Mejm 15 363 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Jak dziwnie by to nie brzmialo za niecaly rok w kinach zadebiutuje sequel "300". Tym razem bitwe pod Termopilami zastapic ma morska kampania pod Artemizjonem (i nie tylko). Snyder tym razem jako scenarzysta, Eva Green jako dowodca perskiej floty i ponownie Rodrigo Santoro jako Kserkses. Ja sie jaram. Tutej oficjalna strona i trailer: http://www.300themovie.com/index.html Ciekawe czy Sylwan sie niedlugo uaktywni... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka. Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 19 czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 czerwca 2013 Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią i próba polecenia na kasę po sukcesie 300. Obym się mylił, aczkolwiek nie sądzę, żeby film był tak dobry jak poprzedniczka. Z tego co zauwazylem to ma byc wiecej watkow. Wiadomo, ze glownie beda sie prali ale jest jeszcze historia samego Kserksesa. Z reszta film oparty jest na noweli Millera pt. "Xerxes". Zero podjarki po tym trailerze. Moze za duzo rzeczy w podobnych klimatach wyszlo po 300. Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Ale co niby wyszlo. Clash of Titans? xD immortals przede wszystkim, no i tytany. serial spartacus czerpał z 300 garściami, pare innych filmów niezwiązanych tematycznie też. Boję się, że to będzie przerost formy nad treścią ale 300 było przerostem formy nad treścią i tak powinno być też tym razem jaram sie, czekam na to od premiery 300. liczę , żę film wyniesie montaż, efekciarstwo i power starć, na jeszcze wyższy level. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 No własnie - o ile 300 było w pewnym sensie genialne właśnie przez przerost formy nad treścią, o tyle mam obawy czy kolejna produkcja nie zamieni się w związku z tym samym w kicz. Ale mimo to jestem póki co dobrej myśli. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jGEERBDelH8 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 oficjalnie dołączasz do grona ignorowanych przeze mnie użytkowników w dziale filmowym. grono jest szacowne znajduje się w nim szagodogo. Tylko spójrz jak się przejąłem. Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) Trailer śmierdzi zgniłym mięsem. Edytowane 6 grudnia 2013 przez Shankor Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Udam, że tego nie napisałeś. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 6 grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 grudnia 2013 Bergman sie skonczyl, Coenowie zaczeli robic filmy dla 20letnich hipsterow, Woody zjada swoj ogon a Kurosawa i Kubric nie zyja. No cos ku.rwa ogladac trzeba. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. przecież snyder tego nie kręci Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Tak dodam tylko, że na tym trailerze nawet Kserkses już nie robi takiego wrażenia jak w jedynce. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia. Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Niesamowicie obchodzi nas Twoja opinia. Czekam z ręką w majtach. Pojedynki i wycinanie Persów/Nieśmiertelnych wejdzie na wyższy poziom. Odpisałeś, więc Cie obchodzi bezguściu yebany. 4 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Cieszę się z waszej postawy, jeszcze przestaniecie jarać się zakiem snajderem i możemy przybić epiątkę. przecież snyder tego nie kręci Ale Pajgitus napisał 'jeszcze' jako 'jeszcze tylko'. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 trailer ok. ale nie wiem po co pchają babe jako wojowniczke w czasach gdy baba była od robienia kanapek i lodów. brak realizmu... 300 to jedyny film na jakim byłem dwa razy w kinie tego samego dnia! ale kontynuacja pozostawia pewne wątpliwości, nawet sporo wątpliwości, jednak mam nadzieje że ogolnie sprosta zadaniu i da dobre kino mitologicznej akcji Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 tak jakby pierwsza część ociekała realizmem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi