Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No i o to chodzi, świetna wiadomość 

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 37,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• fajny zwiastun, ogram jak dadzą w GwG albo kupię na PC za jakiegoś dolara czy coś w ten deseń, bo jednak szkoda mi na takie produkcje wydawać więcej niż kilka/kilkanascie zł.

• raven_raven
    raven_raven

Nie żebym kiedykolwiek się tym jarał, więc ciężko to nazwać jakimś zawodem, ale gierka nie dla mnie. Ten pięciominutowy wstęp czy ile to trwało, co to k,urwa w ogóle miało być O_o. Jeszcze żeby to wyg

Opublikowano

No i fajnie! Choć mam wrażenie, że teraz to niemal każdego tygodnia wychodzi jakiś ciekawszy indyk niż Below. :D

Ale skoro dają to się zobaczy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

O kurcze, jakiś gameplay wyciekł? :o 

Tak, 5 lat temu.

Opublikowano

:pawel:

Opublikowano

"nie śledziłem tak mocno tej gry" incoming

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

"Opublikowany 5 gru 2018" :obama: 

3 miesiace temu, 8 miesiecy temu tez były gameplaye, nie wspominając o gameplay trailerze sprzed 4 lat

Opublikowano
  • Autor

no jak zapowiedź w 2013 ciekawiła tak dzisiaj faktycznie po milionie wychodzących indyków trochę ginie w tłumie ale chętnie obadam, dzięki Panie Spencer.

Opublikowano

Również pobieram, polecam aplikacje gamepass na telefony z której można zdalnie odpalić ściągnie,

Opublikowano

@kubson Dziękuję za polecenie aplikacji gamepass na telefony 

Dzięki niej, dokładnie przed chwilą Z D A L N I E dodałem grę Below do kolejki pobierania

:obama:

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

czlowiek wchodzi licząc na pierwsze opinie a tu kolejny dodał do pobierania xd

kurde jak w przypadku ashen nie ma co liczyc na zalew recek, dobrze ze mozna samemu bez spiny sprawdzić

Opublikowano
13 minut temu, kermit napisał:

czlowiek wchodzi licząc na pierwsze opinie

No 12.00 w piątek więc wiesz dorośli ludzie siedzą w pracy :xboss:

Opublikowano

@kermit a to Ty jeszcze nie dodałeś że chcesz recenzje czytać zamiast grać samemu? Jak coś to wiesz... telefon... aplikacja...

Normalnie sajens-fikszyn 

Opublikowano

dawno dodane, ale siedze w pracy i tylko wale konika do opinii jednego typa na reddicie

Opublikowano

Również dodałem do ściągania, ale za pomocą podstawowej aplikacji Xbox na telefonie marki Xiaomi z systemem Android.

Opublikowano

20 minut temu, _Be_ napisał:

No 12.00 w piątek więc wiesz dorośli ludzie siedzą w pracy :xboss:

Mamy już jednego nie w pracy

5 minut temu, Czezare napisał:

Co za początek, co za wprowadzenie! OMFG!!:obama: