Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Taaaa Metro i Outlast smakowite kąski.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 256,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Ta, klimatyczny. Mało walki dużo uciekamia i krycia się z tego co się orientuję.

Opublikowano

Czy to całe "metro" w wersji na ps3 ma jakieś wprowadzenie omawiające wydarzenia z pierwszej części?

Opublikowano

Kiedy zmienia się oferta PS+ w tym miesiącu? Będę miał konsolę 27-29 styczeń a chciałem się jeszcze załapać na Resogun.

Opublikowano

Ja nie moglem resoguna sciagnac, pisze, ze nie posiadam licencji O_O
Nie wiemc zy to z tego, ale mam darmowy 14dniowy trial, chociaz dont starve sciagnalem..

Opublikowano

Dobra nie było pytania myślałem, że Resogun to coś w stylu "gry roczne" z ps3 a widzę, że już jest dawno usunięty.

Opublikowano

to czasem nie działa. wejdz raz jeszcze na sklep i dodaj do sciagania- powinno automatycznie przywrócic licencje

Opublikowano

mi sciaganie ponowne np dema Lego nic nie pomoglo, mialem klodke, do poki w ustawieniach nie znalazlem opcji Przywracanie Licencji - od razu sie odblokowalo.

Opublikowano

Właśnie ja w reso też mam blokadę, jak wrócę to to ogarnę. Gdzie dokładnie jest ta opcja?

Opublikowano

Nie pamietam dokladnie - znajdz w ustawieniach.

Mozesz sprobowac takze odpalic gre przez sklep - podobno w PS Store, przy kupionych grach znajduje się opcja ich włączenia i tak powinna dac sie wlaczyc.

No i mam nadzieje, ze konsole masz aktywowana jako podstawowa? Jak tak i nic nie pomoze, zadzwon na infolinie, albo przywroc baze danych z menu serwisowego.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Fajnie, że z tym Outlastem się potwierdziło. Ciekawe jak na pleju wypadnie bo na PC gierka graficznie zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie.

Opublikowano

Właśnie ja w reso też mam blokadę, jak wrócę to to ogarnę. Gdzie dokładnie jest ta opcja?

Ustawienia - PSN -  Przywróć licencje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki, czyli 187 zł No to za taką samą cenę jutro dostane na płycie. 

Opublikowano

Tam gdzie masz plusa to ustaw żeby te konto było nadrzędne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.