Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 255,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

O boziu, jakie gry dostała VITA.... :facepalmz:

Opublikowano

Panowie, w tę Magickę 2 ktos grał? Prawda to że granie to w solo mija się z celem z powodu idiotycznego poziomu trudności?

A TWD2 jest sens odpalac bez znajomosci  pierwszego sezonu?

Opublikowano

Tak samemu jest w uj trudno w Magice

Co do TWD to bym nie podchodził bez znajomości 1 sezonu

Opublikowano

Na PS3 nawet niezły line-up. Gdybym jeszcze miał Plusa, to może w tym miesiącu bym nie narzekał.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ten dragon fin soup mnie już kiedyś dawno zaciekawił, ma bardzo przyjemny styl graficzny

maxresdefault.jpg

Opublikowano

No właśnie też mnie ciekawi ten tytuł, fajnie jakby gry dziś się pojawiły bo wolne mam :D

Opublikowano

Można już pobierać gry na listopad.

Opublikowano

Ale mi sie przy farciło, ze wczoraj pod wieczór pobrałem " Unmechanical "  :obama:

Świetna platfomowka z niezłym klimatem i puzzlami. Miałem pograć chwilkę, ale te puzzle mnie tak zaciekawiły, ze nie mogę sie oderwać. 8+/10 w swojej kategorii.

Opublikowano

To jest tylko na Vitę?

Mi pobrało tylko na PS4. PSV chyba nie obsługuje ta gra.

Opublikowano

Nie wiedziałem czego się spodziewać po Dragon Fin Soup, a tu po zrzutach ekranu i opisie - trafili w mój gust. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. No i The Walking Dead 2, zawsze chciałem w dwójeczke zagrać. Dla mnie ten miech na plus.

Opublikowano

To jest tylko na Vitę?

Ta gra jest tylko na PS4, mi też przypadła w zeszłym miesiącu do gustu, trzeba trochę pogłówkować z fizyką i nie wiem czemu ale trochę klimatem podchodzi mi pod świat oddworld :) również polecam

Opublikowano

Szybkie pytanko: 

Gry z poprzedniego miesiąca przestają być aktywne? Niby już listopad a udało mi się dziś właczyć Super Meat Boya

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem ciekaw co w grudniu ''rzuca''. W poprzednim roku dali inFamous FL & inJustice. Pewnie pieczenie, bo jakby bylo cos dobrego to juz by sie chwalili.

Opublikowano

InFamous FL bylo w styczniu 2015.

Opublikowano

No tak, inJustice byl w grudniu a inFamous w styczniu, porypalo mi sie cos.

Opublikowano

Pewnie "przywalą" jakimś knakiem albo Killzone.

Opublikowano

Teoretycznie jutro powinni podać tak?

Opublikowano

Beda zwlekac do ostatniej chwili, a zreszta wali mnie to. :lapka:

Opublikowano

Pewnie "przywalą" jakimś knakiem albo Killzone.

(pipi)a, co miesiąc to samo gadanie xddd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

każdy kto chciał to chyba już te krapy ograł :smutas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.