Mejm 15 636 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Jak dziwnie by to nie brzmialo za niecaly rok w kinach zadebiutuje sequel "300". Tym razem bitwe pod Termopilami zastapic ma morska kampania pod Artemizjonem (i nie tylko). Snyder tym razem jako scenarzysta, Eva Green jako dowodca perskiej floty i ponownie Rodrigo Santoro jako Kserkses. Ja sie jaram. Tutej oficjalna strona i trailer: http://www.300themovie.com/index.html Ciekawe czy Sylwan sie niedlugo uaktywni... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka. Cytuj
Shen 10 579 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300. Cytuj
Mejm 15 636 Opublikowano 19 czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 czerwca 2013 Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka. Z tego co zauwazylem to ma byc wiecej watkow. Wiadomo, ze glownie beda sie prali ale jest jeszcze historia samego Kserksesa. Z reszta film oparty jest na noweli Millera pt. "Xerxes". Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300. Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD Cytuj
Kazub 4 587 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD immortals przede wszystkim, no i tytany. serial spartacus czerpał z 300 garściami, pare innych filmów niezwiązanych tematycznie też. Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią ale 300 było przerostem formy nad treścią i tak powinno być też tym razem jaram sie, czekam na to od premiery 300. liczę , żę film wyniesie montaż, efekciarstwo i power starć, na jeszcze wyższy level. Cytuj
Okie from Muskogee 2 860 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 No własnie - o ile 300 było w pewnym sensie genialne właśnie przez przerost formy nad treścią, o tyle mam obawy czy kolejna produkcja nie zamieni się w związku z tym samym w kicz. Ale mimo to jestem póki co dobrej myśli. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jGEERBDelH8 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo. Tylko spójrz jak się przejąłem. Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. Cytuj
Shankor 1 684 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) Trailer śmierdzi zgniłym mięsem. Edytowane 6 grudnia 2013 przez Shankor Cytuj
Shankor 1 684 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Udam, że tego nie napisałeś. Cytuj
Mejm 15 636 Opublikowano 6 grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 grudnia 2013 Bergman sie skonczyl, Coenowie zaczeli robic filmy dla 20letnich hipsterow, Woody zjada swoj ogon a Kurosawa i Kubric nie zyja. No cos ku.rwa ogladac trzeba. Cytuj
Kazub 4 587 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. przecież snyder tego nie kręci Cytuj
MYSZa7 9 070 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Tak dodam tylko, że na tym trailerze nawet Kserkses już nie robi takiego wrażenia jak w jedynce. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia. Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom. Cytuj
MYSZa7 9 070 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia. Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom. Odpisałeś, więc Cie obchodzi bezguściu yebany. 4 Cytuj
Masorz 13 265 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. przecież snyder tego nie kręci Ale Pajgitus napisał 'jeszcze' jako 'jeszcze tylko'. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 trailer ok. ale nie wiem po co pchają babe jako wojowniczke w czasach gdy baba była od robienia kanapek i lodów. brak realizmu... 300 to jedyny film na jakim byłem dwa razy w kinie tego samego dnia! ale kontynuacja pozostawia pewne wątpliwości, nawet sporo wątpliwości, jednak mam nadzieje że ogolnie sprosta zadaniu i da dobre kino mitologicznej akcji Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 tak jakby pierwsza część ociekała realizmem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi