ścierpła mi noga 74 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 jak przedłużyć ps plus z portfela ? Przy grach jest opcja dodaj do koszyka, przy ps plus niema. Mam do 28 lutego, czy samo przedłuży z portfela czy będe musiał 29 kupić sam. Bo tylko opcja rejestracji karty kredytowej wyskakuje i nic innego Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 na allegro sa taniej kody - wczoraj kupilem roczna subskrypcje za 174 zl. Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Co tak drogo? 1 Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/outlast/cid=EP4467-CUSA00409_00-OUTLAST000000000 Outlast już jest do pobrania Edytowane 5 Lutego 2014 przez Yakubu Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) http://www.grasz24.pl/newsy/blad-ps-na-ps-pozwala-na-darmowe-przedluzanie-subskrypcji,1,1,19628 nieskonczony ps+ Do dziela cebulaki! Edytowane 13 Lutego 2014 przez Dave Czezky Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wieczna cebula za darmo? To się nazywa cichy sposób na zwiększenie sprzedaży konsol i zwiększenie liczby abonentów Steam się chowa pod stolik i cicho płacze Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Hej, czy zadziała to na ps3????????????? Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) przeciez oni wylapia te nieskonczone przedluzania subskrycji i anuluja, analogicznie do sytuacji gdy sklepy internetowe maja bledy i wystawiaja jakis towar za darmo albo za 1zł i wszyscy sie rzucaja i kupuja po 100 sztuk, a potem i tak paczka z zawartoscia nie przychodzi. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Ficuś Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Też uważam,że to anulują lub w najlepszym wypadku dadzą te dodatkowe 14 dni żeby nie było płaczu w internecie jakie to sony niedobre. Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A sprawdzal ktos czy mozna tak zrobic na koncie USA? tam maja chyba inna oferte PS +, moze warto przycebulic? Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 no i niezły beton: ps plus wygasł 28 lutego. 3 miesięczna subskrybcja w portfelu mam 46 zł, nie mogę kupić miesięcznego ps plus, bo muszę zarejestrować karte, visa electron, którą ps store odrzuca to jak ja mam sobie wykupić następnego ps plus ? Kupować kolejną zdrapkę ? Po co oni to tak komplikują. Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Może Twoja karta nie wspiera takiej płatności i to nie sony komplikuje tylko Twój bank? Ja też mam Visa Elektron i jak kupowałem plusa w tamtym roku to było ok, a jako, że ceny są z dupy w tym sklepiku to nie kupuję nic w nim. Sprawdź poprawność danych, czy się zgadzają. Możesz spróbować kupić przez przeglądarkowy PS Store, może tam przejdzie wpisywanie danych karty. Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Z Visami zawsze bywały problemy w PS Store, gdyż są wrażliwe na byle szczegóły, typu musi być odpowiednie wpisanie danych adresowych (najlepiej to tak zrobić, by wszystko wpisywać drukowanymi, i jak jest ulica to tam tylko pierwszą linijkę z tych trzech zapełnić nazwą ulic), również w kwestii banku (dobrze mieć zawsze te 1-2 PLN na koncie, PS Store chyba w ten sposób za pierwszym razem sprawdza). Zawsze możesz też zadzwonić na Centrum Pomocy Klienta Playstatrion, gdzie coś mogą pomóc. Ostatecznie można kupić kod na jakiejś stronie, przy dobrych wiatrach i szybkim przelewie, wyślą Ci kod na maila. Nie wiem jak to działa, bo nigdy nie próbowałem, ale pewnie tak samo jak przy kupowaniu zdrapek przez sieć do XBL! http://www.fabrykakluczy.pl/gra/playstation-network-27/90-dni-plus-playstation-network-plus-card-psn-153.html Mam nadzieję, że te karty z tej strony działają z polskim PSN Edytowane 3 Marca 2014 przez Mendrek Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Może Twoja karta nie wspiera takiej płatności i to nie sony komplikuje tylko Twój bank? Ja też mam Visa Elektron i jak kupowałem plusa w tamtym roku to było ok, a jako, że ceny są z dupy w tym sklepiku to nie kupuję nic w nim. Sprawdź poprawność danych, czy się zgadzają. Możesz spróbować kupić przez przeglądarkowy PS Store, może tam przejdzie wpisywanie danych karty. ale ja nie chce kupić kartą, ja mam 46 zł w portfelu które mi zostały ze zdrapki i nie mogę wykupić ps plus na miesiąc. To jest chore, czekam na odpowiedź pomocy technicznej sony, bo na facebooku sony twierdzą, że powinienem móc to zrobić. Edytowane 3 Marca 2014 przez ścierpła mi noga Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A to co innego. Dziwna sprawa. Może to tak naprawdę ten miesięczny abonament nie działa, ale nikt tego wcześniej nie zauważył, bo nikt tego nieopłacalnego miesiąca nie brał Lepiej kup se na 90 za kartę, a to co masz w wallecie wydaj na jakąś fajną grę w promocji... Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 no tylko, żeby mi właśnie po zakupie zdrapki kasa nie wlazła do portfela i znów nic się nie dało zrobić hehe. No nic czekam na odpowiedź sony, najwyżej granie online w fife poczeka. Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kupiłem wczoraj PS4 500 gb i zastanawiam się nad aktywacją darmowego kodu na 14 dni (mam 1sze konto PSN w życiu) i widzę że niedługo kończy się możliwość pobierania Outlast, a chętnie zagrałbym w grę za free Moje pytanie - czy ten kod startowy na 14 dni to jest pełny PS+ i jak wklepię go dzisiaj to będę mógł pobrać tą grę i grać przez 14 dni i pobrać co jeszcze wyjedzie na dniach i też grać do końca abon. z tego kodu? Pewnie i tak kupię na cały rok niedługo ale chcę zobaczyć jak to działa najpierw Granie online nie jest już dla mnie prior. Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) To jest pełny plus. Będziesz mógł zagrać w gry które są teraz i te co wyjdą w środę dopóki Ci się nie skończy ten okres próbny. A później oczywiście będziesz mógł spokojnie przedłużyć subskrybcję. Edytowane 3 Marca 2014 przez MYSZa7 1 Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Tak jak Mysza mówi, 14 dni to normalny PS+ na tyle czasu. Przez ten czas możesz dodać do listy Outlasta i wszystko inne co w Plusie, ściągnąć i grać. Jak Ci się skończy, gry zostaną nadal przypisane do Twojego konta, ale: - ściągnięta gra nie będzie działać - gry z lusa znikną z listy do czasu zakupu nowej subskrypcji Jak kupisz subskrypcję w przyszłości, to gry które przez te 14 dni dodałeś, znowu będą aktywne, będzie się dało w nie grać i będą na liście do pobrania. Oczywiście jeśli w trakcie 14 dni przedłużysz (tj. kupisz subksrypcję i wklepiesz nim się 14 dni skończy), to po prostu dalej będziesz miał Plusa, i żaden dzień się wtedy nie straci. Uważaj jedynie na mały "szkopuł", bo aktywacja triala (przynajmniej na PS3), aktywuje funkcję "automatyczne przedłużanie" w ustawieniach konta. Działa na takiej zasadzie, że jak się abonament kończy, to wydłuża Ci go pobierając kasę z konta 1 Odnośnik do komentarza
MrHellios 1 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 no i niezły beton: ps plus wygasł 28 lutego. 3 miesięczna subskrybcja w portfelu mam 46 zł, nie mogę kupić miesięcznego ps plus, bo muszę zarejestrować karte, visa electron, którą ps store odrzuca :confused: to jak ja mam sobie wykupić następnego ps plus ? Kupować kolejną zdrapkę ? Po co oni to tak komplikują. Spróbuj zarejestrować kartę kredytową, nie używając jakichkolwiek znaków Polskich. U mnie tylko w ten sposób dało się zarejestrować kartę kredytową Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Uważaj jedynie na mały "szkopuł", bo aktywacja triala (przynajmniej na PS3), aktywuje funkcję "automatyczne przedłużanie" w ustawieniach konta. Działa na takiej zasadzie, że jak się abonament kończy, to wydłuża Ci go pobierając kasę z konta W sumie nie mam zdefiniowanej żadnej opcji płatności online, więc nie mają skąd póki co A można dodać konto PayPal?? Tak by mi było najwygodniej, na X360 fajnie to działa.. Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 @ścierpła mi noga Do miesięcznego PS+ jest wymagana karta i tyle. Sony sobie tak wymysliło i musisz się dostosować Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Ja jeszcze dodam, że jak są problemy z dodaniem karty na konsoli albo wyskakuje błąd danych itp. to najlepiej to zrobić na kompie przez stronę www. Sam ostatnio straciłem przez to pół dnia na zabawy z tym, a dodatkowo zablokowało mi kartę bo bank stwierdził, że coś podejrzane, że ktoś próbuje tyle razy wprowadzać dane(plus dla banku za czujność ;-) ) Na kompie natomiast poszło od razu i bez problemów. :-) Edytowane 3 Marca 2014 przez Luqat Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Uważaj jedynie na mały "szkopuł", bo aktywacja triala (przynajmniej na PS3), aktywuje funkcję "automatyczne przedłużanie" w ustawieniach konta. Działa na takiej zasadzie, że jak się abonament kończy, to wydłuża Ci go pobierając kasę z konta W sumie nie mam zdefiniowanej żadnej opcji płatności online, więc nie mają skąd póki co A można dodać konto PayPal?? Tak by mi było najwygodniej, na X360 fajnie to działa.. Próbowałem wczoraj aktywować tego Plusa 14 dni i woła jednak o podanie karty PayPal nigdzie nie znalazłem. Powiem szczerze że M$ miał lepiej bo m-c GOLDa dla nowego konta XBL aktywował się bez niczego no i m-c a nie 14-dni. Cóż - nie można mieć wszystkiego. Dodam dzisiaj kartę przez kompa i poszukam opcji, żeby nie odnawiało abonam. z automatu. Pytanie - wszedłem w menu multi w Killzone i tam mogę aktywować 2dni trial BEZ podawania karty - czy to jednocześnie wykorzysta 14 dniowy trial PS+? Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie, ja najpierw wykorzystałem 14dniowy a potem ten 2dniowy z Killzone 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi