schabek 5 346 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Bez kitu, wykupilem na premiere plusa bo na ps3 to dobra opcja ale nie pobralem nawet zadnej gry bo wiem ze i tak bym nie gral. No i tej tez nie pobiore. Trzeba poczekac az oferta gier na ps4 sie rozkreci a co za tym idzie sam plus rowniez.
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 4th June: Pixeljunk Shooter Ultimate (Cross Buy)4th June: Trine 2: The Complete Story4th June: NBA 2K144th June: Lone Survivor (Cross Buy)4th June: Dragon’s Crown4th June: Surge Deluxe
kidnappa 269 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) I co najważniejsze Trine 2: The Complete Story na PS4. jednak zbliżający się miesiąc został trochę uratowany. Edytowane 29 maja 2014 przez kidnappa
Gość Kyo Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Wg. blogu od czerwca będą po 2 gry na PS4, PS3 i PSV. members will now have access to two titles per month for each of our platforms. http://blog.eu.playstation.com/2014/05/29/playstation-plus-june-nba-2k14-dragons-crown-pixeljunk-2/
Shen 9 681 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Nadal bieda na ps3, sportowki mnie nie jaraja. Trzeba bedzie zamowic to Dragons crown.
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co liczyć na darmowe wypasy? edit: i ten T2 na PS4? Nooooooooooooooooooooooooo Edytowane 29 maja 2014 przez Kalinho_PL 1 8
Gość Kasias Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) Chłopie, a co ty chciałeś, powiedz mi? AC IV 6 miechów po premierze? Shadow Fall? NfS: Rivals? A może Second Son? Trine 2: CS to bajeczna gra, kto nie grał, ten będzie się super bawił. Ja kupiłem z PS Store od razu z PS4, więc nie jest to oferta akurat dla mnie. Ale taki już urok "darmowych" gier w Plusie/GwD, wałkowany już za czasów samego PS3. "Łee, grałem, oferta do dupy!". Litości... Edytowane 29 maja 2014 przez Kasias 7
Lukas_AT 1 206 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 W PS Plus zawsze lądowały gry, które traciły swój potencjał sprzedażowy. Wyjątkiem był chyba Contrast, Resogun i Outlast, ale to nie projekty AAA. Na rynku na razie panuje posucha, więc wszystkie gry wciąż się sprzedają. Proste. Nie ma potrzeby by tworzyć teorie spiskowe, tym bardziej, że Sony teraz będzie musiało rywalizować z Games with Gold. Trzeba jedynie poczekać.
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Chłopie, a co ty chciałeś, powiedz mi? AC IV 6 miechów po premierze? Shadow Fall? NfS: Rivals? A może Second Son? Trine 2: CS to bajeczna gra, kto nie grał, ten będzie się super bawił. Ja kupiłem z PS Store od razu z PS4, więc nie jest to oferta akurat dla mnie. Ale taki już urok "darmowych" gier w Plusie/GwD, wałkowany już za czasów samego PS3. "Łee, grałem, oferta do dupy!". Litości... Dla mnie nie ma tu nic ciekawego w tym miesiącu, bo nie mam ani PS4, ani PSV. DC na PSV zapowiada się cudnie, ale liczyłem, że gra jest dostępna w ramach cross-game, a tu lipa. Koszykówka jest dobra dla czarnuchów a indyki #nikogo. Tylko ślepy nie zauważyłby, że PS+ obecnie ma raczej spadek formy. Prawdopodobnie nie zapowiedzieli też gier rocznych ponieważ w ogóle pewnie ich nie będzie. Nie chce być złym prorokiem. Jedyna nadzieja w GwG i pressingu ze strony konkurencji, bo na chwilę obecną sony po prostu nie musi się starać.
easye 3 389 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) PixelJunk bedzie w crossbuy? Gralbym!, ale na Vicie. Dla mnie miesiac jaknajbardziej udany, 3 gry na Vite, Trine 2 takze ogram, swietnie, ze teraz 6 tytulow bedzie co miesiac! Edit. Crossbuy- gry na Vite ! Ol yeah! Edytowane 29 maja 2014 przez easye
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Zayebiście się cieszę z tego Trine, w końcu po dwóch miesiącach odpalę PS4
Gość Kasias Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Od teraz 6 gier każdego miesiąca: po dwie na PS4, PS3 i Vitę. Koniec z rocznymi (i dobrze) - https://twitter.com/FredDutton/status/472033714969780224
KIELiCH 81 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 A chciałem niedługo kupić Trine jak już skończę co mam na dysku. Great news
Figuś 21 251 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Dzisiejsze informacje o aktualizacji oferty PlayStation Plus na czerwiec poza dodatkową grą na PS4 i PS Vita przyniosły także zmiany. Zmiany, które nie spodobają się nikomu, a kompletnie przebudowują ofertę PlayStation Plus.Wraz z wejściem czerwcowej oferty, nowości będą pojawiać się zawsze w pierwszą środę miesiąca i znikać będą wraz z pierwszą środą następnego miesiąca. Na przykładzie nowej oferty - gry dojdą 4 czerwca i będą dostępne aż do 2 lipca, gdy zastąpi je oferta lipcowa. Ale to tylko część zmian http://www.pssite.com/news-33414-playstaton_plus_przechodzi_powazne_zmiany.html Czyli po petardach w ofercie rocznej ehh
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 WTF ? ale dupa. Chodzi tylko o gry roczne ? czy inne też nie będące na dysku stracę dostęp w przyszłości ?
Daffy 10 626 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 jak cos zaklikales kiedykolwiek na downloadlist to ci nic nie przepada
Daffy 10 626 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 znikniecie gier rocznych to policzek w strone nowych i przyszlych uzytkownikow plusa, ta zmiana dla starych posiadaczy plusa, ktorzy przynajmniej dodali te gry do downloadlist nie znaczy i nie zmienia kompetnie nic
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Chłopie, a co ty chciałeś, powiedz mi? AC IV 6 miechów po premierze? Shadow Fall? NfS: Rivals? A może Second Son? Trine 2: CS to bajeczna gra, kto nie grał, ten będzie się super bawił. Ja kupiłem z PS Store od razu z PS4, więc nie jest to oferta akurat dla mnie. Ale taki już urok "darmowych" gier w Plusie/GwD, wałkowany już za czasów samego PS3. "Łee, grałem, oferta do dupy!". Litości... Dla mnie nie ma tu nic ciekawego w tym miesiącu, bo nie mam ani PS4, ani PSV. DC na PSV zapowiada się cudnie, ale liczyłem, że gra jest dostępna w ramach cross-game, a tu lipa. Koszykówka jest dobra dla czarnuchów a indyki #nikogo. Tylko ślepy nie zauważyłby, że PS+ obecnie ma raczej spadek formy. Prawdopodobnie nie zapowiedzieli też gier rocznych ponieważ w ogóle pewnie ich nie będzie. Nie chce być złym prorokiem. Jedyna nadzieja w GwG i pressingu ze strony konkurencji, bo na chwilę obecną sony po prostu nie musi się starać. ha ku.rwa, a nie mówiłem?
Gość Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Trzeba kupic ps4 i sie cieszyc ze beda 2 gry i pewnie coraz lepsze z czasem i tyle.
darkos 4 339 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Ta oferta z plusa jest nawet przyjemna, dwie gry w miesiącu + kolejne dwie jak masz PS3 albo vitę daje 4 gry miesięcznie. Dla mnie to plus a nie minus.
Gość Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Ja tam nie narzekam wiekszosc z tych gier to mila odskocznia od tych ktore sie kupuje w pudelku. Takiego dead nation czy trine 2 sam bym nie kupil w zyciu a tak ogrywam i calkiem przyjemnie mi sie gra.
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 (edytowane) Azja w lipcu na PS4 dostanie Towerfall Ascension oraz Strider. Jak na razie wszędzie dają takie same gry, więc u nas też można się ich spodziewać: EDIT: Hm, gry na PS4 zniknęły ze strony (http://asia.playstation.com/sg/en/psn/psPlus#comingOffers) Edytowane 20 czerwca 2014 przez SzczurekPB
KIELiCH 81 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 No cóż, ja Stridera kupiłem w kwietniu i bardzo mi się podoba. Jeśli będzie w + to polecam pobrać i sprawdzić, bo to na prawdę dobry szpil
zimzvm 36 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Potwierdzam. Również Stridera mam już za sobą i bardzo sobie chwalę ten tytuł. Masa szybkiej, erkejdowej rozgrywki. Trochę chaotycznej, ale super płynnej i satysfakcjonującej. Kanapowe Towerfall raczej nie dla mnie i pewnie odpuszczę. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi