Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos ma ale nie tyle ile jakbyś kupił takie child of light czy transistor na premierę :)

No, ale dlaczego ktos ma kupowac te gry na premiere, skoro wedlug niego nie sa warte tych pieniedzy? Bo jak nie kupi to jest "cebularzem januszem"?

Opublikowano

Japonce w marcu pykna w:

Counterspy PS4/3/V

Oddworld PS4

Toukiden PSV

Dungeons & Dragons PS3

Blazblue Chronophantasma PS3

Grandia Xtreme PS3

OlliOlli PS4/3/V

Deadly Premonition for PS3.

Opublikowano

Ja tam np prawie nigdy (nie licząc platformówek) nie kupuję indyków/cyfrówek/AA itp. bo wolę kasę i czas poświęcić na pudełka, dlatego z chęcią łykam takie gierki z Plusa.

Blanti też trochę w skrajność idzie. Ogólnie jakieś kretyńskie szufladkowanie jest na tym forum. Kupujesz gierki na premierę janusz, podoba ci się dana gra janusz, ogrywasz jakąś cyfrówkę z plusa też janusz, posiadanie truegena jak jest tyle wspaniałych retro konsol też janusz. Niedługo to chyba granie jak całość będzie dla januszy.

Może się mylę ale te szufladkowanie i januszowanie napłynęło na to forum z planktonem neogejlo i młodymi gimnazjalistami ?

Akurat Aba HD brałem na premierę ale jak będzie w plusie to mega kąsek. Jedne z lepszych exów na PS4 :)

• Plusik 4
Opublikowano

Balon, trafione w 100% :D jak czytam te wszystkie posty dotyczące gier, to wszędzie są "Janusze" :D wystarczy mieć inne zdanie i od razu "Janusze" :rofl:

Opublikowano

No akurat chyba jedyne "indyki" z tamtego ROKU co kupiłem :) <fpe style> SONY GNOJE ODDAJCIE KASĘ , NA BANK GDZIEŚ WAM SIĘ ZAPISAŁO W CIASTECZKACH, ŻE WYDAŁEM KASĘ NA TE GRY, CHOLERNICY JEDNI ! </fpe style>

Opublikowano

Czemu mieliby oddawać kasę? Wiem, że robisz sobie żarty, ale masa ludzi pruje się do Sony o to, że wrzucają gry, które ich nie interesują licząc po prostu, że zamiast Valiant Hearts dostaną nowego Tomb Ridera. Dla mnie to jest śmieszne z racji, że dostajemy te gry za darmo płacąc jedynie roczny abonament za jakieś ~100pln. Równie dobrze wcale moglibyśmy tych gier nie dostawać.

Opublikowano

hahaha podobnie jak balon - valiant hearts i oddworld kupione :D i obok drivecluba i tomb raidera to jedyne gry za jakie zaplacilem w cyfrowej dystrybucji, mimo wszystko jesli to sie potwierdzi to propsy dla sony - dwa swietne tytuly, zwlaszcza oddworld, choc dzieci beda narzekac na fb ze dali gow.no w pseudo 2d, ktore na dodatek jest piekielne trudne (choc i tak latwiejsze niz oryginal)

Opublikowano

Ficuś czy ty masz dostęp do moich ciasteczek? DC też cyfrowo i to wsio. Co do gier jak się potwierdzi, to fakt miody.

Opublikowano (edytowane)

niech jeszcze dadzą jakieś fajne kozaki na Vite i będe bardzo zadowolony. Gierki chcialem juz pare razy kupić na wyprzedażach ale na szczescie sie wstrzymalem :)

Edytowane przez BartIrlandia
Opublikowano (edytowane)

Ameryka już ma update sklepu i jako darmowe pokazuje: Valiant Hearts, Oddworld, OlliOlli 2, Counterspy.

Olli i Counterspy na Vite, ale gry są w cross-buy z PS4.

Na PS3 Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oraz Papo & Yo.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Sherlocka ostatnio przeszedłem na PS4, naprawde fajny tytuł

generalnie na PS4 nie jest to jeszcze to coś byśmy chcieli, ale jest niezle

tylko dziwne, że tyle czasu im to zajęło, ten delay

Opublikowano

olliolli2 na vite to bylaby rewelka, juz jedynka byla swietna, a dwojka pod kazdym wzgldem ponoc lepsza

Opublikowano

Valianta bardzo chętnie ogram, bo planowałem zakup, ale byłoby super gdyby był to cross-buy bo wolałbym to ograć na Vicie.

valiant hearts nigdy nie byl na vicie

Mogli by dać toukidena na vite .

wolalbym potwierdzenie plotki z ys celceta

Opublikowano

Panowie pilnie potrzebuję kogoś kto ma konto na game.co.uk albo na innym serwisie gdzie ma dodaną kartę kredytową w celach zakupowych bądź doładowań kont UK, prosiłbym o kontakt w pm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...