tk___tk 4 795 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 zapowiada się o wiele lepiej niż część pierwsza. więcej klimatu kreskówki, mniej bayowskiego stylu. może nawet obejrzę. Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 zawsze mnie zastanawiało to zyawisko niebywałego sentymentu do bajek z dzieciństwa. przeważnie jak widzę odcinek animowanego serialu dla dzieci, którym kiedyś się jarałem, to robi mi się głupio, że byłem takim małym obsmarkanym dałnem Niby tak, ale jak się człowiek zagłębi w temat, to wystarczy odczekać parę lat, żeby gardzić filmami, które te kilka lat wcześniej nam się podobały. To samo będzie z Mad Maxem, zobaczysz "No cześć, to ja Kazub, a Mad Max to (pipi) obesrane, wpie.rdol?" Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 zawsze mnie zastanawiało to zyawisko niebywałego sentymentu do bajek z dzieciństwa. przeważnie jak widzę odcinek animowanego serialu dla dzieci, którym kiedyś się jarałem, to robi mi się głupio, że byłem takim małym obsmarkanym dałnem Niby tak, ale jak się człowiek zagłębi w temat, to wystarczy odczekać parę lat, żeby gardzić filmami, które te kilka lat wcześniej nam się podobały. To samo będzie z Mad Maxem, zobaczysz "No cześć, to ja Kazub, a Mad Max to (pipi) obesrane, wpie.rdol?" w sensie, że zmiany w mózgu i osobowości, jakie zachodzą po okresie dojrzewania to regularny cykl i za kilka lat sytuacja się powtórzy ? super, nie moge się doczekać zostania nadczłowiekiem Cytuj
Gość Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Może po prostu obejrzysz parę filmów więcej, dostrzeżesz coś czego wcześniej nie widziałeś w oglądanych filmach. Coś w ten deseń. To raczej nie działa tak, że jest jakaś magiczna bariera po której człowiek może o sobie powiedzieć "już mnie nic nie zaskoczy i nie spowoduje, że zmienię zdanie". Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 ja to rozumiem, bo to jest proste jak yebanie. kwestia jest teraz taka, czy ty rozumiesz różnicę między kształtowaniem się psychiki, a jej docieraniem, szlifowaniem i obrabianiem. no nie pozmienia mi się tak, jak mi się pozmieniało z małego kazubka na dużego kazuba. skala progresu drastycznie zmalała, bo kurczak się wykluł, orzeł wylądował sugerujesz, że za x lat ("parę lat") będę patrzył na mad maxa, jak teraz na transformers. nie, nie będę, nie ma chuya we wsi. Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 No ty moze nie, bo jak twierdzisz osiagnales swoj intelektualny szczyt. A ze szczytu mozna juz tylko zejsc. Zeby sie tylko nie okazalo, ze to wcale nie jest kilimandzaro, tylko kierwa gorka dla dalniakow do zjezdzania na sankach. Glownym problemem mad maxa jest to, ze nie jest na podstawie jakiegos komiksu. Ze widac ze do efektow specjalnych, do rozpyerdolu, do drogi, do pedu, muzy trzeba bylo dopisac historyjke. Najbardziej bola dialogi - o ja yebie, jakie to jest slabe, boli mnie dusza za kazdym jednym razem jak sie odzywaja A bedzie coraz slabsze. Trzeba to ogladac ze zmute'owanymi dialogami. Serio, jestes jedyna osoba, dla ktorej mad max dzielem totalnym. A nie jest. Dzielem to moze jest w swojej kategorii - transformers/power rangers/van damme. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2015 Opublikowano 19 grudnia 2015 ja to rozumiem, bo to jest proste jak yebanie. kwestia jest teraz taka, czy ty rozumiesz różnicę między kształtowaniem się psychiki, a jej docieraniem, szlifowaniem i obrabianiem. no nie pozmienia mi się tak, jak mi się pozmieniało z małego kazubka na dużego kazuba. skala progresu drastycznie zmalała, bo kurczak się wykluł, orzeł wylądował sugerujesz, że za x lat ("parę lat") będę patrzył na mad maxa, jak teraz na transformers. nie, nie będę, nie ma chuya we wsi. Powiesz: pajgi miał rację, niepotrzebnie spaliłem jego zwłoki. W tle będzie leciała muzyczka z jakiegoś spagetti westernu, skiniesz kapeluszem, wyciągniesz wbity w ziemię bastard sword, odpalisz cygaro i odejdziesz w stronę zachodzącego słońca. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Patrzcie, kto będzie Villainem: http://screenrant.com/teenage-mutant-ninja-turtles-2-villian-michael-bay/ 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 5 stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 stycznia 2016 Ale to bedzie dobry film Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 tylko czekałem na potwierdzenie od kiedy w zwiastunie zobaczyłem tego czarnego doktorka . Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Krang, Rocksteady, Bebop, Shredder, Karai i Baxter Stockman w jednym filmie. Szykuje się niezły clusterfuck xD Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-Xe4L5wfUnY Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=0OJsYTqHHZA xD Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 29 maja 2016 Autor Opublikowano 29 maja 2016 Chciałem właśnie kupić bilety na premiere, wszędzie tylko dubbing, nie wytrzymam tego, poczekam chyba aż się pojawi w najlepszych sklepach internetowych. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 O ku,rwa ja nawet nie wiedziałem, że jedynka juz wyszła A tu już 2 częsc Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 6 czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 czerwca 2016 Ja tam sie dobrze bawilem. Lepsza od transformers. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 kwietnia Autor Opublikowano 13 kwietnia Komiks zajebisty, topka tytułów z żółwiami, gra już powstaje, czas na film https://moviesroom.pl/newsy/filmy/wojownicze-zolwie-ninja-z-powrotem-w-live-action-tym-razem-w-kategorii-r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi