Gość Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja lego nie gralem zadnego wiec sobie ogram chetnie tego batmana na vicie. Doki doki ma niezle noty ale nie wiem tez czy chce to w ogole uruchamiac i zasmiecac dysk. A to tower fall ktos ogrywal bo nie wyglada na gre ktora warto w ogole wrzucac na ps4. Tez do tej pory z plusa na ps4 ogralem jedynie dead nation, resoguna czasami pykne i zaczete trine2 a Strider sie spoko odmiana wydaje na tle tych tytulow. Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Outlast Ci sie nie podobal ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Mam na dysku do ogrania, jeszcze nie ruszylem nie bylo kiedy bo w miedzyczasie child of light, watch dogs teraz i trials fusion(Swoja droga dla mnie swietna gierka). Ale czeka do ogrania. Reszte indorow zainstalowalem i wywalilem, stick it to the man nie moje klimaty mimo ze z ang problemu tam nie mialem, ta podrobka metal sluga tez nie moje klimaty i don't starve tez wiec olalem te tytuly akurat. Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 czyli PS4 dostanie 3 gry w tym miesiącu? Strider, Towerfall Ascencion i Doki Doki Universe przez Cross-Buy, dobrze myśle? Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Mam na dysku do ogrania, jeszcze nie ruszylem nie bylo kiedy bo w miedzyczasie child of light, watch dogs teraz i trials fusion(Swoja droga dla mnie swietna gierka). Ale czeka do ogrania. A jestem przekonany że Trials Fusion będzie w sierpniu albo we wrześniu w Plusie. Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dostępność Trine 2 na PS4 spowodowała że zakupiłem Trine 1 na ps3, obniżki cen do 10 lipca są całkiem kuszące, już wiem że dokupię Infamous na ps3 i skorzystam z Season Pass do Bioshock Infinite. psn rządzi 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Mam na dysku do ogrania, jeszcze nie ruszylem nie bylo kiedy bo w miedzyczasie child of light, watch dogs teraz i trials fusion(Swoja droga dla mnie swietna gierka). Ale czeka do ogrania. A jestem przekonany że Trials Fusion będzie w sierpniu albo we wrześniu w Plusie. Bardzo mozliwe bo ma niezle oceny i cenowo juz spadla na tyle ze nie oplaca mi sie sprzedawac pudelka z bundle'a poza tym mam season passa wiec kazdy dodatek wpadnie a na prawde polecam ta gre bo to jedna z tych ktorych bym sam nie kupil a majac gratis chetnie zagralem Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Mam pytanko. Da sie jednocześnie dzielić plusowe konto z dwiema różnymi osobami (tzn. z jedną aktualnie dzielę się na PS3, a z inna chciałbym dzielić na PS4) ? Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Da się ale nie wiem czy nie szkoda zachoduJeżeli gracie na jednej konsoli to powinno działać z automatuJeżeli gracie na różnych konsolach:.Na PS4:-ustawiasz swoje konto jako główne u kogoś(ylko wtedy na swojej konsoli nie będziesz miał współdzielenia zawartości).Na PS3:-można przypisać profil do 3 konsoli(nie powiem ci bo nie posiadam, ale było już pare tematów o tym). Edytowane 14 Lipca 2014 przez Zdunek Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zauwazylem ze mi wygaslo PS Plus dzisiaj... szkoda, ze Sony nie wysyla mailow przypominajacych ze czlonkostwo w sieci wygasa. Jezeli teraz kupie to bede mial dostep do gier ktore mialem sciagniete wczesniej czy tamte juz przepadaja bo PS Plus wygasl i pula gier zaczyna sie od tych co sa obecnie dostepne? Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Zauwazylem ze mi wygaslo PS Plus dzisiaj... szkoda, ze Sony nie wysyla mailow przypominajacych ze czlonkostwo w sieci wygasa. Jezeli teraz kupie to bede mial dostep do gier ktore mialem sciagniete wczesniej czy tamte juz przepadaja bo PS Plus wygasl i pula gier zaczyna sie od tych co sa obecnie dostepne?jeśli teraz wykupisz lub za pare miesięcy to te wszystkie gry masz dotępne. Edytowane 27 Lipca 2014 przez masta_g 1 Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 a to spoko... dzieki. Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Moim zdaniem jest jeszcze za wcześnie, żeby dawać gry AAA na konsolę PS4. Najprawdopodobniej w sierpniowej ofercia będą takie gry: PS4:Octodad: Dadliest Catch i The Swapper PS3: Saints Row 4 i Far Cry 3 PS Vita:1001 Spikes and Atelier Rorona Plus. http://m.theepochtimes.com/n3/820118-playstation-plus-free-games-august-2014-ps4-game-leaked-reportedly-will-be-flower/ Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Far Cry 3 już był w plusie z tego co kojarzę, Pewnie chodzi o Blood Dragon, jakby SR4 się potwierdziło to świetna sprawa bo myślałem już zakupić Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Moim zdaniem jest jeszcze za wcześnie, żeby dawać gry AAA na konsolę PS4. Najprawdopodobniej w sierpniowej ofercia będą takie gry: PS4:Octodad: Dadliest Catch i The Swapper PS3: Saints Row 4 i Far Cry 3 PS Vita:1001 Spikes and Atelier Rorona Plus. http://m.theepochtimes.com/n3/820118-playstation-plus-free-games-august-2014-ps4-game-leaked-reportedly-will-be-flower/ Dla Azji może i poprawna ale dla nas nie za bardzo - Rorona Plus dopiero co wyszła(4 tygodnie). The Swapper wyjdzie - byłby to niezły sabotaż gry. Ten przeciek jest z 22 lipca. Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Liczę na Child of Light i Another World. Pewnie dadzą zamiast tego FEZa i coś w stylu SteamWorld Dig Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Że niby źle? Aha. Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dla mnie źle. Z poprzedniego rzutu Stridera nawet nie odpaliłem bo zagrałem wcześniej w demo i po prostu mi nie siadło. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 A dla mnie nie i co teraz? Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Czyżby znowu jakaś strona przekazała czyjeś typy jako listę gier, które mają być? Dokładnie takie gry ktoś wytypował tutaj: http://www.brashgames.co.uk/2014/07/14/predicting-psplus-august2014/ Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 The Swapper musi się zgadzać, bo nawet premiera przypada mu u nas 06.08, czyli w dzień aktualizacji. Gierka wygląda bosko tak na marginesie. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 ale jest na nia preorder od jakiegos czasu wiec byloby to chamskie dla tych, ktorzy juz zlozyli zamowienie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Atelier rorona na bank nie bedzie gra za nowa i za droga obecnie zeby tak szybko trafila do plusa poza tym chyba dosc niezle sie sprzedaje Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja tam obstawiam:PS4:-Sound Shapes-Secret Ponchos -ew. Octodad Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Na PS4 na pewno będzie kiedyś Trials Fusion, myślałem że już w tym miesiącu... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi