Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegięli pałę okrutnie. Biblioteka gier na PS4 rośnie w oczach, na PS3 jest wielka, a tutaj takie wypierdki... Plusa mam do czerwca i podziękuję wielkim fuckiem. W multi i tak nie gram, więc niech się walą.

Opublikowano

Beka, trzeba w końcu ograć kilka zaległych tytułów z PS3 i PSV i opchnąć do żyda. Za rok kończy mi się plus, więc do tego czasu ogram te kilka tytułów na PS4 i może bąka wezmę, albo pożegnam się z branżą.

• Minusik 1
Opublikowano

obejrzałem teraz pozycje dla PS4 na youtube, co za tona shitu

po dobrym ostatnim miesiącu takie bagno teraz

Guacamelee jest super, sprawdź koniecznie.

Opublikowano

Kur.va. niedługo wychodzi polski goty/gotg ? ja 100 i więcej godzin a ameby nawet wtedy nie odpuszczą. Z drugiej strony nie wiem po kiego grzyba (sorry Grzybiarz) wchodzić na takie fanpejdże?

Opublikowano

Z drugiej strony nie wiem po kiego grzyba (sorry Grzybiarz) wchodzić na takie fanpejdże?

Bo się można wywyższać nad ludźmi tam piszącymi. Aksjomatem jest to, że każdy człowiek lubi, choć raz na jakiś czas, stwierdzić swoją wyższość nad innym.

Beczunia z casuli, co nie  :dynia:

Opublikowano

a ja znowu zadowolony, PS4 nie mam to mnie nie obchodzi ze guacamelee - chociaż ograłbym, kocham tę grę na zabój <3 

Hohokuma chciałem kupićm urasaki baby chciałem obczaić, race the sun nie znam ale też się obada, a unfinished swana też chciałem ograć. generalnie szału nie ma, ale nie jest az tak zle :) 

• Plusik 1
Opublikowano

To cos na PS4 w pierwszej osobie, bardzo daje rade. Widzialem gameplay, ktory dosc zadowala. Bede ogrywal. A Guacamelee to przekozak, tym bardziej ta odswiezona czesc z nowymi ciosami, arenami itp. jest nawet oki

Opublikowano

Ja rozumiem narzekanie ale żeby stwierdzić że zmieniamy konsole z powodu dodatków do plusa albo w ogóle porzucać granie bo plus (pipi)owy :D To beczka z was. W moim przypadku mam i zawsze miałem gdzieś te gry. Jak było coś fajnego to sprawdziłem ale w większości nawet gier z plusa nie ruszałem bo albo już miałem albo nie moje klimaty.

Tym razem sprawdzę unfinished swan i ether one. Guacamele już kiedyś próbowałem i gra mi nie podeszła więc oleje tak jak resztę.

• Plusik 3
Opublikowano

Dude wychodzą miesięcznie na ps4 może 2-3 gry w tym jedna w retailu, to jakim cudem mają już cokolwiek dawać? Chociaż fakt na ps3 to troche wyje.bane mają już. 

Opublikowano

No ja Guacamelee już kilka razy przeszedłem, więc też odpusczę (dla mnie to absolutny top metroidvanii i gra na 9/10), Ether One też ograny (ale sprawdzę czy lepiej technicznie wypada).

Opublikowano

Z drugiej strony nie wiem po kiego grzyba (sorry Grzybiarz) wchodzić na takie fanpejdże?

Lajkuję i wchodzę głównie dla Kingi!!!

Boże, jak ona niezdarnie (a przy tym słodko) gra :)

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś grał dłużej w tego Counter Spy? Dziś pograłem 40 min i nawet spoko ale trochę monotonnie. Potem się rozkrę, są w końcu jakieś inne miejscówki czy tylko wariacje dwóch (po jednej dla USA i Rosji).

• 3 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

:cebula:  zapraszam na profil facebookowy playstation polska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...