Shago 3 608 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 (edytowane) Poprzednie 2 czesci bardzo mi sie podobaly i ciesze sie, ze ten film w koncu sie pojawi. Kilka dni temu pojawil sie nowy zwiastun. Zapowiada sie klimatyczny film S-F z odpowiednia kategoria wiekowa. Jednym zdaniem: stary, dobry Riddick z oprawa wizualna na miare naszych czasow. http://www.youtube.com/watch?v=MzZRvkOjwO4 Edytowane 18 czerwca 2013 przez Shagohad Cytuj
Marian80 10 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 jedynka była super, ale dwójka to już trochę taka papka dla hamburgerów za to trójka (wnioskuje z trailerów) podchodzi bardziej do jedynki, gdzie Riddick ostro walczy o przetrwanie i do tego jest uwięziony na jakiejś nieznanej planecie, na której z pewnością będą go czekać różne "niespodzianki". Jestem dobrej myśli. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Przesadzacie z tymi pochwałami dla jedynki, najbardziej zostaje w głowie po filmie Radha Mitchell. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Dla mnie Kroniki Riddicka>Pitch Black, dlatego teraz gdy widzę Pitch Black 2 to mam odczucia troszkę mieszane, aczkolwiek czekam na film bardzo mocno. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 czerwca 2013 Opublikowano 26 czerwca 2013 Zalezy czego oczekiwales Milan od Pitch Black. Ja ogladalem to za malolata i wrazenie zrobilo na mnie duze, klimat, opuszczona planeta, no i przekocur w roli glownej, dobra rozwalka i zdecydowanie do browarow film bardzo dobry. Dwojka bardziej spokojna, dluzsza i bardziej - hmm - dorosla. Tez mi podeszla. Na 3 czesc czekam z odpowiednia iloscia zup chmielowych. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 Ja na podstawie trailera, w którym nie było ani jednego fajnego momentu wyciągnąłem odmienne wnioski. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 Mi też się nie podoba. Co się stało z motywem, że Riddick został Lordem Marshallem? To wygląda jak remake, a nie kolejna część Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 teddy - no można wywynioskować, że go wychuyali ze stanowiska Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 Albo że akcja filmu jest umieszczona między Pitch Black i Kronikami. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 No właśnie nie jest. Jest po Kronikach. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 (edytowane) Przesadzacie z tymi pochwałami dla jedynki, najbardziej zostaje w głowie po filmie Radha Mitchell. zaraz po riddicku to najciekawsza postać. pamiętam, że po powrocie z kina, od razu poleciałem na siłownie. chciałem być jak riddick. rozważałem nawet ogolenie bani. wojka bardziej spokojna, dluzsza i bardziej - hmm - dorosla. zgodze sie jedynie z tym, że dłuższa. pitch black zadawał ciekawsze pytania natury moralnej, wiary w stwórce i intencje drugiego człowieka, miał mniej jednowymiarowe charaktery i adekwatny rating wiekowy. no i nie miał motywów prosto z xeny wojowniczej księżniczki. pamiętam, że oglądając oba filmy po latach, już jako osoba dorosła, pitch black oceniałem mniej krytycznie, a kroniki troche straciły w moich oczach. oglądaliście animację o riddicku, wypełniającą lukę między filmami ? całkiem spoko Edytowane 16 lipca 2013 przez Kazub Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 16 lipca 2013 Opublikowano 16 lipca 2013 No Dark Fury bardzo spoko. Co do tego, że PB >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Kroniki to nawet nie ma co dyskutować. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 Czekam na film i jestem fanem Riddicka. Kroniki z 2005 bardziej mi sie podobaly niz Pitch Black, a nowa czesc bedzie wlasnie podobna do PB - jednak jestem pewny swietnego filmu. Jestem glodny Dark Sci-Fi takze oby do premiery. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 (edytowane) Przecież na tym trailerze z pierwszego postu od 1:13 jest pokazana postać z tego legionu nekromongerów. W spoilerze opis filmu z filmweb.pl Riddick odmawia przejęcia przywództwa nad Necromongers, pozostawia tron Lordowi Vaako i wyrusza w poszukiwaniu swojej rodzinnej planety Furya. Jednak zostaje zdradzony i pozostawiony na zdewastowanej planecie. Tam musi walczyć o przetrwanie, nie tylko z różnej maści stworami, ale także z łowcami nagród. Staje się jeszcze silniejszy i bardziej niebezpieczny niż kiedykolwiek był. Z imdb.com Left for dead on a sun-scorched planet, Riddick finds himself up against an alien race of predators. Activating an emergency beacon alerts two ships: one carrying a new breed of mercenary, the other captained by a man from Riddick's past. Edytowane 17 lipca 2013 przez Shankor Cytuj
Gość Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 Pamiętam, że PB podobał mi się nawet (początek git, a im dalej w las tym gorzej), a obejrzane niedługo później Kroniki stawiam gdzieś tak na równi z kupą (+ plastkiowe efekty za grubą kasę). Pewnie teraz oceniłbym je lepiej. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 Ide do kina. Nie ma bata. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 http://www.superherohype.com/news/articles/178263-comic-con-red-band-trailer-for-riddick-released Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Coś czuję, że przez ten trailer widziałem już cały film. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Ten extended trailer wygląda jeszcze bardziej plastikowo i niskobudżetowo niż podstawowy. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Przecież o niskim budzecie wiadomo od dawna. Cieszmy sie, ze ktos sie za nowa czesc wzial, zreszta efekty efektami - oby byl klimat. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 http://uk.ign.com/videos/2013/07/19/riddick-motion-comic-debut Jest moc Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Co tam jest? Nie ogladalem drugiego trailera i chyba dobrze, bo podobno duzo zdradza, wiec wole tutaj pierw zapytac... Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 (edytowane) To jest interaktywny komiks opisujący wydarzenia po Kronikach Riddicka i to w jaki sposób stracił władzę. Czyta m.in Vin Diesel i Karl Urban. Edytowane 22 lipca 2013 przez Kymel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi