jak szybkiego przewijania w playerze. punkt szybkości czy jakoś tak to nazwali. jest tego koło 10 w całym mieście.

Opublikowano

Tak. Dodatkowo po skończonej Brygadzie Chaos jeśli szansa na wylosowanie m.in. dodatkowego expa do losowej broni.

Choć jednak lepiej bronie lvlować w trakcie normalnej rozgrywki, a do brygady wyciągając najmocniejsze działa celem maksowania punktów, co później przełożyć się może na więcej dodatkowych losowań.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś planuje robić Chaos z dodatków? jakby co to zapraszam. z kumplem będziemy ogrywać a czym więcej graczy tym lepiej i zabawniej. 

dzisiaj na chwilę odpaliłem z randomami brygadę chaos w starej dzielnicy, biegaliśmy w 6. jaki roz(pipi)el wywołaliśmy to głowa mała a gra nawet się nie zająknęła na moment :obama: