Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech sobie wsadza w wiadome miejsce te gierki i demo drivecluba, dziekuje za uwage

Stary zagraj najpierw Dusta potem pisz takie posty. 

Opublikowano

PS+ [*]

Nie wierzę już w tę usługę, wydaje mi się że z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej i że już to się nie zmieni. PS4 to wiadomo, że nic lepszego niż indyczki nie będzie, ale patrząc na tego Batmana AA to masakra jakaś. Prawie tak samo śmieszne jak Assassin's Creed II od microsoftu :/

• Plusik 1
Opublikowano

No dobra, tylko pytanie co mają dawać skoro najlepsze gry już dali... Zapasy się wyczerpały :)

Przecież logiczne że nie wrzucą np. Infamous: Second Son ani Dark Souls II. Gry zbyt nowe, które ciągle się sprzedają...

Opublikowano

No ale jak zapłaciłem z góry to co mam zrobić? 
Wyłączyć konsole na miesiąc w ramach bojkotu a może każdy kupi zdrapkę i będzie ją palił? xD
Zawiodłem się na Sony, widać że powoli wycofują się z PS3 bo jakość gier znacząco spadła i nie wierze w przypadek a raczej celowe zagranie które zachęcałoby ludzi do kupna PS4: "Ty jakie gufna na PS3 a na PS4 cztery fajne gry, może warto kupić?".

Opublikowano

Panowie zostało mi jeszcze 2 tyg ps+, chce teraz wykupić na rok póki cena jest 165zł, czy jak wykupie zdrapke teraz i ją dodam doliczy mi do tych 2tyg 365dni czy te 2 tyg przepadnie?

robił już ktoś tak ?

wdg tego podwyżeka póki co tylko Rosji, Ukrainie, Turcji, Indiach i Południowej Afryce, ale i tak bede wykupywał jak sie skończy

http://www.pssite.com/news-36782-dostep_do_playstation_plus_drozeje___na_razie_tylko_w_kilku_panstwach.html

Opublikowano

Dla mnie najlepszy miech w Plusie odkąd mam konsolę.

To chyba masz konsole od tego miesiąca.

Albo nie miał PS3, bo jeżeli chodzi o PS4 to potwierdzam dla mnie też najlepszy miesiąc, a to w sumie temat o Plusie dla PS4 więc chłopak dobrze pisze.

Opublikowano

Jak dla mnie:

No i Spelunky przetestuje na Vicie. Ogólnie mam wiele gier na PC i konsoli do nadrobienia, od 4 miesięcy nic nie kupiłem bo chciałbym kilka zaległości nadrobić. Dust ciekawie się zapowiada, a Driveclub przetestuje, jeśli mi się spodoba kupuje. Zastanawiam się tylko czy z PS+ czy płytke. Wersja cyfrowa kusi. Kod z allegro 86zł * 2 i zostanie jeszcze coś na karcie :D. Jeżeli mi gra podejdzie. Dużo gra nie zajmuje więc w 1h będzie na dysku.

Opublikowano

Oferta z tego miesiąca jest w Sam Raz :thumbsup: , ale powoli zbliża się grudzień. W listopadzie już 29'ego będę musiał przedłużyć psn oby za kwotę 165 zł o ile nie podniosą bo newsy niepokoją. Może na święta będzie jakaś bomba od #tylkosony

Jak dostawałem Tomb Raidera, i Bioshocka to pomimo że ograłem byłem zadowolony. Fajniej jest dostawać gry w które się jeszcze nie grało jak Metro LL i teraz Batman, wcześniej Dead Space 3. Przecież nigdy nie dostaniemy na psn gry która wciąż dobrze się sprzedaje. Obadam Drive Cluba może poszerzę pakiet o pełną wersje.

Kiedy ta oferta wchodzi w życie, 8 października ??

post-19890-Cartman-pacing-come-on-come-o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...