Gość suteq Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 No kiedyś ja też wolałem kupować miesięcznego golda niż kupić od razu na rok. Nie wiem czemu mimo, że na rok było bardziej opłacalne. Ot tak po prostu i tyle. Teraz już wolę kupić na rok. 1 month : same price ( 6,99€ ) 3 months : 14.99€ => 19.99€ one year : same price ( 49,99€ ) i just got the email. damn Sony... http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1091679 Takie coś znalazłem. ;p
Gość DonSterydo Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Jak, np. jesteś uczniem/studentem i żyjesz z "dotacji" rodziców bo jeszcze nie masz jakiejś stałej pracy, to łatwiej wysupłać te kilkadziesiąt zł co 3 miechy niż ~170 zł naraz w przypadku PS+ na rok. To samo w sumie dotyczy ludzi którzy mają robotę, ale zarabiają mało. Edytowane 6 sierpnia 2015 przez DonSterydo
Gość suteq Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Z tego samego tematu: Your PlayStation®Plus renewal price is due to increase The price of your PlayStation Plus subscription is going to increase. On 01/09/2015 the price of a 3 month subscription will rise from £11.99 to £14.99. The price of an annual subscription will remain the same. If your PlayStation Plus account is set to renew automatically you don’t need to do anything. You won’t begin paying the new rate immediately on 01/09/2015; instead you will start paying the new price from your first renewal date after 01/09/2015. You can find instructions on how to check your renewal date, how to manage automatic wallet funding and how to add/delete a credit or debit card in the links below. Check your renewal date Manage automatic wallet funding Add or delete a credit or debit card If you'd like to cancel automatic renewal, follow the link below, click on the subscription you want to cancel and choose "cancel automatic renewal." You will retain your membership benefits until the end of the current billing period. Cancel Automatic Renewal Także trochę słabo.
Daffy 10 568 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 xDDDD czyli faktycznie, pieknie sobie sony wymyslilo by zmusic by wykupoywac od razu roczne abonamenty xDDDD
Dobos 83 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Sprytne, osoby które nie chcą się pakować w plusa na długo będą jechać na miesięcznych a reszta przejdzie na roczny. W obu przypadkach profit
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 ja już nie przedłużam mam do listopada ale potem nie widzę sensu może jak uncharted wyjdzie i bęzie miało dobre multi . No i jak dark souls 3 wyjdzie to do multi będę potrzebować. Tak tylko w singlu Until Dawn, MGS5, Fallout 4, Mad max, Just Cause 3. Fife z powodu ea access przenoszę na x'sa a Battlefronta chyba na pc będę ogrywał zobaczę w okolicy premiery jak graficznie na konsolach stoi.
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 (edytowane) Skończyło mi się trzy dni temu, nie ma mowy, żebym przedłużał. No chyba, że z kuponami Allegro Edytowane 7 sierpnia 2015 przez raven_raven
Mejm 15 306 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 A o co chodzilo z tym bonusem na pieciolecie dla osob ktore byly w ps+ od poczatku? Dostali cos?
darkos 4 317 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Były jakieś konkursy dla 5 letnich plusowiczów. Mogli wygrać gry, pady, smycze oraz inne duperele. Ale tak żeby nagradzano każdego kto odnawiał abonament co roku to nie słyszałem. 1
Welna 1 094 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 TEn co miał od 5 lat dostanie jakis plakat indywidualny. Pierdoły generalnie 2
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Haha tak a na dodatek ja dostałem maila, że mają dużo takich plakatów do wydrukowania i będa je wysyłac dopiero w październiku xD Nawet tego szybko ogarnąć nie potrafią.
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 sporo ludzi kupowało 3 miesięczne abonamenty żeby zobaczyć jak działa ta usługa i potem przestawało płacić, albo kupowało na premierę jednej gry do online, w którą chcieli grać, tak jak ja. A teraz nie będzie się to opłacać. Oni myślą, że wykupię więc na rok, a tu się mylą, bo nie wykupię wcale, za 78 zł nie będę grał w nową fifę 3 miesiące, bo tyle mniej więcej w każdą część gram i się wrukwiał, że albo skopali tą część, albo online, albo serwery.
darkos 4 317 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Zobaczymy jak będzie z jakością gier w plusie przez najbliższy rok.
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Problem taki ze w krajach cywilizowanych kazdy po prostu zaplaci za roczna subskrypcje i nawet tego nie odczuje a to co sie dzieje w PL nikogo nawet nie w skali globalnej tylko eurpopejskiej.
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Raczej nic się nie zmieni. Ludzie musza płacić za online. Na PS3 i Vicie chodziło tylko o gry to się w końcu zaczeli starać. We wrześniu premiera fify i kilka mln brytyjczyków kupi abonament tylko po to zeby pograć po sieci. Sony przez dominację już nic się nie chce. Tylko zwiekszona sprzedaż Xboxa moze ich zmotywować do działania i polepszenia oferty growej plusa. 1
Figuś 21 173 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Zobaczymy jak będzie z jakością gier w plusie przez najbliższy rok. Podstawa to niech poprawią pierw infrastrukturę sieciową, a gry są tylko dodatkiem. Niech dają co ambitniejsze indyki, i mniejsze gry i będzie git, byle nie porty z androida.
Fanek 668 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) o co własciwie chodzi w Sound SHapes z plusa? chodzisz kropką i zbierasz inne kropki i tak całą gre? z indi ten Limbo jeszcze daje rade, taka lekka przyjemna, gdy jest sie zmęczonym Edytowane 9 sierpnia 2015 przez Fanek
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) o co własciwie chodzi w Sound SHapes z plusa? chodzisz kropką i zbierasz inne kropki i tak całą gre? z indi ten Limbo jeszcze daje rade, taka lekka przyjemna, gdy jest sie zmęczonym chodzi o to, że można wyebać trzy platyny mając jedną grę + w chooy dzbanków z DLC. Coś pięknego. Edytowane 9 sierpnia 2015 przez Kalinho_PL 1
Velius 5 709 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) Kalinho_PL? Zawsze szanowalem. Edytowane 9 sierpnia 2015 przez Velius
Fanek 668 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) o co własciwie chodzi w Sound SHapes z plusa? chodzisz kropką i zbierasz inne kropki i tak całą gre? z indi ten Limbo jeszcze daje rade, taka lekka przyjemna, gdy jest sie zmęczonym chodzi o to, że można wyebać trzy platyny mając jedną grę + w chooy dzbanków z DLC. Coś pięknego. hahaha Edytowane 9 sierpnia 2015 przez Fanek
Kosmos 2 712 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Na którego indyka głosujecie w plusie ? Moim zdaniem Armello wygląda najbardziej zachęcająco
Welna 1 094 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Na którego indyka głosujecie w plusie ? Moim zdaniem Armello wygląda najbardziej zachęcająco Moze juz sie nie pograzajmy z tym głosowaniem. To uwłacza mojej godnosci
messer88 6 472 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Armello, wygląda na fajną turową strategię i takich gier jest jak na lekarstwo.
darkknight 54 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 To tak ma wygladac to glosowanie?! Toz to jakas kpina, a gdzie duże tytuly?! kuzwa mac.
Rekomendowane odpowiedzi