Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plusowe ma tylko 10 aut i jeden tor w 11 wariacjach i brak darmowych DLC.

Wszelkie DLC jakie będą w DriveClub w przyszłości będą za darmo dla pudełkowej wersji? Na jakiej zasadzie to działa? Będzie dodawany Season Pass do każdego pudełka?

Opublikowano (edytowane)

Zobacz ten okrąg wyżej.
Po premierze
PS Plus Edition:
Aktualizacje: Na żółto
Pudełkowa edycja:
DLC Free Pack: Na niebiesko
Kompletna edycja/Pudełkowa+Season Pack:
DLC Free Pack: Na niebiesko
SEASON PACK: Na czerwono

Edytowane przez Zdunek
Opublikowano

Niby mial byc "trial: Driveclub w P+ w USA od 7.10.14, ale nie ma i chyba nie bedzie nie wiem czy Sony w ciula polecialo ale jest tylko dla abonamentow + do pobrania pelna wersja za mniej kasy, wie cos ktos o tym ? 

Opublikowano

Dobrze ze sie nie hajpuje samochodowkami, gra miesiąca - Dust an Elysian Tail juz dostepna przez przegladarke do pobrania :D

Też mam zamiar pograć w Dust an Elysian Tail :D ale najbardziej czekałem na DC PS+ no ale cóż bywa :)

Opublikowano

Ja kupiłem pełna wersje i jak narazie jestem zadowolony, szybka, poczucie prędkości i skupienie, grafa nie zabija ale denerwuje brak połączenia z serwerami Dc ! No i czy ktos wie kiedy wprowadza ta dynamiczna pogodę?

Po za tym, nie ma tematu driveclub?

Opublikowano

co to to dust jest? na YT wyglada ladnie, a nie wiem czy ciągnąć. Spelunky dla mojej kobietki, która splatynowała Raymana się nada się? jak z trofikami tu i tu? dzięki, e-koledzy <3

Opublikowano (edytowane)

O godzinie 18 dziś będzie, było wałkowane to tysiąc razy.

nie zebym plakal za tym Driveclubem ale nie ma i nie zapowiada sie zeby byl chociaz moze nie jestem w temacie ale na oficjalnym blogu cos juz nadzieje traca. 

http://blog.us.playstation.com/2014/10/01/preview-octobers-free-game-lineup/comment-page-11/#comments

Edit: dobra juz wszystko wyczytalem na glownej PPE.pl ;) premiera okrojonej wersji opozniona :P

Edytowane przez ari9217
Opublikowano (edytowane)

Co się dzieje z PSN? Mieli je wyłączyć jutro a dzisiaj od rana mam  błąd E-820001F7 , czasami od razu a czasami mogę chwilę podziałać w menu zanim mnie wywali (Destiny mi działało jak sprawdzałem godzinę temu)

Edytowane przez Suboshi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...