Soban 4 102 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Czytając komenty na fb ps polska dotyczące ofert ps+ można dostać raka
Gość Orzeszek Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) A bo mało to świetnych tytułów lądowało day one i to np. na vite? Twój tekst jedynie świadczy o tym, że jesteś ograniczony i z góry skreślasz grę tylko dlatego, że... co właściwie? bo wychodzi day 1 w plusie na vitę? bicz plis poza tym wypowiada się człowiek, co to nawet normalnej Vity nie ma tylko śmieszny wynalazek sony Vita TV zwany NIE (pipi) BO MUSZE ZAPŁACIC SONY 27zł ZA GRE "KOT W WORKU" jak będe chciał ograć platformówkę to sobie ogram mario czy Dk ale nie (pipi) jakiegoś balasa z ps+ czy knacka. Btw stary ja byłem jednym z tych 20 ludzi w polsce co kupili wii u na day one sprawdź sobie temat spis posiadaczy i nie (pipi) mi tu że ograniczony jestem xd mogę się założyć że ograłem więcej tytułów na 3dsie i Wii u niż Ty. Edytowane 29 stycznia 2015 przez Orzeszek Edycja bluzgo
Rayos 3 178 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 NIE (pipi) BO MUSZE ZAPŁACIC SONY 27zł ZA GRE "KOT W WORKU" jak będe chciał ograć platformówkę to sobie ogram mario czy Dk ale nie (pipi) jakiegoś balasa z ps+ czy knacka. Btw stary ja byłem jednym z tych 20 ludzi w polsce co kupili wii u na day one sprawdź sobie temat spis posiadaczy i nie (pipi) mi tu że ograniczony jestem xd mogę się założyć że ograłem więcej tytułów na 3dsie i Wii u niż Ty. nie zapominaj, że za te 27 zł masz inne dobre gierki Ale ja nie wątpię, że ograłeś więcej tytułów na 3dsie i wii u , tym bardziej, że ja Wii U mam od miesiąca! Po prostu - według mnie - nie należy oceniać gry przez pryzmat tego, że wychodzi day 1 w plusie. Thats all
Gość Orzeszek Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 NIE (pipi) BO MUSZE ZAPŁACIC SONY 27zł ZA GRE "KOT W WORKU" jak będe chciał ograć platformówkę to sobie ogram mario czy Dk ale nie (pipi) jakiegoś balasa z ps+ czy knacka. Btw stary ja byłem jednym z tych 20 ludzi w polsce co kupili wii u na day one sprawdź sobie temat spis posiadaczy i nie (pipi) mi tu że ograniczony jestem xd mogę się założyć że ograłem więcej tytułów na 3dsie i Wii u niż Ty. nie zapominaj, że za te 27 zł masz inne dobre gierki Ale ja nie wątpię, że ograłeś więcej tytułów na 3dsie i wii u , tym bardziej, że ja Wii U mam od miesiąca! Po prostu - według mnie - nie należy oceniać gry przez pryzmat tego, że wychodzi day 1 w plusie. Thats all powiedz to tym co chcą zassac driveclub ps+
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Czytając komenty na fb ps polska dotyczące ofert ps+ można dostać raka Po ludziach na FB za wiele sie nie spodziewaj, smutne niestety jest to ze oni stanowia znaczna wiekszosc growej rzeczywistosci Rozpiska w miare ok, co prawda ogralem transistora na PC, ale chetnie ogram ponownie, czemu nie, Yakuza 4, z tym mnie troche zaskoczyli, oby sie ludziom spodobalo. @Orzeszek, Rayos Skonczcie juz sie przekomarzac albo idzcie do CW, wystarczy juz. Edytowane 29 stycznia 2015 przez Bansai
Krolik85 32 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Myślę, że chociaż jeden z tych dwóch indyków ogram. Zainteresował mnie Apotheon, więc na bank sprawdzę. Nie widzę sensu hejtowania usługi PS+, ponieważ na PS4 i tak jesteśmy zmuszeni opłacać abonament ze względu na granie online. Edytowane 29 stycznia 2015 przez Krolik85
Daffy 10 628 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 wg mnie dobry miesiac, kazda konsola dostaje po super tytule
Voytec 2 761 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Szkoda, ze Thief nie powedrowal na PS4, ale mialem zamiar w przyszlosci sprawdzic ten tytul, wiec fajnie, ze w koncu w Plusie gra, ktora mialem w jakis tam planach i nie bede musial jej kupowac.
Zdunek 1 121 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Można temu miesiącowi zarzucić że to nie są AAA ale mimo to twierdzę że to świetne tytuły i ja się będę świetnie bawić.
blantman 5 780 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Wszystkie poza apotheonem mam no nic przynajmniej inni w yakuze czy transistora zagrają
Kosmos 2 742 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Transistor to jeden z tych indyków, które miałem kupić, więc cieszę się bardzo. Wolę go bardziej od bfa, wath dogsa, albo knacka. 1
Soban 4 102 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 apotheon i transistor będą grane. rogue legacy ograłem na kompie i mnie szczerze mówiąc nie porwało.
karmaster 363 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Jest sens grania w Yakuze bez znajomości wcześniejszych części ?
blantman 5 780 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Jest z tego co pamiętam są filmiki odpowiadające co się wydarzyło w 3 wcześniejszych odsłonach. 2
Redmitsu 991 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Szczerze powiedziawszy jak zobaczylem liste na PS4 to pierwsza mysl przeszla: "(pipi)a, znowu indyki" bo generalnie pozycjami nie AAA sie nie interesuje. Jednak dobrze ze jest forumek, ktory mowi ze jednak to jest takie AAA w swiecie indykow, takze dziekuje - sprawdzę ;*
mikepointdotty 25 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Jest sens grania w Yakuze bez znajomości wcześniejszych części ? Przed rozpoczęciem gry w Y4 masz możliwość obejrzenia filmików opowiadających główną fabułę każdej z poprzednich części. 1
pawelgr5 1 508 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Bardzo mi się ten miesiąc podoba. Na Vite gierka którą mam na wishliscie i po prostu nie miałem jeszczekiedy kupić. Transistora miałem kupić jakoś po ograniu BB a Yakuza 4 to coś nad czym się zastanawiałem od dawna. Trójka fajna nawet ale po ograniu musiałem zrobić dłuższą przerwę od wszystkieco co z jap.
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Pierwsze recenzje Apotheona pokazują, że dostaniemy bardzo dobrą grę: Destructoid - 9,5 Gameinformer - 9 Softpedia - 8,5 IncGamers - 8 http://www.metacritic.com/game/pc/apotheon Dalej niektórzy uważają, że lepszy byłby Thief na PS4? Edytowane 4 lutego 2015 przez SzczurekPB 2
Square 8 710 Opublikowano 4 lutego 2015 Autor Opublikowano 4 lutego 2015 Ja tam się cieszę, bo jak ktoś wspomniał wcześniej (Kalinho?), gra jest w jakimś stopniu podobna do Outland, a przy nim bawiłem się świetnie. Takiego Thiefa bym nawet nie włączył
Daffy 10 628 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 podobno jest tez dosc spora, mapka swiata, crafting, levelowanie broni, starcia z bossami, misje poboczne itp ja jestem mega zadowolony z plusa do czworki w tym miesiacu, dwie przeswietne gry wpadna
Daffy 10 628 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 wszyskie gry juz w storze z poziomu pc
Soban 4 102 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 tylko trzeba ręcznie nazwy wpisać w wyszukiwarce,bo jeszcze nie dodali gier do zakładki plusowej.
Gość yaczes Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Pierwsze recenzje Apotheona pokazują, że dostaniemy bardzo dobrą grę: Destructoid - 9,5 Gameinformer - 9 Softpedia - 8,5 IncGamers - 8 http://www.metacritic.com/game/pc/apotheon Dalej niektórzy uważają, że lepszy byłby Thief na PS4? na ppe tak. xD
Rayos 3 178 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Ja się nie mogę doczekać aż wrócę z pracy i potestuję tego kick & fennick. Muszę nadrabiać ciągle backloga z plusa, bo nie nadążam ogrywać tego wszystkiego ;_;
Rekomendowane odpowiedzi