Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kasowanie nastepuje dopiero po paru miesiacach.

Kasowanie czego? Jak raz ściągnął grę to będzie ją miał w Download List nawet jak zniknie ze sklepu. Tak jest np. ze starymi demami itp.

• Plusik 1
Opublikowano

No to nie jasno się wyraziłeś, bo mlody pytał o gry czy będą dostępne :P Sejwy akurat zajmują tyle co nic, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby były cały czas na konsoli.

• 4 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

jakieś plotki sugerujące kiedy pojawi się driveclub w plusie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Zamówiłem konsole, przyjdzie pewnie środa/czwartek.

Nie miałem wcześniej konta PSN, jednak teraz założyłem i żeby jeszcze zdążyć dodać do koszyka i pobrać później za darmo Injustice kupiłem dzisiaj w sklepie zdrapke PS PLUS na 90 dni.

I tu jest problem, próbowałem zrealizować kod na komputerze jednak po wpisaniu kodu wyskakuje komunikat - Za pomocą komputera nie można zrealizować transakcji z użyciem tej karty przedpłaconej.

Czy to jest normalne? Czy można jakoś aktywować PS PLUS bez konsoli?

Pzdr.

Opublikowano

A wiecie może do której godziny będą dostępne gry grudniowe? Bo słyszałem, że co miesiąc jakoś do godziny 17 danego dnia i później już jest następna oferta. Prawda to? Czy już dzisiaj w nocy wskoczy nowa oferta?

Opublikowano

Tak. 

Niestety na Injustice nie zdążyłem ;/ Godzine wcześniej by kurier przyjechał i by było git

A czemu nie dodales go przez www?? Ja tak zaklepalem wiekszosc gier z plusa przed kupnem PS4.

Opublikowano

Nie miałem konta PSN wcześniej, zrobiłem je w weekend i w poniedziałek kupiłem zdrapke na Plusa 90 dni, ale nie mogłem z komputera aktywować kodu ;/ 

Opublikowano

Aha :D nie grałem nigdy, oglądałem tylko gameplay i w miarę fajnie to wyglądało ;) 

no nic, trzeba sprzedać Little Big Planet 3, kupić Fife, a narazie grać w Infamous ;)

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...