Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy kody PS Plus z Amazona normalnie u nas w Polsce działają? Mają na dzisiaj promocje na roczny PS+ za 30 dolarów.

http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385735513&sr=8-1&keywords=playstation+plus

Właśnie doczytałem:

Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

Edytowane przez Mariollo
Gość Orzeszek
Opublikowano

jesteś jakiś okreslony dzień w miesiacu kiedy ogłaszaja jakie gierki będą w ps+? kiedy teraz sie zmienia oferta, i wiadomo cos co będzie następne? nie chce kupić czegoś co będzie w plusie :P

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

zdaje sobie z tego sprawę, ale nie chce kupić czegoś co będzie za 2 tygodnie za free

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Jak nazywała się ta strona gościa, co wrzucal recki i newsy z gierek plusowych? Bym poczytal, czy warto w Grida się zagłębić (i o innych gierkach z ps+).

Opublikowano

Pytania za 100 dinarksów. Mam konto na Wielką Brytanie. Jak kupię kod w polskiej dystrybucji to zadziała mi z kontem z UK ?. Jak nie to gdzie kupić taki kod aby działał. Albo może lepiej jak mam 2 konto na PL to tam kupić ?. Gdzie taniej wychodzi. Jak kupię na PL to jak zrobić abym mógł się cieszyć grami na swoim koncie UK. ?? Które konto ma być główne ?. 

Opublikowano (edytowane)

Pytania za 100 dinarksów. Mam konto na Wielką Brytanie. Jak kupię kod w polskiej dystrybucji to zadziała mi z kontem z UK ?. Jak nie to gdzie kupić taki kod aby działał. Albo może lepiej jak mam 2 konto na PL to tam kupić ?. Gdzie taniej wychodzi. Jak kupię na PL to jak zrobić abym mógł się cieszyć grami na swoim koncie UK. ?? Które konto ma być główne ?. 

nie, nie zadziała.. a jeżeli chcesz, żeby chodziły ci gry z innego konta na którym zakupisz gry np.PL to musisz te konto ustawić jako konto główne, wówczas w tedy będziesz mógł grac w ta gre ze wszystkich kont na konsoli, łącznie z UK. na konsoli możesz mieć kilka kont głównych(IE, UK, PL, jakie dusza zapragnie). pamiętaj tylko, ze jezeli masz gre KZ wydana w UK to dodatki ze sklepu PL nie beda Tobie chodziły.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

nie, nie zadziała.. a jeżeli chcesz, żeby chodziły ci gry z innego konta na którym zakupisz gry np.PL to musisz te konto ustawić jako konto główne, wówczas w tedy będziesz mógł grac w ta gre ze wszystkich kont na konsoli, łącznie z UK. na konsoli możesz mieć kilka kont głównych(IE, UK, PL, jakie dusza zapragnie). pamiętaj tylko, ze jezeli masz gre KZ wydana w UK to dodatki ze sklepu PL nie beda Tobie chodziły.

Czyli co na koncie PL zapodaje ps+, robię to konto jako główne konto. na nim kupuję gierki i DLC itp. A na koncie UK gram ile dusza zapragnie. Jezeli na przykład kupiłem KZ z polskiej dystrybucji to nie bedzie problemow z dodatkami bo DLC bedzie z polskiego konta. tak ??.  Macie gdzies jakiś plan wydawniczy co wyjdzie do marca na ps4 ? daty ? 

Opublikowano

Albo czekasz na jakas super promocje na na ps store (ja ostatnio ominalem jak dawali 3 miechy gratis) albo jakis sklep internetowy. Podobno mozna znalezc za 169zl, ja najtaniej znalazlem za 179zl jak narazie.

Opublikowano

Da się jakoś zmienić konto z UK na PL ??. Czyli jak kupuje gry w Polsce na przykład w sklepie nie dla idiotów albo w stonce to jak kupię DLC na koncie UK to nie bedzie działać z grami z polskiej dystrybucji ??

Opublikowano

Pytanko z natury technicznej. Mam PS4 i 14 dniowy PS Plus. Teraz, czy po 14 dniach próbnych mogę zapodać sobie kod na 30 dni? Te co rozdawali w grach?

Opublikowano

Jest jeszcze teraz subskrypcja miesięczna za 27 PLN na PS4 :sorcerer:

Opublikowano

Nie wiem gdzie zadać to pytanie, więc zapytam tutaj. Jeśli kupię na PSS na swoim koncie FIFĘ 14 i dokupię kod na PS4 to to będzie działać, czy trzeba mieć grę na płycie? I jeśli to ma działać to czy jak dam passy do swojego konta bratu to on też będzie mógł grać na swojej PS4?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...