Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedną z gier na PS4 może być Apotheon. Pierwotnie miał wyjść 27 stycznia, został opóźniony a dev napisał na Twitterze, że datę premiery podadzą dzisiaj.

Tu stary trailer:

A jeśli chodzi o drugą grę, to nie obrażę się gdyby był Knack lub któreś LEGO ;)

Na PS3 ponoć będzie Thief - tak pokazywała reklama w menu konsoli. Straszny kupsztal, przemęczyłem 3 rozdziały i wywaliłem w cholerę z HDD.

Bardzo fajna, podoba mi sie ten klimat. Chciałbym zobaczyć coś takiego ale w klimacie Piramid Egipskich i tamtego okresu. 

Wydaje mi się, że styl wzorowany na antyczne rysunki na wazach itd itp w starożytnej gracji jest lepszy niż wzorowany na "rysunkach" w piramidach itd. itp. Chociaż może to też by miało swój urok...

Opublikowano

Chciałbym bardzo, żeby dali AC IV: Black Flag lub Watch_Dogs :D Oczywiście z Raymana też bym się ucieszył. Ale pewnie jak mieli by dać tytuł AAA, to już wczoraj by się tym pochwalili.

• Minusik 1
Opublikowano

Ło ale dobry rzut. Yakuza, Transistor i Rouge Legacy. 

Opublikowano

Thiefa nie grałem to na plus. A i Apotheon ogram. Reszta meeeh

Zagraj w Transistor nie pożalujesz. 

Opublikowano

dla mnie nic. olewam plusa xd

Nie rozumiem takiego narzekania, graleś w te tytuły czy tylko rzuciłeś okiem na rozpiske i myslisz gó.wno?

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem takiego narzekania, graleś w te tytuły czy tylko rzuciłeś okiem na rozpiske i myslisz gó.wno?

ograłem :F poza tym gówienkiem na vite fennick a jakuzy nie lubie

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że Thiefa nie dali na PS4

Całe szczęście, że nie dali na PS4. Ta abominacja by wtedy zajęła miejsce ponoć świetnego Transistora lub ciekawie wyglądającego Apotheona.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

ograłem :F poza tym gówienkiem na vite fennick

Dobrze nazywać gówienkiem grę, która jeszcze nie miała nawet premiery ;) good joob

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Dobrze nazywać gówienkiem grę, która jeszcze nie miała nawet premiery ;) good joob

pffff a to trzeba kupić gre by nazwać ją balasem? szkoda mojego czasu i transferu i odnawiasnia ps+ na randomowa gierkę, musi byc naprawde świetna skoro ląduje w day one na ps+ xdddd i to na vite xdddd. oczywiście komuś moze sie to podbac i może sie jarać g.ó.wnem tylko szkoda że to nadal g.ó.wno i to świadczy o twoim guście.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

pffff a to trzeba kupić gre by nazwać ją balasem? szkoda mojego czasu i transferu i odnawiasnia ps+ na randomowa gierkę, musi byc naprawde świetna skoro ląduje w day one na ps+ xdddd i to na vite xdddd. oczywiście komuś moze sie to podbac i może sie jarać g.ó.wnem tylko szkoda że to nadal g.ó.wno i to świadczy o twoim guście.

A bo mało to świetnych tytułów lądowało day one i to np. na vite? Twój tekst jedynie świadczy o tym, że jesteś ograniczony i z góry skreślasz grę tylko dlatego, że... co właściwie? bo wychodzi day 1 w plusie na vitę? bicz plis :shotgun: poza tym wypowiada się człowiek, co to nawet normalnej Vity nie ma tylko śmieszny wynalazek sony Vita TV zwany :reggie:

• Plusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...