Szymek 1 055 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 Skończone. Siadło znakomicie. Do tego co wyżej dopisałbym HUMOR i wszystko co z nim związane. 4 ściana, nabijanie się z branży i graczy. Fajne dialogi, bdb dubbing. No jak ktoś nie grał to nadrabiać bo inaczej trąba. Zayebista byłaby dwójeczka. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 3 listopada 2021 Opublikowano 3 listopada 2021 DLC również zaliczone. Wyborne to wszystko. Jedna z lepszych gier pod względem funu. Fajna promka byla/jest na wersję Delux więc nie mogłem się powstrzymać. Szkoda ze na Brygadzie Chaosu nikogo nie znajduje do gry. 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 3 listopada 2021 Opublikowano 3 listopada 2021 Mam nadzieję, że Sony nie zaora tego IP i doczekamy się wypasionej dwójki. Jak dla mnie najlepsza gra Insomniac, bez dwóch zdań. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi