Opublikowano 23 lipca 201410 l Autor skoro już jesteśmy przy power rangers to szykuje się film, który ma dzielić continuity z oryginalnym serialem! Koles co gral pierwszego Green Rangera tez cos dziala zeby zrobic film tylko o tej postaci.
Opublikowano 24 lipca 201410 l jedyne prawilne żółwie i gierki z tego okresu ale ten nowy film nie robi Bay tylko kasę wykłada. Wcale nie musi to oznaczać że będzie durny jak transformersy, chociaż obecność Megan też mnie boli. Ja się przejdę, nostalgia zawsze wygrywa jednak.
Opublikowano 24 lipca 201410 l przecież ręke baya widać na pierwszy rzut oka. produkcja filmu to coś więcej niż "wykładanie kasy".
Opublikowano 24 lipca 201410 l Ja tam widzę humor podobny do tego z tych starych filmów. Tylko szkoda że żółwie wyglądają jak Locusty, chociaż pewnie tak jest bardziej realistycznie. Edytowane 24 lipca 201410 l przez MaZZeo
Opublikowano 24 lipca 201410 l też prawda. Mogliby wyglądać bardziej podobnie do starych wersji aczkolwiek i tak wyglądają lepiej niż np. przeciwnicy spidermana z filmów :F
Opublikowano 27 lipca 201410 l tragedia co im z nosami zrobili...nawet nie zwrocilem uwagi na to, zdecydowanie lepsza pierwsza wersja z wielka okragla klucha - hold do bajek to by byl
Opublikowano 29 lipca 201410 l Jak ogladam spot w tv to humor zolwi jest wyebany w kosmos, styl starych filmow. Jeszcze tylko 9 dni. A plakat australijski, bo tam wchodzi 11.09 To prawda ze film ma trwac tylko 90 minut? Edytowane 29 lipca 201410 l przez suteq
Opublikowano 30 lipca 201410 l Lol lecial jakis nowy spot i jest scena jak jakis typek mowi: -gadajacy zolw a potem jeden z zolwi robi mema "mind blown". Je.blem mocno. Edytowane 30 lipca 201410 l przez suteq
Opublikowano 30 lipca 201410 l Opinie po fragmentach pokazanych na comic-con są raczej pochlebne więc jest jakaś minimalna szansa na to że nie będzie tragedii na miarę Age of Baysplosion. Edytowane 30 lipca 201410 l przez Timmy
Opublikowano 30 lipca 201410 l Tyle lat czekania na nowy film o żółwiach, jak by on nie był pójdę na niego z przyjemnością. https://www.youtube.com/watch?v=JgtmsuwfzEc Końcówka mistrz xD Edytowane 30 lipca 201410 l przez Soul
Opublikowano 30 lipca 201410 l Te żółwie wyglądają jak czarni bracia z 'bad neighbourhood'. To są porządne żółwie ninja w live action:
Opublikowano 30 lipca 201410 l no niestety, żeby mieć fajne żółwie to musisz czytać komiksy albo oglądać bajki dla dzieci:
Opublikowano 30 lipca 201410 l Tyle lat czekania na nowy film o żółwiach, jak by on nie był pójdę na niego z przyjemnością. Jak dobrze, że Michał Zatoka ma ciebie. Szacuneczek dla żółwików, m.in. za promowanie jednej z najlepszych serii komiksowych ever Edytowane 30 lipca 201410 l przez Gość
Opublikowano 30 lipca 201410 l Jak dobrze, że Michał Zatoka ma ciebie. Jak dobrze, że mate5 ma Zatokę. Nie idę do kina ani na to, ani na niezniszczalnych, nie chcę ich wspierać.
Opublikowano 30 lipca 201410 l Mistrzowski jest ten plakat. hint: obczajcie datę Plakat spoko ale kurde te nosy to jakas kpina, lipa że nie sa jak wielka klucha, tak jak było w bajkach nozdrza maja jak świnie
Opublikowano 30 lipca 201410 l Bez przesady. Dobra animacja to jest. Mikey i Donnie rozwalają niektórymi akcjami. Chociaż kreska wzorem pingwinów z Madagaskaru szału nie robi.
Opublikowano 30 lipca 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=UkxPqPkpWz4 -P-I-Z-Z-A... -should we open it? -careful, it could be dangerous!
Opublikowano 30 lipca 201410 l Bez przesady. Dobra animacja to jest. Mikey i Donnie rozwalają niektórymi akcjami. Chociaż kreska wzorem pingwinów z Madagaskaru szału nie robi. No kreska mnie odrzuciła chyba najbardziej. Wole te starsze animacje.